Pregled: VisitBit | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: VisitBit

Pregled: VisitBit

Mislim, da je pošteno reči, da sem brskalnik moč interneta. Jaz imajo vedno več zavihek okna odprta, kot večina ljudi, ki jih poznam in sem preživela pravičen delež časa preklapljanje med nalogami in zavihki vsak dan. Ko sem se naučil o VisitBit sem vedel, da je to odlična priložnost za mene, da zaslužiti nekaj Bitcoinsjust jih ima zavihek brskalnika odprto, da sem preveril, ko sem stikalo naloge, preklapljanje med zavihki ali pa samo še nekaj prostega časa, da bi ubil.

VisitBitis plačani na spletni strani surf, kjer boste obiskali določenih URL-jev, ki so usmerjene preko okvirja in za vsak obisk, ki ga daje Bitcoin pošljejo neposredno na vaš Bitcoin naslov. Te vrste spletnih mest so bile približno na internetu že več let in velikokrat so izplačila v dejanskem fiduciarnega denarja tako nizke, da nimajo nobene vrednosti, vendar z Bitcoin je prag za transakcije, tako majhna, da lahko hitro te transakcije seštevajo.

VisitBit je super, ker se vam ne daje točk za izmenjavo, ampak dejansko Bitcoins in so jih takoj pošlje v vašem mikro denarnice račun, ko ste končali kapitan med straneh. Ne boš zaslužil bogastvo tem, ampak se mi zdi, da lahko preprosto odprite zavihek navzgor na spletni strani z moj naslov in se gre, potem obiščite druge kartice, ter med moje druge obiske mestu vrača in kliknete Pay Me gumb in izpolnite hiter captcha.

Sem celo našel nekaj zanimivih lokacij preko VisitBit in mesta, ki ste me sprejeli skozi.

Nekaj ​​mojih ključnih nasvetov za zaslužek na VisitBit so....

  1. Odprite stran v oknu zavihku in nato naprej deskanje na drugih karticah. Preklopite nazaj po branju drugo mesto in števec bi verjetno padel na tla.
  2. Kdaj se gumb prikaže Pay Me ne kliknite, dokler niste pripravljeni za vstop v captcha. Če ga odprete in pustite odprta več kot nekaj minutah captcha bo potekel in ne štejejo.
  3. Obiščite vsak dan, saj se novi strani pogosto dodajo na zasedbo mest, ki jih lahko obiščete.

Jaz ponavadi ne dajo veliko časa za plačano Surf slog strani, ampak ta si zasluži tako enostavno in tako hitro, da sem ugotovila, medtem ko preklapljanje zavihke in delaš druge stvari na internetu, je to tako preprost način, da bi nekateri Bitcoins da sem hotel pregledati in ga deliti z drugimi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je nafta Nemogoče prihodnje platforme 1. del

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Dnevna trgovina: kupiti in prodajati Bitcoin

Post Bitcoin

Kako plačati bitkoinske takse v Združenih državah

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Seznam držav, ki so prepovedali Bitcoin!

Post Bitcoin

Coinbase: trenutni vodja pri nakupu direktnih bitkinov