Pregled Coinbase - 1 stvar, ki jo morate poznati | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled Coinbase - 1 stvar, ki jo morate poznati

Pregled Coinbase - 1 stvar, ki jo morate poznati

Coinbase ponuja svoje storitve v Združenih državah Amerike, Veliki Britaniji, Kanadi, Singapurju in na naslednjih evropskih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Finska, Francija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica.

Coinbase potrebno metode preverjanja

Vse Coinbase računi imajo denarnico, se uporabijo za pošiljanje / prejemanje Bitcoins. Za odprtje takega računa, boste morali navesti svoje polno ime, preverite svoj e-poštni naslov in sprejeti dogovor uporabnik Coinbase je.

Če želite, da bi lahko kupili Bitcoins z Coinbase boste morali predložiti veljaven bančni račun, ki omogoča bančne transferje Coinbase.

Coinbase nakup / prodaja Meje

Ko je vaš Coinbase račun nastavljen (tutorial kasneje v tej objavi), ste lahko kupili majhno količino Bitcoins dokler ne dvignete omejitev. Na primer, bodo prebivalci ZDA, ki imajo kreditno kartico v datoteki v svojem Coinbase računu (kot backup), lahko za nakup do $ 1000 vredno Bitcoins na teden.

Da bi povečali svoje omejitve za nakup Bitcoins boste morali navesti naslednje:

  • Preverjanje identitete
  • Preverjanje kreditna kartica
  • Preverjanje debetno kartico

Če ste popolnoma preverjeno rezident ZDA lahko dosežejo najvišjo mejo, ki je trenutno $ 50K vredno Bitcoin na dan. Omejitve se lahko pošlje tudi glede na način plačila, ki ga izberete za nakup Bitcoins s. Na primer, ACH prenos ima višje omejitve, kot nakup Bitcoins s kreditno kartico na Coinbase.

Coinbase sprejeta plačilna

Način glavni plačila Coinbase se je nakazilo. Glede na državo boste mogli niti povezati svoj bančni račun neposredno Coinbase ali pošiljanje denarja na določen Coinbase bančni račun, da bi financirali svoj account.Latelt Coinbase je uvedla tudi možnost za nakup Bitcoins s kreditnimi in debetnimi karticami. Z uporabo te metode bo stalo dodatno% za predelavo pristojbine, vendar je hitrejši kot z nakazilo. Če iščete prodati svoje Bitcoins na Coinbase lahko uporabite tudi Paypal kot vir, ki ga prejme sredstev. Vendar pa je uporaba Paypala je omejena samo prodajalci. V tem trenutku ni mogoče kupiti Bitcoins z Paypal na Coinbase.

Coinbase transakcij in pristojbine

Coinbase transakcijski časi so odvisni od načina plačila, ki ga boste uporabili. Na primer, lahko nakazilo traja tudi do 5 dni, da se odobri ker bo nakup s kreditno kartico je hitra. Ko je račun financira boste prejeli Bitcoins po oddaji naročila (League slediti). Odvisno od načina plačila ne more biti različne provizije za transakcijo.

Največ poslov imajo transakcijske provizije 1% + pristojbin v zvezi z načinom plačila, ki ga uporabljate. Tukaj je najnovejši grafikon pristojbina vzet iz FAQ oddelku Coinbase je:

ZDA

Europe

UK

Kanada

Singapur

Če nekdo pošlje Bitcoins v svoj račun Coinbase boste morali počakati 3 potrdila, da pridejo na omrežju Bitcoin pred Coinbase ga potrdi na svoji notranji sistem.

Coinbase podpora

Coinbase ima zelo obsežno FAQ stran in tudi forum za podporo. Večina standardne zahteve bodo verjetno našli svoj odgovor na eno od teh strani. Če ste oddajo podporo vozovnice, pričakujejo odgovor na prispejo v roku 48-72 ur (iz osebnih izkušenj).

Drug problem je, da je večino časa ekipa podpora ne bo kopati globoko v svojo težavo na svojem prvem odgovoru, in je precej pogosta za prejemanje "pločevinkah odgovorov", ki v resnici ne reševanje problema. Veliko ljudi v skupnosti, se pritožujejo, da je Coinbase ni res zelo podpora usmerjena in večkrat se ta vprašanja niso pojasnjeni kupcu.

Coinbase polemike

Njihova je bilo veliko polemik nad Coinbase znotraj Bitcoin skupnosti. Če ste novi v Coinbase to je morda ena stvar, ki jo je treba upoštevati, preden se odločite za nakup Bitcoins skozi Coinbase. Glavna točka polemike so:

  • Coinbase sledi, kako uporabniki preživijo Bitcoins- Coinbase lahko in bodo spremljali, kako uporabiti svoje Bitcoins. Prav tako si lahko blizu ali zamrzniti svoj račun, če ste se ukvarjajo z odraslimi storitev iger na srečo, prodajajo stvari na darknet in drugih senčnih poslovanja.
  • Partnerski nagrada abuse- Coinbase ponuja program, napotitev pa vedno ne plača svojega partnersaccording s tem, kar je navedeno.
  • Ob stojalo v Bitcoin debates- Obstaja veliko "notranje razprave" znotraj Bitcoin skupnosti, ki Coinbase izrazili svoje mnenje. Ponavadi je to pričakovati od storitev, da ostane nevtralna v teh razpravah in sledite naravnim tržna gibanja.

