Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Prej 1. Avgusta, Twitch.tvthe znana stran za igralništvo prenos v živo začeli sprejemati Bitcoinas možnost plačila za to premium naročnine. Trzanje tudi napovedal, da se bo prinaša nove možnosti plačila za naročnin kot dobro. Channel naročnine so tako gledalci morajo neposredno podpirati svoje najljubše ustvarjalce vsebin na Twitch s plačilom pristojbine, da se naročite na svoj kanal in prejeli nekaj dodatnih ugodnosti, kot dobro. Ni nujno, da bo natančen datum, kdaj se bo to zgodilo, vendar Twitch dejal, da prihaja kmalu. Uporabniki so bili z uporabo Bitcoin, kot tudi drugih digitalnih valut, kot so Reddcoin andDogecoin, napori strašila na Twitch.tv za nekaj časa. Vendar to ni bila podprta z Twitch neposredno.

Twitch je bila ustanovljena leta 2011 kot podružnica živo spletne strani streaming Justin.tv osredotočil na igranje povezano pretakanje. Od takrat je postal eden največjih in najbolj priljubljenih živo pretakanje spletnih strani po internetu. Z več kot 35 milijonov različnih obiskovalcev na mesec je Twitch četrti največji vir internetnega prometa v konicah v Združenih državah Amerike leta 2014. Takoj za Netflix, Google in Apple. Končno, 24. Twitch julija 2014 so poročali, da je Google podpisal pogodbo za nakup trzanje za približno 1 milijardo $.

Twitch Mi ve kot Možnosti, in nekateri od nas Izberite Bitcoin

Za razliko od mnogih drugih podjetij, ljudje na Twitch očitno ne podpirajo prepričanje, da je več možnosti plačila damo ljudem, manj se ponavadi preživijo. S to zadnjo posodobitvijo so uvedli več 600new načine uporabniki plačati za naročnino premium na spletni strani, z Bitcoin je prav gotovo eden outshine druge. Drugi pomembni primeri bi lahko predplačniške kartice, (Amazon, podzemne železnice itd) ali celo mobilne kreditnih plačil. Pri vseh teh novih možnosti plačila, lahko Twitch zdaj prepričani, da bodo uporabniki po vsem svetu mogli plačati za koristi naročnino premium bi bil omejen na vse. 

Zdi se, kot Twitch povezali z globalnim plačilnih storitev podjetja, Xsolla za dosego tega cilja. To je bil verjetno Xsolla je prilagojena plačilnih rešitev, storitev, ki je omogočila trzanje začeti sprejemati okoli 600 različnih možnosti plačila naenkrat. Uporabniki, ki so izbrali plačilo preko Bitcoin, bodo preusmerjeni na stran Coinbasepayment, ko bodo pripravljeni plačati naročnino. Tako se zdi, kot Xsolla deluje kot približek za plačila Bitcoin. 

To je vredno, da čeprav je omeniti, da je med drugimi možnostmi, lahko Bitcoin je edini na voljo v vseh regijah. Dejstvo, ki poudarja, da je prednost, med drugimi valutami in sistemov za prenos denarja po vsem svetu. Na koncu, sprejem ne more biti, ampak dobra stvar za Bitcoin. Twitch je spletna stran # 1 za igranje pretočno predvajanje v živo v tem trenutku, in se zdi, kot ima tudi svetlo prihodnost. Bitcoin bi se predstavil novo občinstvo samo z obstoječimi kot možnost plačila na takšno spletno stran. Nadaljnje kroženje valute pomaga, da koristi in vzdržuje zdravo trg.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja