7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Več tisoč podjetij še naprej sprejemajo Bitcoinas paymentfor svojih spletnih storitev in materialnih dobrin; Plačilo procesor BitPay ponaša z več kot 20.000 trgovcev v svojem imeniku, in ki ne vključujejo celo spletne strani, ki uporabljajo Coinbase. Oglejmo pogled na samo 7 največjih imen, ki se sprejemajo Bitcoin spletu:

1. Bitcoin za drobno: prevelike

Prevelike se je začela leta 1999 z CEO Patrick Byrne in od takrat je ostal velik spletni trgovec trgovskega blaga. Spletna stran je začel likvidacijo presežne zaloge neuspelih dot-com podjetij, ampak sčasoma razširil tudi na novo blago, kot tudi. Prevelike šel javnosti v letu 2002 in še naprej raste svojo dejavnost - prodajalec zdaj potegne v več kot milijardo dolarjev letnega prihodka.

Prevelike začel sprejemati Bitcoin v januarju 2014, v skladu s uporniški odnos in pripravljenost, da mu je status quo Byrne je. Posledična razburjenje v cryptocurrency skupnosti povzročila $ 126,000 vredno prodajo z Bitcoin v samo prvi dan.

2. Bitcoin za elektroniko: TigerDirect

Obstaja nekaj boljše načine za nakup računalnikov in potrošniške elektronike na spletu kot z TigerDirect, ki se je začel sprejemati Bitcoin januarja 2014. Drobno dosega nizke cene, ki jih dajanje velik poudarek na prihranke rabatov, in celo ponudil $ 20 popust za Bitcoin strank v prvih nekaj tednov sprejetju.

TigerDirect trenutno uvršča okrog 1500 med najbolj obiskanih spletnih strani, in ima tudi več deset fizičnih lokacijah v Združenih državah Amerike in Kanadi. Čeprav je kanadska različica spletne strani TigerDirect trenutno ne sprejemamo Bitcoin se zdi, da je to stran za namig, da lahko to v prihodnosti.

3. Bitcoin za ljubezen: OK Cupid

V dobi interneta, je še nikoli ni bilo lažje spoznati nove romantične partnerje, zdaj pa je mogoče storiti s pomočjo Bitcoin. Spletna stran za zmenke OK Cupid začela jemati digitalno valuto v aprilu 2013 kot plačilo za svoje "A-seznama" storitev, ki dodaja več funkcij na vrhu brezplačna storitev spletnega mesta. Na primer, proste uporabniki dobijo samo za prikaz, ki jim je bilo všeč, ko je medsebojna privlačnost; premium uporabniki lahko videli, kdo jim je všeč, ne glede na vzajemnosti.

Družba matchmaking je dejal, da njegova obrazložitev za sprejemanje Bitcoin ni nujno temelji na zahtevo uporabnika, temveč zakoreninjena v želji, da bi bila v ospredju inovacij. CEO Sam Yagan celo narisal primerjave med mehanizmov v ozadju svojo spletno stran in digitalno valuto: "Mi uporabo matematike, da bi dobili rok in jih uporabljajo matematike, da bi transakcije varen."

4. Bitcoin za domen: Namecheap

Ena izmed najbolj priljubljenih rešitev za registracijo domene in spletno gostovanje, Namecheap začel sprejemati Bitcoin v marcu 2013, ko je veliko njihovih tehnološko usmerjenih strank je zahtevala. Sprejem Bitcoin sodi tudi v skladu s filozofijo podjetja, da so "pionirji v prostoru na področju inovacij in svobode."

Digitalni valuta se lahko uporablja na Namecheap za nakup domen, spletno gostovanje, certifikatov SSL in WhoisGuard storitev zasebnost.

5. Bitcoin za Blogging: WordPress

Ena od odmevnih prvimi Bitcoin je WordPress, prost in odprt vir blogging storitev. Spletna stran je začela ob digitalno valuto že novembra 2012, in je še vedno verjetno najboljša rešitev za blogerje, da bi dobili kakovostne značilnosti, ki jih plačuje z cryptocurrency.

Ko WordPress začel sprejemati Bitcoin, ki jih je navedel demokratičnost digitalne valute kot prednost pred centralizirane oblike plačevanja, kot so PayPal in kreditne kartice. Ljudje, ki uporabljajo te plačilne metode, se tehnično mogoče blokirati iz kakršnega koli razloga osrednjega organa. WordPress pravi, da je njihova "Cilj je omogočiti ljudem, ki jih ne blokira."

6. Bitcoin za Srajce: Mešani Majice

Gone so dnevi, ko jih je bilo le nekaj majice lahko izbirate v veleblagovnici; prihodom interneta je omogočil skorajda neskončno količino ustvarjalnih shirt modelov. Mešani Tees daje velik poudarek na pop kulturo in modelov, povezanih z geek, ki prikazuje srajce, ki imajo slogane in znotraj šale iz oddaj, kot Doctor Who. Obstaja tudi nekaj modelov za tiste, ki želijo, da pokažejo svoje cryptocurrency ponos povezane z Bitcoin.

Mešani Tees začela jemati Bitcoin oktobra 2013 kot plačilo za svoje majice, kljub dobili vprašanje o sprejemanju valuto, ki ne temelji na rednih dolarjev. Družba je dejal, da jim druge oblike alternativnega plačila pripravljena za cryptocurrency: "Uporaba Google Denarnica in Paypal so se tehnološki prehod enostaven, v našem primeru."

7. Bitcoin za darilo kartice: Gyft

Tako lahko kupite računalniške dele, oblačila in celo dobili zmenek z Bitcoin, kaj pa vse ostalo? Za vse stvari, ki jih ni mogoče kupiti neposredno z digitalno valuto, Gyft je tukaj, da igrajo vse pomembne srednji človek.

Gyft je v poslovnem, uganili ste, darilnih kartic. Oni prodajajo karte za veliko različnih trgovin-vključno Zappos, Whole Foods in Fandango, in ne le sprejeti Bitcoin, ampak dejavno spodbuja potrošnike k uporabi bitcoins skozi sistem nagrajevanja. Ljudje, ki plačujejo z Bitcoin dobili 3% točk nazaj na svoj račun, v nasprotju z nižjimi stopnjami nagradnih ponujajo za ljudi, ki uporabljajo kreditne kartice. Gyft uporablja to strategijo, saj so stroški nižji pri uporabi cryptocurrency in velikodušen sistem nagrad je vedno priljubljen pri potrošnikih.

Gyft ponuja tudi Amazon darilnih kartic, kar pomeni, da je celotna ogromen izbor Amazon izdelkov na stežaj odprta, da spenders v Bitcoin. Uporaba Gyft kot srednji človek med Bitcoin in veliko izbiro izdelkov na Amazonu pomeni, da se praktično vse, kar lahko kupite z digitalno valuto.

Torej, naslednjič, ko nekdo sarkastično vpraša: "Kaj lahko kupite v Bitcoin, anyway?" Lahko odgovorite z resnico: ". Precej karkoli"

Sorodne novice


Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse