Argentinska centralna banka se boji Bitcoina | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Še ena od centralnih bank na svetu je javno "opozoril" državljane Bitcoin. Argentinski centralna banka je objavil izjavo o Bitcoin na njihovi uradni spletni strani, opozarjajo na pomanjkanje pravne razpisne statusa, nestanovitnost in uporabo Bitcoin pri goljufivih dejavnosti in pranja denarja. Zdi se, kot da je banka izdala opozorilo preprosto spomnil državljanom Argentine, ki, če jih uporabljajo Bitcoin, se ukvarjajo v valuti, ki ni odobren za uporabo v okviru zakonito plačilno zakoni Argentine. Seveda, saj postane Bitcoin bolj razširjena v svetovnem gospodarstvu, bodo centralne banke po svetu Izokrenuti kraljeval v šifriranega valuto in dal državljanom sveta nazaj na njihove ponudbe inflacijskih, nenehno depreciacije valute:

"Zato se predlaga, da uporabniškega javnost opozoriti, da tako imenovano" virtualna valuta ", ki jih centralne banke ali drugih mednarodnih denarnih oblasti niso izdale, zato nima pravnega ponudbe ali imajo zaznamek."  

Opomba: Ta citat je prevod originalnega španske dokument, objavljen na spletni strani centralne banke. Zato je ta citat ne sme biti 100% točna.

Za ogled izvirno izjavo v španščini, jo lahko najdete tukaj.

Opozorilo argentinski centralna banka izdala podoben nedavne izjave Yves Mersch, član Evropske centralne banke izvršilni odbor izdal. V tej izjavi, Mersch je trdil, da je Bitcoin ni izvedljiva denarni sistem za nekatere izmed istih razlogov, ki so dobile opozorilo iz centralne banke Argentine.

Ta izjava iz centralne banke Argentine zdi ironično, če upoštevamo zgodovino države hiperinflacije in gospodarske nestabilnosti. Če banka meni, da je Bitcoin niha, potem bi morali sprejeti pogled na lastne ekonomske zgodovine.

Argentina je bila v preteklosti pestile z gospodarsko nestabilnost in inflacije; Tu so nekatere zgodovinske stopnje inflacije za Argentino:

Inflacija Cene za Argentino:

December 2013..............................................10.90%

1944-2013...................................................... 205,68% (povprečje)

Zgodovinsko nizka (feb 1954)................................. 7%

Zgodovinsko visoka (mar 1990)...............................20262.80%

Vir: tradingeconomics.com

Glede na te divje nestabilne stopnje inflacije, ki je nujno pomeni veliko nihanja v kupne moči argentinski valute, se zdi, mračno humoren, da bi argentinski centralna banka iti tako daleč, da opozarjajo državljane Argentino o uporabi hlapnih valuto.

Zakaj so centralne banke tako strah Bitcoin?

Ta opozorila centralne banke so pokazatelj, da je Bitcoin širi. Centralne banke na svetu se bojijo Bitcoin, in bi morali biti. Kot Bitcoin še naprej raste v priljubljenosti in več podjetij začeli sprejemati Bitcoin kot plačilno sredstvo, bo vlada pod nadzorom fiat denarja vedno bolj nepomembno. Poleg tega, kot je Bitcoin raste v vrednosti, fiat valuta bo nujno padec vrednosti v primerjavi z Bitcoin. Kaj to pomeni za centralne banke? To pomeni, da se jih ogroža Bitcoin z izgubo moči, izgube v svojem monopolizirala nadzor nad denarnimi strukture svojih državah. Seveda so ti moči lačen bankirji strah te možnosti. Ta strah je tisto, kar motivira te centralne banke za izdajo teh "opozorila" o Bitcoin poskusiti in odvračajo ljudi od uporabe digitalno valuto. Toda ljudje ne poslušajo, da je precej odmevno jasno.

Ljudje niso več obnorela ga je lažen občutek kompleksnosti v ekonomiji, ki jo je ustvaril v keynesovskem ekonomski šoli. Povprečni državljani se začenja prebujati in ugotovili, da so vsi ti "ekonomskih" enačb, ki temelji na napačnih predpostavkah in obupno željo, da se premaknete ekonomijo iz družbenih ved na področju naravnih, empiričnih znanosti. Ta poskus prihaja iz želja teh ekonomistov, da se počutijo pomembne in verjetno naravna težnja pri ljudeh, da bi poskušali načrtovanje in nadzor nad vsem. Zdi se, da so povprečni državljani sveta se začne vrteti od varljivo metodologijo keynesianski in drugih institutionalist šol ekonomske misli. Vidimo lahko ta premik v statusu quo v vse večjo priljubljenost in sprejemanje Bitcoin in oživljanje avstrijske šole ekonomije. Če ta trend sprememb se nadaljuje, potem bo kmalu centralne banke pade. In ni nujno, ker so svetovna gospodarska disasterthey nas nastavljen za, bi centralne banke pade dolgo pred tem zaradi preprostega izgubo v priljubljenosti. Ljudje ne bodo želeli kaj centralne banke prodajajo; inflacija, valuta Zniževanje vrednosti, in slabe ekonomije so začeli izgubljati svoje mainstream pritožbo. Te spremembe so, zakaj je Bitcoin tako svetlo prihodnost. Bitcoin ponuja način, kako pobegniti katastrofalne politike centralne banke. V bistvu je bolj, da centralne banke uničiti svojo valuto, bo bolj privlačna Bitcoin postali.

To ne pomeni, da je treba Bitcoin podporniki želeti ali praznovanje prihaja gospodarski zlom. Ta avtor ne želi slikati propad, kot drugo gre za kliše, "to je pravzaprav dobra novica", da se zdi, da pop up povsod v Bitcoin skupnosti. Prehod med padcem fiat in končni rasti Bitcoin ne bo gladka, in mnogi ljudje čutijo bolečino gospodarskega propada. Vendar pa je na tej točki, kot propad zdi neizogiben zaradi centralnih bank na svetu. Ta izjava ni poskus pri čemer je alarmantni ali senzacionalističen, ta gospodarski kolaps je preprosto logično sklepanje poslovnih ciklov centralne banke povzroča. Odobrena, prej faza doprsni kip poslovnega cikla pojavi, bo manj intenzivna depresija biti. Vendar ni načina, da se dejansko obrne škode, ki bo jih povzročijo inflacijo, ki je že vbrizgani v trge.

Upajmo, lahko Bitcoin zmanjša bolečine gospodarske krize, ki se najverjetneje ne bo zgodilo na neki točki v prihodnosti. Ampak to je vprašljivo, če bo Bitcoin nam omogočajo, da popolnoma izogniti bolečino, ki se jih trpijo s sedanjih politik centralnih bank. Ne glede na to, kaj se dogaja z gospodarstvom v prihodnosti, je jasno, da so centralne banke po vsem svetu boji Bitcoin. Toliko je jasno. Delovali bodo z nacionalnimi vladami, da bi odvrnila širok sprejem Bitcoin je. Čeprav se zdi zelo verjetno, da bodo videli nobenega bistvenega uspeha pri omejevanju rasti Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?