Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Bitcoin arbitraža je kupovanje bitcoins na borzi, kjer je cena zelo nizka in ga proda na borzi, kjer je cena relativno višje. Cene Bitcoin razlikujejo na različnih borzah, zaradi dejstva, da so trgi, ki niso neposredno povezane, in obseg trgovanja na številnih borzah, je dovolj nizka, da cena ne prilagodi na povprečje takoj.

Tukaj veliko video Andreas Antonopoulos o tem, zakaj sploh obstajajo te arbitraže možnosti:

Poenostavljena Primer Bitcoin možnosti arbitraže

Cena Bitcoin na Coinbase je 650 $ in cena Bitcoin na BTC-E je 636 $, je razlika med cenami je 14 $, in to je zelo dostojno priložnost za arbitraging. Lets reči, kupite 100 bitcoins na BTC-E v višini $ 636 vsak, in nato, da jih prodajajo po Coinbase v višini $ 650 vsak, vam bo 14 $ na Bitcoin. Omogoča priti do matematike

Število Bitcoins kupil v BTC-E = 100

Cena posameznega Bitcoin = 636 $

Skupna cena = $ 636 * 100 = $ 63.600

Število Bitcoins prodanih v Coinbase = 100

Cena posameznega Bitcoin = 650 $

Skupaj = $ 650 * 100 = $ 65,000

Celotni dobiček = $ 65,000 - $ 63.600 = 1.400 $

Tako lahko vidite, da Bitcoin arbitraža, kot se zdi čudovito priložnost, da bi nekaj pasivnih dohodkov, vendar pa obstaja nekaj ovir za to.

Ovire Bitcoin Arbitrage

 1. Čas, ki je potreben, da se preveri vsako transakcijo (nakup in prodaja), lahko dodate in menjalni tečaj lahko spremeni v tem časovnem obdobju.
 2. Veliko izmenjave zahtevajo veliko preverjanj, da bi v trgovini veliko število Bitcoins.
 3. Deponiranje fiat valuto je lahko dolgotrajen proces, pri tem (lahko traja tudi do 10 dni, odvisno od načina plačila).
 4. Veliko izmenjave imajo pristojbine, ki sem jih spregledali v danem primeru, da bi morali upoštevati.
 5. Bodite pozorni na obseg transakcij na vsaki izmenjavi, saj lahko na koncu ne bi mogli prodati vse Bitcoin ste kupili na cenejše izmenjave.
 6. Razlike v cenah odražajo tudi ugled izmenjave je. Na primer, BTC-E je menjalni tečaj je nižje v teh dneh, saj so manj ljudje zaupamo izmenjavo pravilno ravnati svoj denar. Manj zaupanja = manj kupci = nižji tečaj. Enako se je zgodilo v zadnjih dneh Mt.Goxwhere bila cena nižje in nižje, ker ljudje ne zaupajo izmenjave, da jim omogoči, da umakne svoj denar.

Podrobna Bitcoin Arbitrage Kalkulator

Zdaj vzemimo resnično živeti primer (ne poenostavljen eno) in dejansko vključuje vse različne pristojbine, ki so vključene v takšno arbitražo. Ti stroški vključujejo:

 • Fiat depozitne pristojbine
 • Fiat umik pristojbine
 • Bitcoin pristojbine za vloge
 • Bitcoin pristojbine umik
 • Transakcijskih stroškov

Sem vzel svobodo, da ustvari neke vrste kalkulator z uporabo Google preglednic samo, da vam pokaže, kako težko je bilo, da dejansko ustvarjajo dobiček. Oglejte si spodaj:

Če želite klonirati ta kalkulator sami, vas prosimo, da jo naložite na tej povezavi. Vse to kaže, da je Bitcoin arbitraža precej težko nalogo. Če se igral s številkami malo boste videli, da če je razlika (razlika med kupujejo in prodajajo vrednosti) raste malo večje, spet postala dobičkonosna. Toda v sedanjem stanju smo dejansko izgubili denar v procesu.

Vendar pa, če pogledaš še v podatke Kalkulator je, da boste videli, da BTC-E traja do 10 dni, da prejmemo vaše nakazilo. V tem času se lahko razširila spremeniti. Torej bi bila najboljša taktika je, da bo nekaj fiat valute v zameno pred roko in izbrati pravi čas za izvršitev arbitraže.

Naj Poskusite Arbitrage Bitcoin?

Če imate nekaj dodatnega BTC, ali denar, potem ste dobrodošli, da ga preizkusite sami. Dokler ste previdni, in določiti stroge smernice o tem, kdaj in kako boste sodelujejo v tem procesu. Za razliko od špekulacij, trgovanja na marže, in druge dejavnosti, ki jih je mogoče gledati kot na tržno manipulacijo, in v nekaterih primerih lahko celo res škodljivo za trg kot celoto, arbitraža je pozitiven proces.

Bitcoins ne bi stalo različne količine po vsaki izmenjavi, zlasti menijo, da je dostopna iz enega računalnika vse izmenjave lahko. Arbitraža preprosto prinaša izmenjavo skupaj s povprečno ceno. Kot Bitcoin trg raste, se bo razkorak med izmenjavo omejiti, kot je hitrost, s katero ljudje arbitraže povečuje. Sedanji obseg lahko zagotovo pomaga posameznik znatno količino gotovine, vendar to še ni koristno za velika finančna podjetja, da sodelujejo v Bitcoin arbitraže neposredno.

Na splošno lahko Bitcoin arbitraža bo priložnost, da bi nekaj pasivnih dohodkov, vendar hkrati, je tveganje. Poleg tega so skoraj vse izmenjave imajo API in ti se lahko izkaže za zelo uspešno za vas. Z uporabo te programske vmesnike vam bo dala orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje po meri arbitraže bot, ali najeti nekoga, da naredi za vas. Kljub temu pa se lahko tudi poskus arbitraže ročno zelo koristno, dokler pozorno gledati, in poskrbite, da ste dajanje hkratnih poslov.

Moje osebno mnenje je, da če hočeš, da nekaj resnično dobiček iz arbitraging moraš postati arbitraža strokovno. Verjetno ne bodo mogli arbitražo uspešno na svojem prvem ali drugem poskusu. Tako kot vse ostalo je potrebno prakso, potrpljenje in izkušnje. Če ste imeli nobenih izkušenj z Bitcoin arbitraže rad bi jo slišal v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več