Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Coin Kratek ne odobri, ali podpora ukrepom za vsakega posameznika ali skupine, omenjene v tem članku.

Nekaj ​​časa nazaj, sem vprašal prijatelja, če sem slišal za črno tržnega gospodarstva.

Sem takoj prevzela je mislil razvpiti temne neto mest, kot Silk Road in Atlantis, ki se ukvarja z mamili dobave in ponarejeni izdelki, vendar sem se motil. Njegova razlaga me je pripeljala do izraza, znanega kot "Systeme D" v francoščini.

Začetki sistema D segajo v Afriki, ko je francosko govoreči državljani skoval izraz za opis ljudi, ki so bili iznajdljivi pri iskanju dohodek ne gredo skozi težav procesov registracijskih vlade za dovoljenje ali izjav svojega dohodka za davčne namene. Tisti, ki spada v to kategorijo, so bili imenovani "débrouillards", podjetniki, ki poiskal uspeh z manj običajnimi sredstvi.

Ulica prodajalec Hawking izdelki je débrouillard, in da je fant iz soseščine, ki počne doma popravila za vas v času poletnih počitnic. Ta oblika svobodnega gospodarstva je po ocenah vreden več kot 13 bilijonov dolarjev danes. Z svetovna gospodarstva vidim vse večjih zastojev, in recesije v zadnjih letih, mnogi ne verjamejo več v starih tradicij dela pri istem delodajalcu že desetletja, tako kot ljudje v prejšnjih obdobij. Veliko bolj se obrača na bolj inovativne načine za dopolnitev svoje dohodke v digitalni dobi. Programov zaposlovanja Self, ali komisija na podlagi dela v okviru anonimnosti, postajajo norma, z izplačili v denarju ali brez uporabe davčnih obrazcev. Ljudje so vedno bolj zaskrbljeni zaradi napak svojih vlad in bank v svojih obljub za podporo gospodarstvu. Kot tak, veliko več se obrača na digitalnih valut, Bitcoinspecifically, za lažje vzpostavljanje in sprejemanje plačil v svojih podvigih sistem D.

Bitcoin ki pomaga Premakni nakazil Oddaljenost od običajnih postopkih

V letu 2012, medtem ko je po opravkih v Jarkarta City, Indoneziji, sem srečal nigerijski človeka z imenom Chukwuma. Chukwuma mi je približal na pločniku in poskušal, da me zanima v "posla", ki ga je vpletena v lasti veliko predpomnilnika ameriške valute prevlečeni v črno barvo. Trdil je, da so metode za "pranje" črne dolarjev, če bi financiranje nakupa nekaterih trdih pridobiti kemikalij. Ne da bi vedel, da sem bil vse preveč seznanjeni s tem znameniti nigerijske prevare, znan kot "črni dolarjev 419" (419 je kazenski zakonik iz Nigerije zakona o goljufijo), je vztrajal pri poskusu, da me zanima. Šele potem, ko sem mu povedal, sem vedel, kaj se dogaja in da sem ne "mugu'- nigerijska sleng za 419 žrtev, da je prenehal s svojimi prizadevanji. Kmalu zatem sem se spoprijateljil Chukwuma, kot jaz z večino tujcev naletim v Indoneziji, ki je eden sam. To prijateljstvo odprla mnoga vrata v temačni podzemlje, in uspešno African podjetništvo, ki je viden po vsem svetu danes.

V začetku tega tedna sem se naučil, da je Chukwuma še vedno v državi, in se odločila, da dohitijo z njim.

Začeli smo posodobiti seboj na naši posameznika na dogajanja v preteklem letu. Sem omenil temo cryptocurrency, ki ga je vprašal, če je kdaj slišal za njo. Chukwuma niso le slišali za to, vendar je bilo dejavno ga uporablja sam. Ko sem vprašal za več podrobnosti, je moral to povedati: "Brat, Bitcoin se spreminja način Hustlers kot mi deluje. Uporabljamo bitcoins poslali naše zaslužek domov veliko lažje in hitreje kot kdajkoli prej. "

V preteklosti je bilo Chukwuma zanašati na kolege Afričanov, ki so trgovci v mestu, za prenos kakršnih koli sredstev, ki jih je želel nakazati doma, s pomočjo svoje osebne bančne račune. To je bilo potrebno zato, ker v Nigeriji proti policiji goljufije enote postaja njihova civilu uradniki na vseh večjih bank, in za obdelavo plačil, kot so Western Union ali Money Gram, da aretira vsakogar, za katerega sumimo, pridobivanje sredstev, da so lahko izhaja iz različnih prevar, ki izvirajo od tam.

V primeru Chukwuma je, on pošlje bitcoins k ženi na Filipinih, kjer je to unovči ven, da fiat in pristojnosti določbe in blaga za brate in sestre Chukwuma je v mestu Abuja, kjer so ga prodajajo na ulicah, za velik dobiček. Chukwuma razlogov, da je uporaba cryptocurrency veliko varnejši za njega, in on uživa, ne da bi morali izpolniti obrazce in plačati zajetne transakcije, uporabljajo bančne račune svojega prijatelja, ali pa se zanašajo na nakazilu agenciji poslati svoje dohodke za svojo družino.

New Trend se Oblikovanje in Bitcoin je v Centru

Chukwuma ni sam na način, he kanalov svojih prihodkov za svojo družino v polovici držav po vsem svetu, prav tako je bil odgovoren za koncept. V nedavnem poročilu, afriški telekomunikacijsko podjetje, znano kot Kipochi, načrtuje, da izkoristijo ta rastoči trend nakazila s strani uporabe bitcoins, in bo uvedla novo storitev, ki bo omogočil več sto tisoč mladih Afričanov, ki delajo od doma, da pristojnosti njihov zaslužek prek uporabe mobilne storitve. Kipochi se še vedno pripravlja potrebne sodelovanja z izmenjavami, in banke, da zagotovi neoviran prehod za svojim uporabnikom pretvoriti bitcoins za fiat. Storitev bo nedvomno prinesla pozornost šifrirnega valuto kot alternativa fiat, in vpliva na dobiček uveljavljenih fiat nakazil podjetij, kot so Western Union.

Z vse večjo sprejetju cryptocurrency, še veliko več jih želijo preživljati in se izplača v cryptocurrency kot plačilo. Prva Bitcoin zaposlitveni sejem bo kmalu potekala, prižgali zeleno luč za priznanje naraščajočo prisotnost cryptos. Vedno znesek delodajalcev so tudi prihajajo na krovu, kot je videti na Reddit v svojih "Delo za Bitcoins" pod forum, kjer delodajalci in delodajalci enako lahko oglašujejo svoje zahteve najem, ki segajo od kjerkoli prodajnih pozicij, za programiranje in kodiranje naloge.

Tam bo vedno negativna Prisotnost, s Bitcoin, ali kateri koli valuti.

Cryptocurrencies so bili v medijih veliko v zadnjem času, predvsem pa iz napačnih razlogov. Bitcoin, in cena Bitcoin, zlasti je sprejela večina breme iz devestating udarce obravnavana iz Mt.Gox polomu, Kitajske, ki niso ugodne držo in bližnjem popolno prepoved, in drugih vlad, ki želijo uvesti omejitve glede uporabe cryptocurrencies.

Dodajanje negativne podobe je nedavno napoved novega šifrirnega črnem trgu, ki se touts kot tako varna, da je navada celo FBI mogli izkoristiti. Medtem ko se je nova "Dark Market", je še vedno v fazi prototipa razvoja, to je dokaz, da tam, kjer je denar, ki se je bodo inovacije sledili.

Ne glede na to, kar koli urejanje organ ali agencija ne, v poskusu, da bi ovirala priljubljenost in uporabo cryptos, da bo kup rešitev, da izpolnjujejo ovire, ki jih tisti, ki zagovarjajo uporabo neurejenega in decentralizirano denar s katerimi se soočajo. Vzpon temačne vozil prihodkov, kot je "Dark trgu", ni nič drugačen od slabih elementov, ki jih vidimo v realnem svetu danes, kot vedno večje število uporabnikov drog, kljub 5 desetletja dolgi vojni proti drogam.

Cryptocurrency naj bi se soočajo dolgo vrsto neuspehov v svoji poti, da postanejo vključiti v družbo. Vendar pa, kot s številnimi ambicioznimi koncepti in ideje, ki so mislili, da ni mogoče od začetka, se zdi, nedavne trende in razvoj za cryptos, v svetovnem merilu, ki kažejo, da bo na koncu uspešni.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?