Pregled: BitVisitor | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: BitVisitor

Pregled: BitVisitor

V začetku tedna sem pregledal VisitBitas PTS in dal hiter pregled o tem, kako sem jo uporabljajo v svojem prostem času, medtem ko preklapljanje zavihkov.

Danes želim, da pogled na drugo stran, imenovano BitVisitor, ki je tudi plačal, da surf stil mestu.

Za razliko od VisitBit ne boste mogli preprosto pustite to kartico odprta v ozadju, in prišel nazaj, da ga včasih kar je precej manj privlačna, če ste zaposleni ali imajo druge opravke. Časovnik na BitVisitor bodo prenehali štetja, če niste osredotočeni na kartici za določen čas.

BitVisitor uporablja tudi okvir na vrhu okna za odštevanje in večina strani zahtevajo, da preživijo vsaj pet minut na njih.

BitVisitor preprosto ni na mestu, da sem lahko naredil v svojem natrpanemu urniku izven časov, ko sem dolgčas in nimajo nič drugega početi (zdravo deskanje na stranišču) zaradi velikega uro in dejstvo, da ne more storiti drugega stvari hkrati.

Prav tako sem ugotovila, da so CAPTCHAs na mestu težje dokončati kot drugi in na trenutke zelo težko brati.

Še en negativni strani je, da jih je treba doseči minimalno stanje, preden se bodo kovanci poslali vam. Kot ste verjetno spomnite po mojem pregledu BitVisitor ste prejeli vsa plačila takoj na računu Microwallet.org.

Res sem poskušala obdržati odprt um na tej spletni strani, vendar to preprosto ni tako hitro in priročno kot drugih mestih. To pa ima vsaj velika stopnja mest, tako da brskanje, če ste popolnoma dolgčas to bi bilo nekaj, da samo vrniti in delati občasno.

To je dejal, da to ni ena izmed mojih najljubših mest.



Pregled: kliki BTC



Jaz sem vedno na preži za nove lokacije, kjer sem lahko zaslužil nekaj BTC quicklyand tistega, ki sem jih dobi strel v zadnjem času je BTC klikov.

Sem bil brskanje po spletni strani za nekaj časa, zdaj pa so ugotovili, da to dober obisk za nekaj hitro spletno stran deskanje zaslužiti nekaj BTC.

Ko se pridružili BTC klikov vam bo predstavljen s strani, ki vam omogoča, kot uporabnik hitro kliknite na oglase, ki jih želite ogledati in daje točen znesek BTC boste zaslužili za vaše mnenje.

Spletna stran zahteva, da ostanejo na mestu za čas trajanja časovnika in odpira drugih zavihkov bo dala nasprotni stop, tako da ne bodo mogli delati druge stvari vsaj za 10 do 45 sekund, na da se oglas ogledov.

Ob koncu vsakega oglasa vam bo predstavljen s preprostim problemom matematike, da bi na mestu ugotovi, da ste človek in ne bot poskuša pretentati sistem.

Za razliko od nekaterih strani, ki je Mike pregledanih tole nima neposrednih izplačil in vas zahteva, da dosežejo minimalno ravnovesje na least.01 mBTC ki zagotovo boli ta pregled malo, saj potrebuje več časa in ne daje takojšnje izplačilo na svoj Microwallet račun.

Na strani se zdi, da se dostojno in še nisem naletel na nič, da me straši z zlonamerno programsko opremo ali kaj te narave, vsaj zdi se lastniki BTC klikov so vsaj odobritvi oglasi z roko in pazite, da nič ne grozne liste v.

Sem ugotovila, da je to dostojno mesto, ampak jaz zagotovo nekaj pritožb glede zahteve po umiku.


Pregled: BTCRock



Moram priznati, da sem ljubitelj faucetsthat dodati kakršno koli element igre z njimi. Všeč mi je zamisel, ki prejemajo zajamčeno kovanec vsako uro, ne glede na to, kaj se dogaja, vendar imajo možnost potencialno zmago več. BTCRockis eno od mojih najljubših nove pipe, saj združuje element igre in prosti kovancev.

BTCRock vam omogoča, da "play" približno vsakih 35 minut in vam brezplačno Bitcoin za klikom približno na veliki mreži. Vi ste pet pickaxes in nato kliknite na različnih mestih, kjer boste zaslužili Bitcoin. Eden od spotov vsebuje jackpot Bitcoin in ste sposobni, da se preveri lokacijo, ko je igra končana, da vidite, da ste imeli pošten strel na zmago jackpot.

Kul stvar o tej spletni strani je, da tisto, kar so, ne glede na zmagovalca. Vedno boš oditi z nekaj prostega Bitcoin in to nič ne stane, da igrajo.

Spletna stran kot vse druge pipe je podprt z oglasi, in sem ugotovil, da ta vsebuje oglase, ki se včasih upočasni stran občutno znižale, vendar večinoma niso vsiljivi kot druge strani, sem pogledal na.

Nisem velik oboževalec captcha na tej spletni strani, hkrati pa enostavno za dokončanje se mi zdi, da lahko počasi nalagajo in včasih traja dovolj dolgo, da me je res upočasni v mojem postopku zbiranja iz pipe v skupinah.

Spletna stran ima tudi nekaj manjših vprašanj, na trenutke s prikazom odštevanje in število pickaxes, ki so na voljo, kar dokazuje, da je bolj siten kot karkoli, vendar sem prepričan, da se bodo vprašanja, popravljena v prihodnosti.

Plačila so poslani tedensko ob ponedeljkih, ko je izpolnjen prag. Izplačila se pojavijo kot je bilo načrtovano, in so zanesljivi.


Pregled: Free-bit.co.in



Imamo novinca v svet Bitcoin faucetswith Free-bit.co.in.

Pred kratkim napovedal in se hitro razvija nova pipa je zanimivo, da mi je zaradi dejstva, da je nov in da je, medtem ko je relativno enostavno v tem trenutku vsebuje zelo malo oglasov.

Obiščete lahko Free-bit.co.in vsako uro za izdajali, da je med 40 Satoshi in 1.000 Satoshi.

Spletna stran ima kapitan iz reCAPTCHA kar pomeni, da je dokaj enostaven za dokončanje večino krat. Spletna stran ima tudi takojšnje izplačila na svoj račun Microwallet.org kjer sem ljubitelj nas na to združuje do vseh transakcij in varno jih shrani stran.

Ena stvar, ki je to Bitcoin pipa počne in mnogi drugi, v zadnjem času se prikazuje skupno stanje ostane na pipo, tako da boste vedeli, da ne zapravljajo svoj čas, če je pipa nima kovancev se odpravijo v času vašega obiska.

Ta pipa dobi visoke ocene od mene, ker za hitro polnjenje, enostavnost uporabe, enostavno kapitan in da je vsako uro pipa.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin kreditni Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost in Its Success, odvisna od decentralizacije

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin