Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Računalniški znanstvenik in vidno Bitcoinadvocate Andreas Antonopoulos je odstopil od fundacije Bitcoin preko skupine "popolno pomanjkanje transparentnosti," po svojem Twitter krmo. Antonopoulos prej stopil iz odbora za boj proti revščini Fundacije pred dvema tednoma, nedavni dogodki pa so potisnilo Antonopoulos ločiti preostanek svojih vezi s skupino. On nima več "niti najmanjše združenje" s fundacijo Bitcoin.

Fundacija Bitcoin je skupina industrije notranjih informacij z zastavljenimi cilji financiranja Bitcoin infrastrukture in spodbujanja javnosti. To je delno zato Fundacija je nad $ 350,000from članarino samo lani - na desetine povezanih Bitcoin ustanavljanjem in sto plačilnih članov mislijo oni dejansko prispevajo k izboljšanju Bitcoin prek fundacije.

Vendar pa je Bitcoin Fundacija je kritiziral v preteklosti dejansko počne zelo malo za financiranje jedro Bitcoin infrastrukture. Razvijalec Mike Hearn je dejal fundacija plača le tri peopleto delo na osnovno kodo Bitcoin je, in to, da je osnovna infrastruktura "radikalno premajhna." Če je res tako, kaj so stotine plačujejo člani dejansko dobili od Fundacije Bitcoin ?

Drage lobiranja

Del odgovora lahko ležijo v zadnjih newsthat Boarddecided v Bitcoin Fundacije najeti veliko lobiranja trdno Thorsen francoski Zagovorništvo za potiskanje agende skupine v Washingtonu, DC druge stranke trdno vključujejo Sprint, Western Union, Comcast NBC Universal, in največji farmacevtski lobi skupina v Združenih državah Amerike. To bi pomenilo, da je Thorsen francoski Zagovorništvo zelo uspešni pri pridobivanju ugodno zakonodajo prenaša na svoje stranke.

Vendar pa to tudi pomeni, da Thorsen francoski Zagovorništvo zaračuna zajetne pristojbine za svoje delo. Konec koncev, mazanje orodja za politični stroj ZDA ni poceni v teh dneh - še posebej, če je to storjeno, ki ga Washington poznavalci Alec francoskih in Carl Thorsen. Po spletni strani v podjetju, francoski odigral "ključno vlogo" pri sprejemanju zakona o Digital Millenium Copyright Act (DMCA) v letu 1998 - zakon, ki je bilo sporno, ki se uporablja za pobiranje nestrokovne in nerazumne kazni za datotečne deležnikov.

Thorsen, na drugi strani pa je pred tem delal kot pravni svetovalec za Busheve administracije in pomagal potisnite svoj program v kongresu. Državni tožilec John Ashcroft pohvalil Thorsen za njegova prizadevanja za pomoč mimo USA PATRIOT Act iz leta 2001, zakon, ki je bil nato uporabljen kot pravna podlaga za drakonske ukrepe nadzora, v Združenih državah Amerike. V letu 2004, Thorsen delal v Iraku kot višji svetovalec za koalicijske vojaške uradnike, ki so bili z nalogo usposabljanja novo iraško policijo - na delovnem mestu, ki je žogo presenetljivo ob upoštevanju nedavnih dogodkov v tej državi.

Alec francoski in Carl Thorsen združili moči v letu 2010 ustvariti Thorsen francosko Zagovorništvo, v zasebnem sektorju, lobiranje podjetje, ki se ponaša globoke in zapletene povezave s politiki na Capitol Hillu. Kako to vrsto dostopa ni poceni, še posebej v času neomejenih podjetij donacij. Samo v letu 2013, Thorsen francoski zagovorništvo na skoraj 3 milijone $ od svojega dela lobiranje kongres v imenu družb in posebnih interesnih skupin.

Predvsem nekateri najvišji plačilni strankam vključujejo skupine, ki uporabljajo zakon o avtorskih pravicah, da povzročijo veliko nasilja na končne uporabnike v obliki dragih tožb. Seznam vključuje tudi Comcast, ki je trenutno poskuša ustvariti komunikacijsko monopol z združitvijo s Time Warner. Takšno očitno anti-potrošnik poteza je mogoče le, če se politični stroj namazati s dolarjev Comcast - 320.000 $, da je natančen, in da je samo s Thorsen francoski zagovorništva.

Ne vemo, koliko je Bitcoin fundacija plačuje Thorsen francosko Zagovorništvo, sčasoma pa se bo razkrila OpenSecrets prek senata urad javnopravne evidence. Do takrat pa bomo lahko vsaj upamo, da je fundacija plačuje več od $ 80.000 od Western Union - podjetje, katerega poslovni model je neposredno ogrožena zaradi nizkih transakcijskih stroškov Bitcoin je. Nakup vpliv v Washingtonu je skoraj neuporabna, če je tekmovalec plačuje več, kot si, in to je še slabše, če je skozi isto lobistično podjetje.

True Prednostne naloge

Seveda, vse to predpostavlja, da je lobiranje politikov vredno in etično vaja na prvem mestu - predpostavka, ki je odločno zanikal, ki jih mnogi v Bitcoin skupnosti, ki ga pripisujem liberalnih vrednot. Prepričani so, da je Bitcoin Fundacija je tako napako, ki ga bo dosegel, da politiki in regulatorji, in da lahko decentralizirana digitalna valuta kot Bitcoin uspevajo sama, brez vmešavanja vlade.

Ne glede političnih motivov v ozadju prizadevanj za lobiranje, lahko mirno rečemo, da so ta prizadevanja nezaslišano drago - ali so predvideni zakonodajne učinke. Kot je razvidno, je bila večina 2013 plačil Thorsen francoski Advocacy precej nad 100.000 $. Če so ti primeri znaki koliko Bitcoin plačala za to posebno znamko političnega vpliva, potem je samo več dokazov, da je fundacija bolj osredotočena na politični odobritvi kot izboljšanje osrednjega kodo Bitcoin same.

To sega nazaj do Mike Hearn prvotno kritiko fundacije, in to je verjetno tudi del razloga Andreas Antonopoulos je odstopil s svojega položaja. Bitcoin Foundation - ki je "temelj" za Bitcoin, tehnologije, samo ime - ima le svoje prednostne naloge nazaj. Osredotočila se je večino svojih prizadevanj in finančne moči pri pridobivanju ohlapno in nestabilno odobritev državnih regulatorjev, in verjetno na skrajne vrednosti. Mnogi v Bitcoin skupnosti menijo, da bi se ta sredstva bolje porabiti za izboljšanje same tehnologije, namesto da poskuša prepričati vlado, naj ga podprejo.

To bomo še videli, če bo več članov zapustil fundaciji Bitcoin več takih vprašanj, vendar novi modeli financiranja so se že vzpostavljen za izboljšanje osnovno infrastrukturo brez pomoči fundacije. Najbolj izrazit primer je svetilnik, ki je pridobil Mike Hearn je $ 40.000 rewardfrom bogatega podjetnika Olivier Janssens. Če lahko takšne decentralizirane strukture financiranja izboljšati osnovno Bitcoin kodo na svoje, morda lahko sčasoma pustite Bitcoin fundacija zbledi v irrelevancy.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT