Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

To je tema, ki sem jo dal pomembno misel v zadnjih nekaj mesecih. Zdi se, kot da Bitcoin in drugih digitalnih valute, lahko bistveno vpliva na hitrost, s katero fiat valute doživeli inflacijo ali deflacijo. V ZDA, Fed je že doživlja težave povzroča stopnjo inflacije so cilj, in da je sposobnost, da se lahko še naprej ovira v prihodnosti.

Kako lahko Bitcoin Učinek inflacije?

Kot Bitcoin dosega bolj mainstream sprejema, in pomirja nestanovitnost, je verjetno, da se bo ponovno začela počasi vzpenjati v času valueover. Na tej točki, se bo hitro postalo zelo težko za vse fiat valute, da se ohrani le rahlo znesek inflacije, saj se pogosto iskan ekonomisti v nekaterih šolah misli.

Namesto tega, ko je valuta manipulira na tak način, da se pričakuje, da bo povzročil inflacije, bi bilo v najboljšem interesu prebivalstva z uporabo te valute za pretvorbo svojih sredstev v bitcoins, kot da ne bi bilo njihovo premoženje razredčiti. Vendar pa to lahko dejansko vpliva na povečanje inflacije stopnjo valute fiat, saj bi tak priliv v Bitcoin hitro voziti ceno Bitcoin vs fiat navzgor. Povečanje kupne moči, da bi uživali Bitcoin bi moral priti od nekje drugje, in to mesto bo verjetno od valute fiat pa se pretvori v njej.

Nasprotno, če je gospodarstvo države močna, in to je valuta zdi, da je odporna na inflacijo, ali če Bitcoin sama doživlja padle, potem bi poplava posamezniki prodajajo Bitcoin povzroči fiat valuta za začetek, da bodo imeli deflacijo. Znesek manipulacije, da bi potrebovali za vlado, ali institucija, kot je Federal Reserve, da omeji posledice bi to lahko zelo hitro ven iz njihovega nadzora.

Je to dobro ali slabo za Bitcoin?

Medtem ko bi se to zavrtel, da se zdi, kot negativni smeri Bitcoin, saj bi bilo destabilizacijski sile v eno od teh situacij, da bi bila kratka opaženo. Če bi bila ena od teh situacij, da se pojavljajo, bi bilo preprosto dokaz za pasti, ki so del monetarnega sistema, kot so Fiat, ki je odvisen od monopola za delovanje. Ne pričakujem Bitcoin, ali katero koli drugo digitalno valuto, da nikoli popolnoma nadomestiti tradicionalne valute. Vendar pa mi pričakujemo, da bo to zahtevajo višjo raven odgovornosti in odgovornosti, ki jih je treba vzdrževati, ki jih upravljajo institucije, in da bo dobro za vse.

Seveda, to je vse odvisno od Bitcoin doseganje mainstream sprejema, in raste, da večkrat, da je trenutna tržna. To bi moralo dati ekonomisti, banke, dovolj časa, da razvijejo načrte za ravnanje morebitno situacijo, ki se lahko pojavijo. Upajmo, da to načrtovanje je že v teku.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!