Vodnik - Uporaba coinbase denarnico

Da bi odprli svoje denarnice račun Coinbase pojdite na Coinbase.com in kliknite na "prijavite". Izpolnite zahtevane podatke in se prepričajte, da preverite svoj e-poštni naslov. Morda boste prav tako dodati zaščito 2FA za vaše account.2FA pomeni, da vsakič, ko odprete svoj račun, boste morali vnesti dodaten pin kodo, poslana na vaš mobilni telefon. Če ne želite, da uporabljate svoj mobilni telefon, ki ga lahko uporabite tudi authy appto prejeli pin. Ko je v vašem računu, boste videli naslednje armaturne plošče: 1. Vam omogoča nakup / prodajo Bitcoins z različnimi plačila methods.2. Omogoča pošiljanje Bitcoins ali zahteva Bitcoins iz others3. Vam prikazuje stanje je vaše različne račune (Bitcoin denarnice, USD denarnice in Vault) 0,4. Vam omogoča, da povabi prijatelje in zaslužiti denar za njihovo odločanje.

Poznavanje svoje meje pri nakupu

Da bi ugotovili, trenutne omejitve nakupu iti na "nakup / prodajo Bitcoins" in izberite "omejitve" na zgornjem zavihku.

Iskanje svoj Bitocin naslov na Coinbase

Če ste uporabnik pošlje denar in si tako na Coinbase ga lahko uporabljate Coinbase uporabniško ime ali celo e-pošto. Vendar, če nekdo, ki ni na Coinbase želi, da vam pošljemo Bitcoins bo treba vedeti svoj javni Bitocin address.In, da bi našli svoj javni Bitcoin naslov pojdite na "My denarnico" na levi stranski vrstici in nato kliknite "Denarnica naslova" na zgornji desni kot je prikazano tukaj:

Dodano varnost na svoj račun prek Coinbase Vault

Coinbase je pred kratkim predstavil funkcijo Vault, ki vam omogoča, da "deliti račun" z 2 ali več uporabnikov. To pomeni, da vsaka transakcija poslali iz računa bo potrebno soglasje vseh uporabnikov. Tudi posli imajo 48-urno zamudo za dodatno zaščito (tako lahko ujamete nepooblaščeno transakcije v času).Vendar, z računi valut ne pomeni, da osebno nadzirati Bitcoin denarnico. To je še vedno gostuje na Coinbase in se še vedno lahko zaprli ali zamrznjeno kot smo že omenili. To je samo dodatna varnostna plast v primeru nekdo protestira svoje gesla.Če želite popoln nadzor nad vašo denarnico lahko uporabite multisig obok. To pomeni, da vaša denarnica bo imel 3 ključe - 1 ste lastnik, 1 Coinbase ima v lasti in 1 skupni ključ. Za izvedbo ukrepa v denarnico boste potrebovali 2 od 3 ključe. Torej, tudi če Coinbase je dol naj bi še vedno lahko za prenos sredstev iz denarnice z uporabo skupno in možnosti trezorska osebno key.The se nahaja na levi stranski vrstici desno pod "Moji denarnici".

Shranjevanje USD z Coinbase v USD denarnice

Coinabse omogoča tudi shranjevanje USD na računu. Na ta način, če želite kupiti Bitcoins kasneje ti ni treba čakati na bančnim nakazilom. USD denarnica se nahaja na levi stranski vrstici desno spodaj BTC trezorju.

Kako zasebnih ključev iz denarnice Coinabase je

Ker Coinbase je gostil denarnico to pomeni, da nimate dostopa do vaših zasebnih ključev. To je seveda tveganje, saj to pomeni, da se bodo sredstva so v glavnem v rokah Coinbase. Vendar pa obstajajo 2 možnosti za premagovanje tega vprašanja: 1. Ne uporabljajte Coinbase za shranjevanje sredstev, le za nakup Bitcoins.2. Uporabite multisig obok Coinbase, tako da boste imeli še vedno nadzor nad coins.Personally, sem uporabil prvo možnost, saj mi daje popoln nadzor nad mojimi kovancev.

Zaključek - Je Coinbase dober posrednik / izmenjava?

Kot lahko vidite po branju tega precej dolgo pregled, Coinbase ima svoje prednosti in slabosti. To je glavni prednosti sta dejstvo, da je preprost in enostaven za uporabo. Glavne slabosti so dejstvo, da nisi popoln nadzor nad vašim Bitcoins in vaše transakcije se gosenicami.

Moje osebno mnenje je to - uporabite Coinbase kupiti svoje Bitcoins, storitev je trdna. Vendar, ko kupite Bitcoins jih za vraga od tam na denarnico, ki jo v celoti nadzira kot GreenAddress, micelij ali katero koli drugo denarnico dobili.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

OECD: Bitcoin je obetaven, a nikoli ne more postati valuta

Post Bitcoin

24. marec 2015

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Lets Improve Together

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Vlaganje v Bitcoin, je zdaj pravi čas?

Post Bitcoin

Kako uporabljati Bitcoin? - Vodič za hiter začetek

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku