Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Zanimiva nova grafikon nam, ki na 100 top (Alexa rang) spletne strani sprejema Bitcoinas možnost za plačilo / darovanje kaže. Toda kaj to grafikon pomeni za Bitcoin sprejetje? Pa ugotovimo.

Razširjena Bitcoin Sprejetje in številke

Glede na statistiko predstavljenih 7 od top 100 spletnih strani sprejeti Bitcoin in 2 od njih so verjetno že načrtuje, da to stori v bližnji prihodnosti. Oglejmo si na kaj te spletne strani so, kako ravnajo z Bitcoin in tudi, kako je prišel do sklepa, da se sprejme za plačila in donacije. (Oglasila po kronološkem vrstnem redu od prvega, ki je začel sprejemati Bitcoin do najnovejšega).

WordPress, eno izmed prejšnjih Bitcoin sprejemanju spletnih strani

Kot je navedeno v svojem blogu Poston 15. November 2012:

PayPal sam blokira dostop iz več kot 60 držav, in veliko kreditne kartice podjetja imajo podobne omejitve. Nekateri so blokirani zaradi političnih razlogov, nekateri zaradi višje stopnje goljufij, in nekaj drugih finančnih razlogov. 

In tako Bitcoin je postal eno od treh možnosti plačila Worldpress sprejemljivi, skupaj z Paypal in kreditne kartice. Ti lahko v resnici, se šteje za eno od prvih uporabnikov, saj pricewas Bitcoin je okoli 12 $, in userbase bil gotovo manjši takrat.

Reddit Ponudbe "Gold" za Bitcoin

  Reddit.com

Frontpage interneta, je začel sprejemati Bitcoin v februarju 2014. Bitcoin je bil dodan kot možnost plačila po številnih prošenj za novo možnost plačila po njihovem blogu.

Pred tem lahko uporabniki kupujejo le reddit "zlato" z Paypal in Google denarnico, in le prebivalci ZDA in Kanado so bili sposobni plačati s kreditno kartico. Od takrat so mnogi uporabniki dejansko ustvarili pošto dovoliti drugim cryptocurrencies, ki se uporabljajo pri nakupu reddit zlato. Vendar pa ti ponavadi niti uporabljati izmenjavo za prenos sredstev v Bitcoin, ali gre za posameznika, ki je kupno valute uporabnikov v zameno za nakup reddit zlato za njih.

The Pirate Bay in Kickass Torrent Tiho Začeti Sprejmi Bitcoin in Litecoin

Obe spletni strani sprejeti le Bitcoin (ali Litecoin) za donacije, saj, kot torrent spletnih strani za izmenjavo datotek, ne prodajati izdelke ali storitve neposredno za svoje uporabnike. Vendar imajo zelo spodbudno userbase, in prejemajo pomembne donacije.

The Pirate Bay niso objavili nobenega javnost o tem, vendar je njihova javna donacija naslov prejeli prvo transakcijo aprila 2013. Kmalu po tem, The Pirate Bay tudi začel sprejemati Litecoindonations.

Podobno Kickass torrenti ni napravil obvestilo o sprejetju Bitcoin donacije. Namesto tega so samo odgovoril na vprašanje v njihovem FAQ z Bitcoin naslov. Čeprav datum ni naveden navesti, ko je odgovoril na to vprašanje, je bil prvi posel na ta naslov poslal novembra 2013.

Druga stvar, ki mi lahko poveste tiste imata skupno to, da so začeli sprejemati donacije, ko je bila cena Bitcoin je na maksimalno ceno. To ni bil vrhunec Bitcoin doslej, vendar vemo, da je nekje okoli 10. Aprila 2013, je cena dosegla skoraj 230 dolarjev, rekordno ceno za čas, preden spustite nazaj dol in se začne bolj enakomerno vzpon.

Seveda je res, "visoka" za Bitcoin je bil dosežen novembra 2013, ko je priceshot do ~ 1150 dolarjev.

Sex Sprejema Bitcoin Brez Fanfare

To je še en primer, da je spletna stran začne sprejemati Bitcoin iznenada. Spet ni bilo uradno obvestilo, vendar imamo thisreddit objavo od 11. Julija 2014 nam pove, da je sex začel sprejemati Bitcoin kot možnost plačila.

Sex je dejansko eden od najbolj znanih odraslih video spletnih strani na svetu, in uporabniki lahko kupijo premium dostop do spletne strani, ali kupite žetone, ki se jih lahko porabi v razdelku živo tok na spletni strani z BTC.

Wikipedia Končno Omogoča Donacije v Bitcoin

Nenazadnje je največji od vseh. Šesta najbolj priljubljena spletna stran na spletu in tudi največja enciklopedija na vedno obstaja. Potem ko je bilo na široko zahteval, temelj za Wikipedije, Wikimedia, končno začel sprejemati Bitcoin donacije 30. Julija 2014. Čeprav je jasno, kaj je Wikimedia odloži to tako dolgo, je bilo nekaj svetlobe skladišče v primeru, ki ga na delovno mesto so naredili v svojih uradnih Facebook stran.

Ob upoštevanju zadnjih smernicah IRS, je Wikimedia Foundation odločila, da sprejme digitalno valuto kot del svojih prizadevanj, da bi darovali tako enostavno in vključujoča, kot je mogoče.

Velike neprofitne ustanove, kot so Wikimedia, morajo biti zelo previdni pred uvedbo nove možnosti za darovanje za javnost. Očitno darujejo na Wikipediji ni tako enostavno, kot samo posredovanje posla na javni naslov, saj so vsi Bitcoin donatorji prosili, da izpolnijo obrazec s svojimi osebnimi podatki in poslati svojo donacijo preko Coinbase. Vendar tudi s tem na mestu, vemo iz uradnega Coinbase reportthat donacije Wikimedia dosegel 237 bitcoins v samo enem tednu!

Kaj je na obzorju? Katere spletne strani bo sprejel Bitcoin Naprej?

govorice, iz nekaterih virov, ki še ostajajo nejasne, trdijo, da se bo slika gostovanje velikan Imgur dodal Bitcoin kot možnost plačila v prihodnosti.

Medtem ko so njihovi odgovori podporo vključeni odzivi so omenili, da je Bitcoin se šteje kot možnost plačila, to je gotovo, kdaj, in tudi če je, se boš začeti sprejemati Bitcoin.

Beyond samo govorice, to je znano tudi, da Rakuten, japonska elektronsko poslovanje in internet podjetje s sedežem v Tokiu, ki se širi tudi svoj 'storitve po vsem svetu, se bo treba sprejemati plačila Bitcoin v prihodnosti.

V primeru Rakuten je, da je predsednik uprave navedeno v javnem govoru, da se bodo o sprejetju Bitcoin prej ali slej. Upajmo, da je prej, kot pa kasneje.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!