6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

To je bilo manj kot sedem mesecev od prvega BitcoinATMlaunched v majhni kavarni v Vancouvru, in v tem času je več podjetij okrepiti, da zagotovi več strojev za kovance lačen mase. Obstajajo zdaj deset bankomatov, ustanovljenih po vsem svetu, ki se lahko pretvorijo Fiat Bitcoin ali obratno, z več kmalu. Oglejmo si na samo 6 lokacijah, ki so prejemali popolnoma nove stroje:

1. Hong Kong, Kitajska

Medtem ko špekulacije in polemike še zaplete Bitcoin je status uradnega jezika na Kitajskem, podjetniki se premika s polno hitrostjo naprej z načrti za povečanje sprejetje. Hong Kong, eden izmed najbolj gosto naseljenih območij na svetu, je zdaj dom HK Bitcoin ATM trgovini, ki se nahaja v notranjosti Chic Shopping Mall v okrožju Mong Kok.

Po otvoritvi 18. Maja, HK Bitcoin ATM Store je zdaj odprta 24 ur in omogoča ljudem s tako za nakup digitalnega valuto, spoznavajo fiat inflacije, in celo poslali nasvete Bitcoin za robota, ki bo ples v zameno za plačilo.

2. Saskatoon, Kanada

Ameriški sosed na severu se je izkazalo, da je plodna tla za Bitcoin bankomatih in največje mesto province Saskatchewan ima zdaj svoj prvi stroj, ki odpoveduje digitalno valuto. Začela v začetku maja, ki ga podjetje zagonu Bitcoin Solutions, je ATM izdelan s sedežem v Ottawa BitAccess in zdaj prebiva v notranjosti Kalorije restavraciji na Broadway Avenue.

Stroj v Saskatoon, je le zadnji korak v ambicioznem načrtu Bitcoin Solutions, da prinesejo več Bitcoin bankomatov v mesta po vsej zahodni Kanadi.

3. Brisbane, Avstralija

Tretja najbolj naseljena mesta v deželi Down Under je danes gostil na-Bit2Bit izdelan Bitcoin ATM. Stroj se nahaja v Roastery Cafe na Glenelg ulici, in začela dokaj pred kratkim na 16. Maja Seveda omogoča odvzem in prodajo Bitcoin, ampak kaj ta stroj loči je, da se tudi sprejema Litecoin in Dogecoin.

Roastery Cafe solastnik Bruce Carrall, katerih trgovina sprejema tudi Bitcoin za kavo, upa, da se opozori na njegovo poslovanje iz lokalnih navdušencev digitalnih valut. "Obstaja veliko ljudi, ki so čakali na to," je dejal. "Tam je Bitcoiniacs ki imajo sestanke povsod vsak teden, in te skupine so hitro narašča."

4. Glasgow, Škotska

Tehnologija trgovec CEX pred kratkim začeli sprejemati plačila Bitcoin na svoji spletni spletni strani, zdaj pa je fizična ATM ustanovi znotraj enega od svojih opeke in malte lokacijah. Nahaja se v trgovini CEX na Sauchiehall Street v Glasgowu je lamassu-proizvaja stroj trenutno ponuja privlačen 0% provizije na transakcije.

Trgovina potekal poseben promocijski dogodek od 13. Maja do 15. V praznovanje začetka ATM, v katerem bi se lahko le Bitcoin uporabljajo kot plačilo za proizvode CEX je. Podjetje pravi, da je nova ATM "vrtenjem škotski glavni ulici v Bitcoin laboratorij."

5. Ljubljana, Slovenija

Vsakdo, ki gre, da ostanejo na Tresor Hostel v slovenski prestolnici bo zdaj priložnost za nakup Bitcoin na tem bankomatu, ki je bil izdelan in ki jo je ustanovila lokalna podjetja Bitnik. Stroj je naložen z 16 BTC, ki zagotavlja veliko digitalne valute za potrošnike v bližnji prihodnosti.

Le približno 50 podjetij, trenutno sprejemamo Bitcoin v Sloveniji, vendar Bitnik upa, da bo plima v korist cryptocurrency. Po Bitnik izvršnega Peter Trček, "Naš naslednji korak je, da se prepriča, prodajalci, da je Bitcoin dobra valuta."

6. Johannesburg, Južna Afrika

Največje mesto v Južni Afriki, se bo ustanovila s prvim Bitcoin ATM na celini, ki jo je konec maja, po zaslugi start-up ZABitcoinATM in proizvajalca lamassu. Medtem ko je natančna lokacija še vedno delal, je stroj pričakuje, da se postavi v restavraciji ali kavarni. Bankomat v Južni Afriki, bo verjetno pomagalo Bitcoin napredovati z velikimi nakazila trgu v tej državi.

ZABitcoinATM je tudi napovedala drugo napravo, ki bo ustanovljen v Cape Townu v Južni Afriki do konca junija.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam