3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Shranjevanje bitcoinshas postal glavni vzrok za zaskrbljenost. Poleg tega, ko shranite bitcoins v spletni denarnici, izmenjava, ali v HYIP (High Yield Investment Program), nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo z njimi. Tam je bilo veliko primerov tako imenovanih storitev šifrirnih valut, ki so izginile z veliko bitcoins.

V nekaterih primerih so bili hacked večjih Bitcoin storitve. Prva Bitcoin kramp je bil posnet leta 2011, ko je uporabnik "Allinvain" iz bitcointalk.org kramp in je izgubil 25.000 bitcoins, ki so bile ocenjene na približno 500.000 $ takrat in sedaj, pa so vredne 5,75 milijona dolarjev. Drug primer je Mt. Gox, ki je bila ena izmed najbolj uporabljena zamenjati nazaj, ko je obstajala. Izmenjava je vdrl v letu 2011, kar je povzročilo izgubo okoli 2000 bitcoins in izmenjava bil odsoten več dni. Vse to zahteva, da močne varnostne ukrepe je treba izvesti, in danes, boste dobili vpogled v različnih varnostnih ukrepov.

Bitcoin zavarovanje

Najprej in predvsem stvar je cyber insureance. Trenutno je zavarovan Xapoand Coinbasehave. Coinbase je zavarovana z Aon, ki je eden od vodilnih svetovnih zavarovalniških storitev, ker je Xapo zavarovana z Meredian zavarovanja. Cyber ​​zavarovanje je lahko preboj za varnost, zaradi svojih značilnosti in varnosti. To lahko pomaga tudi pri širjenju baze uporabnikov, saj bo cyber zavarovanje Bitcoin uporabnikom zagotoviti svoja sredstva, če jih ukradejo. Na primer, Coinbase je bil zavarovan, in ima neverjetnih 2,1 milijona uporabnikov.

To zavarovanje je ena od vrste s podjetjem zavarovana za več vrst žaga in kompromisov, kot so notranji kraje, izgube sredstev zaradi Hrošč, napaka, bitcoins shranjeni na strežnikih itd Ampak ne povrne uporabnikom, če so pristanišče izvedeni ustrezni varnostni ukrepi, kot sta 2 faktorja preverjanje pristnosti, ali če račun uporabnikov je bila ogrožena zaradi malomarnosti.

Offline Denarnice

Preprosto povedano, offline denarnice so varne pred spletnimi ranljivosti, kot so daljinsko uprave trojanci, malware, virusi in keyloggers. Obstaja veliko vrst offline denarnic, kot so papir denarnice, strojne denarnice, itd Coinbase ima 98% vseh svojih sredstev odsoten v trezorjih, ki se nahajajo po vsem svetu. Varnostne kopije so razpršene v papirnatih kopij, USB varnostne kopije. Za dodano varnostni ukrep, so še šifrirana. Za peščico uporabnikov, lahko hladno shranjevanje denarnice tad preveč težko obvladovati,

Xapo ima nekatere edinstvene in navidezno neprebojne varnostne ukrepe, ki se izvajajo. Družba je že uporabljena za polnjenje 0,12% provizijo za znesek, shranjenih v svojih trezorjih je in se je pred kratkim odpovedala pristojbino zaradi česar je storitev popolnoma brezplačna. Poleg tega Xapo je zdaj s pomočjo satelita iz Satellogicto shranjevanje pomembnih informacij / podatkov, zaradi česar je zelo varna, kot je običajno, nihče ne more iti in kramp satelit. Poleg tega, Xapo je večnamenski podpis objekt, ki nadalje krepi varnost.

Bitcoin Denarnica Z Multi Podpis

Obstaja veliko različnih metod za izvedbo Bitcoin transactionssafely, vendar več signaturetechnology je daleč ena od najboljših in najvarnejših, načinov za izvedbo transakcije. V denarnici z več podpisom, obstaja določen nabor zasebnih ključev, in morate biti prijavljeni, da za to, da se transakcija izvede določeno število teh tipk. To je zelo koristno, kot, če heker pridobi dostop do vašega Bitcoin denarnice A, podpiše svoj ključ in sproži transakcijo za bitcoins v vaši denarnici je treba poslati na sebi, saj je še vedno določena količina tipk, ki jih je treba podpisati, ali pa se transakcija ne bo izvedlo. Hvala za to, tudi v razmerah tu omenjeno, vaši bitcoins ostati varen in zanesljiv.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem