Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Bitcoinis nenehno postaja bolj koristen način uporabe svoje sklade, in prihodnost Bitcoin je svetla

Ob vseh teh velikih prednosti, bi lahko preprosto odločijo za uporabo BTC preko rednega fiat denar. V preteklosti smo se osredotočili na seznamih posameznih podjetij, ki sprejemajo Bitcoin ali restavracije, ki sprejemajo Bitcoin. Vendar pa se z novimi podjetja sprejemanja Bitcoin v vedno večje stopnje, načini uporabe svoje bitcoins nenehno narašča. Danes lahko tudi kupite računalnik uporablja le bitcoins. Kaj lahko ti z Bitcoin lahko vprašam? Naj vam pokažem:

1. Bitcoin za Giftcards

Najlažji način za uporabo bitcoins v trgovini, ki še ne sprejema BTC je za nakup giftcard za ta kraj. Imajo super stvar v mislih, ki ga želite kupiti, vendar se zavedajo, morate porabiti Bitcoin kupiti? Fear ni več! Pojdi naprej in dobili giftcard na tistem mestu. Vendar glede na to, kje živite, morate preveriti, kako je giftcards delo. Včasih obstajajo omejitve glede tega, kje se lahko uporabljajo kartice, še posebej, če živite izven ZDA. Vi ne želite, da na koncu dobili giftcard, ki jih dejansko ne morejo uporabljati.

Lahko kupite darilne kartice z BTC iz krajev, kot so Pock in Gyft.

2. Storitve, ki sprejemajo Bitcoin

 

Obstaja veliko storitev, vključno z VPN storitev, elektronike in celo potujejo storitev, ki jih lahko kupite v Bitcoin. Lahko dejansko plačali za celoten polet z uporabo le Bitcoin z različnimi storitvami, kot so Cheapair, ki sprejema tudi Dogecoin in Litecoin ali celo Expedia. Izberite, kje boste letijo v, kdaj in vse druge stvari, ki ste storili pri načrtovanju leta. Ko ste končali, boste dobili naključno ustvarjeno denarnice naslov, kjer vam bomo poslali bitcoins in deset minut časa, da jih pošljemo.

Druge storitve vključujejo televizijo, VPN storitev in tudi storitve, ki ponujajo izobraževanje programskih jezikov, kot so Java, HTML in CSS, jQuery in tako naprej. V zadnjem času, Dish začel sprejemati bitcoinfor je satelitsko televizijo in internetne storitve, Treehouse je veliko storitev, da sprejme BTC za svoje izobraževalne storitve, in AirVPN je velik in zanesljiv, storitev, ki sprejema bitcoins za svoje VPN storitve.

Razen tega so PayPal počasi povezovanje Bitcoininto je različnih plačilnih sistemov, in bo verjetno zagotovila polno podporo za BTC v bližnji prihodnosti.

3. Nakup Electronics z Bitcoin

 

Če se dan trgovanja vam ne ustreza, vedno obstaja druga sredstva za povečanje svoje Bitcoin gospodarstva. Obstaja veliko različnih spletnih strani iger na srečo, in Satoshibet je ena največjih in tudi najbolj zanesljiva. Osebno sem imel malo izkušenj z uporabo te spletne strani iz prve roke. Če Satoshibet ni za vas, obstaja veliko, veliko drugih spletnih iger na srečo, in programi, ki so usmerjeni proti Bitcoin ali drugih digitalnih valut. Vendar pa, kot s dan trgovanja, bodite previdni. Igre na srečo na ta način še bolj tvegano kot dan trgovanja, saj je faktor sreče močno povečal, in se nikoli ne pošljite BTC neznani, odpeti spletni strani.

6. Bitcoin Rudarstvo Strojna oprema... Mine Več BTC

 

Seveda z Bitcoin, in večina drugih cryptocurrency tam, mora biti kovanci najprej izkopati, preden jih je mogoče uporabiti. Bitcoin miningindustry, skupaj z altcoin rudarstva, je doživel eksplozivno rast v zadnjem letu in pol. Medtem ko je doživela obdobje, kjer je bila donosna za veliko večino uporabnikov, donosno Bitcoin miningis začetek, da postane realnost še enkrat, zaradi dejstva, da so Asics končno dosegla raven state-of-art. To naj bi povzročilo manjše preskoke v učinkovitosti, zato je treba težave začele umirjati, ali pa celo začeli spremljaj cene Bitcoin (kot je to storila v preteklosti, ko so bili GPU in FPGA dominantna sila v rudarstvu).

Za začetek rudarstvo, je potrebno pridobiti rudarsko strojno opremo. Rudarstvo strojne kaže, da je Kupovni z BTC, seveda, tako da to lahko privede do rudarstvo Bitcoin uporabo, ki Bitcoin kupiti več rudarsko opremo, nato rudarstvo še bolj Bitcoin, in tako naprej...

To še zdaleč ni izčrpen seznam, saj se je število trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin število v tisočih. Dejstvo je, da ta članek je v glavnem osredotočena na podjetja in storitev, ki temeljijo na in so na voljo v ZDA in Evropi. To niti ne glede na vse večje število trgovcev v Afriki, ki sprejemajo Bitcoin. Če je kraj, sem pozabil omeniti, lahko spletna mesta, kot so Spendbitcoins zagotoviti bolj podrobne sezname, kjer lahko vidite vse kraje, ki sprejemajo BTC kot način plačila. Sprejem trgovec stalno narašča, in to je zelo dobra stvar.

Vendar pa prihodnost Bitcoin je odvisna od potrošnikov, ki sprejmejo currencyas dobro. Z prikazujejo ljudi, koliko različnih krajih, da lahko preživijo bitcoins, lahko pa jih spodbuditi, da se vključijo, ali vsaj pozoren.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

BetChain postal prvi Bitcoin Casino, ki ponuja najnovejše Free Spins petkovske promocije

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar