Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Ta članek je druga naprava v naših dveh del serije o Bitcoin bankingand njen vpliv na poslovne cikle. V prvem delu, če smo zelo splošen pregled, kako delno rezerve bančnega ustvarja poslovne cikle v okolju ravnovesja. Ugotovili smo, da je poslovni cikli v glavnem izvirajo iz premiki povzročajo v kapitalske strukture gospodarstva, ko banke uporabljajo sredstva iz vpoglednih vlog za razširitev kredit.

V tem drugem namestitve, bomo poskrbeli za osnovno vizijo o tem, kako bi Bitcoinbanking delo na področju ohranjanja čistega časovno prednost obrestno mero. Od tam bomo razpravljali o tem, kako sposobnost Bitcoin bančništva je ohraniti čisto preferenčno stopnjo čas obresti bi preprečili bankam širi kredit in ustvarjanje poslovnih ciklov. Nazadnje bomo osvetliti dejstvo, da centralnobančni zelo dobro, lahko še naprej obstajajo v Bitcoin bančnega sistema, in kako zahteva neke vlade, da se davki plačajo v centralni banki ugotavlja, pušča odprto možnost, da centralne banke, ki ohranja možnost, da ustvarijo podjetje ciklov.

Bitcoin bančništvo: omejitev kreditna ekspanzija v Bitcoin gospodarstvo

Kako lahko Banke Primerno vpoglednih vlog Brez Pokrovitelji vedel o tem?

V prejšnjem članku, smo ugotovili razlike med časom depozita in vloge na vpogled. Poleg tega smo ugotovili, da je na prostem trgu, banke ne bi mogle uporabiti sredstev iz vlog na vpogled, da bi posojila, saj je bil ta denar dodeljen k potrošnji in kopičenja, in vlagatelji so pod vtis, da se lahko umakne celoto svojih sredstev na kadar koli brez kazni ali zamud. Denarja, zato se lahko posodil samo iz vezanih vlog na prostem trgu, saj so lastniki teh sredstev odrekel razpoložljivost svojega denarja za določeno časovno obdobje, pričakoval večjo vsoto denarja, na koncu izraz kot nadomestilo za odobritev kredita na banki.

Vendar pa banke še vedno, skozi zgodovino, zagotovljenih sredstev iz vlog na vpogled, hkrati pa obdržali celoten znesek stanja računih "na voljo vlagateljev. Ta praksa v bistvu ustvarja denar iz tankih zraka, je glavna posledica katerih je poslovni cikel, ki smo razpravljali v prejšnjem članku.

Banke so bili sposobni izkoristiti vloge na vpogled, držeč stanja upošteva vlagateljev nespremenjena, ker ni bilo tako za posameznike, za revidiranje svoje račune, in videli, če so njihove vloge še vedno tam. V bistvu, bančne zavetnik samo še zaupati, da ima banka dovolj denarja v blagajni, da bi zavetnik, da odstopi od svoje vloge na vpogled, da bi vsak dan nakupe.

Nezmožnost Povpraševanje vlog odobritve Pod Bitcoin bančništvo

Pod Bitcoin bančništva, čeprav bi bilo na voljo posamezne revizije računov. Glede na to, da je theblockchain javna knjiga, ki je dostopna vsem, bi bančni zavetnik lahko preverite in videli, če je njihov denar v vsakem trenutku na voljo. Poleg tega banke ne bi mogli ustreznih sredstev iz depozita povpraševanja, saj bi lastnik teh sredstev bo lahko takoj videli poteka transakcije, in bi lahko zahteval, da njegov polog odkupiti takoj.

To je zelo možno - čeprav verjetno -, da posamezniki ne bi celo dal svoje bitcoins na bančni račun povpraševanja depozit na prvem mestu. Ker praktično ni stroškov za Bitcoin skladiščenje in Bitcoin se walletscan je prav tako varna kot bančni račun, da ni preveč odsek reči, da večina ljudi, če ne vse, bi zdelo nepotrebno, da deponirajo svoje bitcoins v bančni račun. Ki jih lahko uporabite vročo denarnico z šifrirano backup za njihovo vsakdanje nakupe, in obdržati svoje gotovinske v šifrirani brez povezave ali papirja denarnico. Tako bi posamezniki v Bitcoin bančnega sistema lahko obdržali svoj denar prav tako varno, kot če bi ga dal v bančni račun, ne da bi morali zaupati tretji osebi, da se zagotovi popolno razpoložljivost svojih sredstev.

Zato, ker Bitcoin odpravlja potrebo za posameznike obdržati sredstva, ki so jim bile dodeljene v smeri porabe in kopičenja v bančni račun, bi bilo nemogoče, da odstopa s tržno obrestno mero od časovnih preferenc. Če ni vpogledne vloge za bankirje, da je primerno na prvem mestu, nato pa obrestne mere ni mogoče umetno zniževati, in proizvodnje ne bo premaknila na način, ki ustvarja poslovne cikle.

Osnovna predpostavka "Pure" Credit Pod Bitcoin bančništvo

Brez potrebe za dajanje denarja v banki za varno shranjevanje in preverjanje storitev, bi edini razlog, zakaj ljudje morali dati svoj denar v banko, bi bilo za investicijske namene. Tako je v okviru Bitcoin bančni sistem, katerega glavna funkcija banke bi služil kot posrednik med tiste, ki iščejo naložbe, in tistih, ki potrebujejo posojilo. Z drugimi besedami, skoraj bi bil edini denar, ki pa bi se stekal v Bitcoin banko biti vezane vloge.

Ker bi večina ljudi verjetno se ne odločijo, da dajo svoje sklade v depozit povpraševanja z banko - in ker bi tisti, ki bi odprla račun povpraševanja depozit zavarovan pred sredstev, ki jih je blockchain - sistem "čistega" kredit bi bil v skladu Bitcoin bančništvo.

Kot smo izvedeli v prejšnjem članku, bi se hitrost prostega marketinterest temelji na časovnih preferenc, ki se odražajo v razmerju med vezane vloge in vloge na vpogled. Poleg tega, ker bančniki ne bi mogli ustrezne vloge na vpogled na prostem trgu, je količina denarja v vezane vloge bi ceteris paribus, je pomemben dejavnik pri določanju obrestne mere za bančna posojila in investicijskih projektov banke pod vodstvom.

Pod Bitcoin bančništva, kjer so vpogledne vloge v veliki meri ni, in tiste, ki ne obstajajo, so varna od sredstev, je logično sklepati, da samo denar od časa lahko vloge dodeljen k investicijskih projektov. Zato smo dobili de facto različico 100% rezerve bančnega sistema; tudi če ne obstaja pravna mandat, da morajo banke voditi 100% svojih vlog na vpogled na rezervi, bi narava Bitcoin in blockchain bi bilo nemogoče, da banke delujejo drugače.

Zaradi sistema rezerv de facto 100%, da bi nastala na podlagi Bitcoin bančništva, da bi se obrestne mere se določi šele po časovnih preferenc, in kapitalska struktura ne more premakniti na način, ki bo proizvajala neučinkovitosti makro ravni. Tam bi, seveda, še vedno podjetja v stečaju zaradi spreminjajočih se zahtev in podjetniškega neuspeha, vendar te vrste poslovnih napak nikakor ne ustvarijo padcem v celotnem gospodarstvu.

Bitcoin bančništvo Pod centralne banke

Bitcoin bančni sistem ne bo v celoti odpravila k ustvarjanju poslovnih ciklov, dokler je še vedno centralne banke. Če vlada še naprej zahtevajo, da so davki plačani v svojem zakonito plačilno sredstvo, ki je z zakonsko ustvaril centralne banke le izdal, potem bi valuta fiat na vprašanje še vedno igrajo pomembno vlogo v gospodarstvu. Plače bi se še naprej vsaj delno plačana v fiat, bi trgovci še vedno sprejemajo, bi banke še vedno vodi Fiat rezerve, in fiat posojila bi še vedno izdani s strani bank. V bistvu, bi vsi še vedno sprejemajo in uporabljajo vladne fiat valuto, saj mora vsakdo imeti, da bi plačali davke.

Centralna banka bi tako ustvarili poslovne cikle z vbrizgavanjem fiat likvidnost v bankah, tako da imajo banke rezerve, ki presega 100%. Te presežne rezerve bi omogočilo bankam, da bi posojila in sodelujejo pri investicijskih projektih, ne da bi ob ustreznih vlog na vpogled, ki jih poznamo, bi bila nemogoča naloga pod Bitcoin bančništva. Tako bi isti delovni proces cikel, ki smo je navedeno v prejšnjem členu, še naprej pojavljajo; injekcije fiat centralne banke bi omogočilo bankam znižati obrestne mere pod tisto, ki je določena s časom preference, ki vodijo do investicijskih aktivnosti, ki spreminjajo strukturo kapitala na način, ki ustvarja vzpone in padce v celotnem gospodarstvu.

Zato, da sklene, bi Bitcoin bančništvo imela resne možnosti, da zmanjšuje sposobnost bančnega sistema za proizvodnjo poslovne cikle. Vendar pa bi centralne banke še vedno predstavljajo veliko nevarnost za gospodarsko stabilnost, ne glede na pozitivne učinke Bitcoin, saj bi še vedno ohranijo moč ustvarja fiat denar in daje bankam presežnih rezerv.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes