6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Bitcoinis, ki jih je vedno večje število malih podjetij, vključno z restavracijami, ki se izkažejo svojo digitalno valuto v okusne jedi sprejet. Tukaj je seznam 6 restavracij, ki so se začele ob Bitcoin kot plačilo za hrano.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Sprejem Bitcoin Od februarja 2013

Ta tovornjak s hrano, čeprav ni tradicionalna restavracija, naredi ocvrte ročno pite polnjene s slanimi sestavinami, kot so na žaru prsi in piščanca ali zdravih sadje, kot so jagode, jabolka in breskve. Whiffies začel sprejemati Bitcoin februarja 2013, in lastnik Gregg Abbott pravi, da je od takrat naletela na zelo malo težav. Pravzaprav je eden od njegovih najljubših koristi prevzemnega Bitcoin je v stiku z ljudmi, ki ga uporabljajo. Abbott pravi, da uživa v spoznavanju "zelo pametnih ljudi, ki so pred krivulje."

2. Thelonious spake - Cambridge, MA - Bitcoin podpornik Od februarja 2013

V službi večje območje Boston z edinstveno bi o suši in drugih azijskih specialitet, Thelonious spake postala prva restavracija v New England sprejeti Bitcoin nazaj v februarju 2013. Skupina študentov iz MIT prepričal lastnika, Jamme Chantler, da je bila velika neizkoriščen trg Bitcoin navdušencev, ki so iskali fizičnih lokacijah, da preživijo svoj denar. "Zdelo se nam je, da če je skupina celo samo peščica Bitcoiners poželjiv za izmenjavo digitalnih kovancev za suši in slanino pad tajska," ", potem smo veseli, da jih sprejme!" Chantler pravi,

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - Nemški Hrana za Bitcoins Od maja 2013 je

Nekdo utrujen od dolge noči iger na srečo, z denarnico polno bitcoins in hrepenenje za avtentično nemško hrano, lahko naredite veliko slabše kot Cafe Berlin. Ta majhna restavracija v južni Vegas ponuja različne slastnih jedi, vključno z različnimi pripravki iz pečenice in veliko različnih vrst zrezek. Ko se začne sprejemanje Bitcoin v maju 2013, je Cafe Berlin opazili majhno povečanje kupcev in šele, ko je imel težave s procesiranjem Bitcoin transakcije.

4. Flyte Svetovna jedilnice in vinogradništvo Nashville, TN - Bitcoin za fine dining Od novembra 2013

Zaračunavanje se kot "priložnostno, in elegantni fine-dining izkušenj," Flyte želi, da je eden izmed najbolj družbeno zavestno restavracij v Tennesseeju z uporabo trajnostnih virov mesa in lokalno pridelane izdelke kjer je to mogoče. Ta odprt odnos velja tudi za njihov plačilni sistem, ki se je začela sprejemati Bitcoin v novembru 2013. Od takrat je restavracija imela 23 kupci plačati z Bitcoin, in v skladu s solastnik Scott Sears, BTC uporabniki običajno porabijo 15% več od povprečna stranka. Nekoč je tehnično vprašanje, če Coinbase aplikacije ni bilo mogoče povezati s strežniki, vendar je bilo to odpravljeno in namesto tega uporabite BitPay. Sears pravi, da je to znak moči Bitcoin je: ". Ta vrsta prožnosti ni na voljo s kreditno kartico predelavo"

5. FlameStone ameriški Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Accepted Od februarja 2014

Nahaja se v majhnem mestecu na obrobju Tampa, FlameStone uporablja naravne tehnike kuhanja, kot so ogrevanje preko odprtega ognja in uporabo lava kamen, da bi guacamole. Restavracija začel sprejemati Bitcoin njihovih darilnih kartic v februarju 2014, in od takrat se je soočil peščica kupcem, ki plačujejo z digitalno valuto. Lastnik Nick Pappas pravi, da je bil novinarsko poročanje veliko zabave, in uživa "občutek pozdraviti in vedno večje Bitcoin po sprejeti." Lokalna skupina Bitcoin Tampa Bay Bitcoineersare pričakuje tudi začetek tedenske meetups na FlameStone v prihodnjih tednih.

6. Bandera Pizza- Reno, NV - Edinstveno stil Italijanska za Bitcoin Od aprila 2014

Trditi, da je treba najprej restavracija v Reno sprejeti Bitcoin, Bandera začela ob digitalno valuto aprila 2014 v zameno za veliko različnih vrst pic, testenin in sendviči. Posebnost ponudbe vključujejo Taco Pizza, Spicy Thai piščanec Pizza, in Chicago Dog Pizza. Po mnenju lastnika Jay Watson, večina strank, ki plačujejo z Bitcoin so bili iz lokalnih meetups navdušencev Bitcoin, vendar praksa je spodbudilo tudi pogovore s strankami, ki so radovedni digitalni valuti in želijo izvedeti več.

To je le peščica restavracij, ki jemljejo Bitcoin, in še več bo zagotovo pop up v prihodnosti. Tam skoraj ni konec različnih okusnih živil, ki jih je mogoče kupiti z cryptocurrency.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku