Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Do zdaj je v tej seriji, Bitcoin Osnove Explained: ABC BTC, sem pregledal teme iz "A je za sprejemljivosti" vse do "P je javno." Naj naprej raziskuje. Ne pozabite, da je namen, da ne bo šel v velike globine, ampak za pregled osnov vsako temo.

Q je za kvantni računalnik

Kvantni računalnik uporablja kvantno mehanske pojave, kot superpozicijo in zapletanje, za izvajanje operacij na podatkih. Pravi, da tam v Wikipediji. Istega Pregled nas obvešča, da je, medtem ko običajni računalniki delo z bitov podatkov, kjer je vsak bit bodisi eno ali nič, kvantni računalniki, delo z qubiti ( "komolcev"), ki so bodisi ena, nič, ali kvantni prekrivanje teh dveh države. V kvantni učinki superpozicije, zapletanje in tunelski pojav se da appliedto omogočajo kvantnih računalnikov, da razmisli in manipulirati vse kombinacije bitov hkrati, ustvarja možnosti za računalnik, ki je nepredstavljivo močan in hiter.

Bistvo kvantnega računalništva je, da bi lahko veliko hitreje izvesti določene vrste izračunov. Torej, kaj je vloga za Bitcoin? No, se izkaže, da so med vrstami izračunov, ki so zanimive za razvijalce kvantne računalnike, kakšne vrste izračunov, ki so potrebni, da bi prekinil močno šifriranje... In Bitcoin je jedro protocolis bistvu uporaba kriptografije do ekonomije. Mnogi so omenili, da bi kvantni računalnik uniči Bitcoin rudarstvo, ki ga hitro rudarstvo vse do naslednjega težkega prilagajanja, kar je povzročilo povečanje v težavah, zaradi katerih bi bilo skoraj nemogoče, za kogar koli drugega, da še naprej rudarstvo. Po tem, če bi kvantni računalnik, da bi prekinil algoritmov za šifriranje Bitcoin je, ljudje se bojijo, da bi se lahko spremenijo blockchain, bruteforce denarnice naslove, ali pa številne druge zloben stvari.

Kako pomembna je ta položaj? D-Wave računalniki claimsto se gradi 512-kubit računalnik, ki ne sliši veliko. Ampak, "Po fizik David Deutsch, ta vzporednost omogoča kvantni računalnik za delo na milijon izračune naenkrat, medtem ko namizni računalnik deluje na enega. A 30-kubit kvantni računalnik bi enako procesno moč običajnega računalnika, ki lahko vodijo v 10 teraflopov (bilijonov s plavajočo vejico na sekundo). Današnji tipične namizni računalniki delujejo pri hitrosti, izmerjenih v gigaflops (milijardah s plavajočo vejico na sekundo). "(Citat iz Howstuffworks.com.)

Bruce Schneier, pisanje leta 1996, je dejal, "napadi Brutalni proti 256-bitnih ključev bo neizvedljivo, dokler računalniki so zgrajene iz nečesa drugega kot pomembno in zasedajo nekaj drugega kot prostor." Na žalost, je David Deutsch teorijo, da kvantni računalnik odraža "več svetov" ali teorija inflacije-vesolje fizike in kvantni računalniki so z uporabo več sto tisoč računalnikov v paralelnih dimenzijah, ki delujejo hkrati.

V komentarju na posledice za Bitcoin, po razodetju Edward Snowden, da je Nacionalna agencija za varnost ZDA delajo na področju kvantnih računalnikov, da bi prekinil komercialno kriptografije, Chris Pacia piše: "Bitcoin uporablja več kriptografskih algoritmov-The eliptična krivulja Digital Signature Algorithm (ECDSA) za podpisovanje transakcij in hash funkcije SHA-256 in RIPEMD160. Če NSA uspe pri razvoju cryptologically koristne kvantni računalnik, bi ECDSA padec, medtem ko bi SHA-256 in RIPEMD160 ostati varen. "Stanje njegovega članka je globoko matematično, in bi pomirili uporabnike Bitcoin, da obstajajo alternative za težave z implicitno Pojav kvantnih računalnikov.

Vitalik Buterin, komentiral na ista vprašanja, najde Bitcoin ima jasne pomanjkljivosti, ki jih prihodom kvantnega računalništva izpostavljene. On dobave ne samo odlično matematično analizo, vendar so nekatere primerne alternative, ki jih lahko zagotavlja, da jedro protokola Bitcoin ublažiti kvantni ranljivost.

Če povzamemo, Bitcoin je nekaj ranljivosti do kvantnih računalnikov, ob predpostavki, da so dani v obratovanje in delo, kot je obljubil. Ranljivost vključen je mogoče odpraviti s spreminjanjem jedro protokola Bitcoin, da bi drugi algoritmi, ki se uporablja za funkcijo podpis... Algoritme, ki ne bi bili občutljivi na kvantnega računalništva.

R je za uredb

Obstajata dve glavni šole misli o vlad Bitcoin regulationby. Ena šola je prepričan, da je Bitcoin protokol, podobno kot internetnega protokola, ki ustvarja tehnološke možnosti, ki jih ne potrebujete uredbo vlade za excel. Zdi se, da druge šole, da sprejme stališče, da vse, kar se dogaja, da je treba urediti, na koncu, kljub temu, in prej vlada je uradno obvestilo o Bitcoin, to ureja, licenc tiste igralce, ki jih šteje za primerno, bolje industriji bo.

Skrajne poglede obeh šol misli o tem vprašanju so na eni strani: Bitcoin ni treba urejati zaradi vladne uredbe ne dela, sploh v industriji, kjer se izvajajo, za zaščito vsakogar, ampak odmerjeni gospodarski interesi, ki vodijo podjetja v teh panogah. Po drugi strani pa: treba Bitcoin je treba urediti takoj, ali pa ne more biti smiselna naložba v nove izdelke in storitve, ki temeljijo na Bitcoin.

Druga šola mišljenja Zdi se, da zastopa Barry Silbert v Bitcoin investicijski sklad, ki pravi, "da bi bilo primerno urediti vsako transakcijo, ki vključuje neurejen posrednika pretvorbo Bitcoin do dolarjev v imenu tretje osebe." Podobno, in še bolj navdušeni prikaza za večjo ureditev izhaja iz Manhattan tožilec Cyrus Vance R. Jr., ki je pričal, da "potrebujemo močnejše orodje za boj proti novim nastajajočih nevarnosti, ki izhajajo iz teh plačilnih sistemov."

Neke vrste srednje-of-the ceste pristop predstavlja dr Primavera de Flippi, PhDwho ugotavlja, da lahko samoregulacija kraj za začetek.

Ali je Bitcoin urejena v vaši državi ali ne, ste lahko prepričani, da predpisi Bitcoin se bo tema pogovora v prihodnjih letih.

S je za SilentVault

SilentVaultis novo tehnologijo, razvito za zagotavljanje izmenjave paymentsand peer-to-peer z anonimnosti med naraščajočim različnih razredov finančnih instrumentov, in sem eden od ustvarjalcev tega sistema. SilentVault je open source peer-to-peer anonimen Bitcoin walletwith vgrajen v zameno in vgrajeni escrow; so denarnice so več sredstev in lahko imajo katerokoli podprto vrst sredstev drug ob drugem. SilentVault omogoča cryptocurrency prevzeli, da preživijo in prejemanje Bitcoinand Litecoinentirely off blockchain omogoča uporabnikom, da prosto prenese premoženje in iz rednega Bitcoin in Litecoin hitro in anonimno obravnava.

Za razliko od navadnih izmenjave Bitcoin, ki zahteva od uporabnika, da imajo svoje celotne bilance v zameno in uporabite brskalnik, da se prijavite in trgovina, SilentVault uporablja vgrajeno trgovanja nadstropju v anonimni denarnico. Uporabniki lahko izmenjujejo sredstva z drugimi uporabniki anonimno in se odločite za financiranje hrambe za obrtne jih vstopijo ali sprejemajo. Sredstva trguje z SilentVault so shranjeni v denarnicah v vsakem trenutku, če uporabnik ne odloči za trgovanje z uporabo hrambi.

SilentVault ponuja povsem zasebno omrežje strank in upošteva vse vidike poslovanja, vključno s komunikacijo. SilentVault denarnice komunicirajo s pomočjo XMPP (Jabber chat), v zasebnih strežnikih, ki nimajo javne obrnjen preiskave. End-to-end šifriranje peer-to-peer zagotavlja, da ne more niti SilentVault spremlja zasebne klepete ali dostop do druge denarnice informacije v zvezi prinašajo popolno anonimnost in zasebnost uporabnikov.

T je za tirani izgubili nadzor.

Eden izmed pomembnih dogodkov, ki jih prinaša internet, je razširjena dostopnost informacij. Ne samo, da je zdaj veliko več mediji, ne samo, da obstajajo nove vire za novicami medijev, ki jih zagotavlja spletni dostop do informacij, ampak tudi, da ni bilo večjih izpustov informacij v svetovni javnosti, da so bili še nikoli mogoče. "Arabska pomlad", ki je bila prvič opisana s tem izrazom v januarju 2011, je nastal kot posledica sproščanja diplomatskih kablov, ki ga Wikileaksin novembra 2010. Nobena od teh informacij, bi bilo na voljo po vsem svetu, če ne bi bilo interneta.

V zadnjem času, NSA izvajalec Edward Snowdenfled ZDA po razkrivajo obsežne informacije o vohunstva dejavnosti po različnih vladnih agencij ZDA. Njegove zadnje revelationindicates, da so britanski in ameriški vohun agencije sodelovali ukrasti šifrirne ključe od večjih mobitel.

To so le nekatere od puščanja o globalnem surveillanceand politike. Jasno je, da je precej dogaja na vlade po vsem svetu, o katerem naj bi navadni ljudje biti zaskrbljeni.

Eno od temeljnih vprašanj, ki včasih postane vprašal je: kje dobiti denar za vse to vohun stvari? Odgovor izkaže, da je precej osnovna. Vlade preprosto ustvarjanje denarja. Res je, da imajo različne agencije in pravila o tem, kako to storiti, vendar Kratek odgovor je: vlade ustvarjanje denarja iz nič. Torej, če ste zaskrbljeni vlade imajo preveč moči, in z uporabo te moči zlorabo, Bitcoin je dihanje svežega zraka.

Bitcoin je ni ustvaril nobene vlade. To je preprosto protokol. Kot internetnega protokola, ki je prišel pred njim, Bitcoin predstavlja spremembo v načinu, kako ljudje mislijo o denarju. Z nobenim ukrepom, da bi morali narediti veliko dobrega.

U je uporabniških vmesnikov

Ko ste se odločili za uporabo Bitcoin ste morda uvedli v Bitcoin Coreprotocol. Bitcoin Core je zdaj v svojem desetem večji spremembi. To ni daleč, ki so na voljo za Bitcoin samo uporabniška programska oprema.

Obstaja mnogo sprednji endsfor Bitcoin kot tudi na ducate Bitcoin walletprograms. Tudi v danem stranko, je pogosto veliko različnih uporabniških vmesnikov, vključno z zelo kompaktnih pristopi za mobilne naprave.

Kako ste interakcijo z Bitcoin imajo lahko veliko opraviti z uporabniškim vmesnikom, ki ga uporabljate. Torej, če ste našli Bitcoin "clunky", "počasi," ali "težko uporabljati," si morda želeli, da prodajalna okrog za drugo denarnice, drugačen sprednji konec, ali na drugačen uporabniški vmesnik. Bitcoin razvoj je zelo razširjena.

Ni vse stranke Bitcoin bili enakopravni. Nekatere stranke vleči v celotnih Blockchainwhile drugi hrani, da so informacije o strežniku za dostop, kot je potrebno. Glede na deset gigabajtov so vključeni v skupinske verige, in dnevno aktivnost transakcija poteka nad sto tisoč dogodkov, nekaj dni pred kratkim, ki obdelujejo podatke, vključene so lahko zelo zahtevno. Če vaša naprava deluje počasi, ko se ukvarjajo s Bitcoin, poskusite spremeniti v drugo denarnice, stranko ali front-end. Ali pa, če imate možnost, da to stori, da nadgradite svojo napravo.

Bitcoin je zelo zanimivo področje dejavnosti, in še vedno obstajajo več teme v moj naslednji obrok.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!