Kaj je Microwallet? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Microwallet?

Kaj je Microwallet?

Veliko pipe uporabljate storitev, imenovano Microwallet.org kot kraj, kjer so plačila shranjene, preden se pošlje za vas.

Microwallet.org je Micropayment predpomnilnika. Različne pipe uporabljajo ta sistem zaradi različnih razlogov.

Ko transakcija poteka na omrežju Bitcoin se pošlje v blockchain, kjer je bilo potrjeno, (to je potreben čas) in provizijo za transakcijo zaračuna. Z Microwallet lastniki in upravljavci pipe poslali kovance na naslov in se shranijo se kasneje razdeli "off verigi" takoj.

To omogoča pipe poslati sporočilo v mestu Microwallet.org pravi, da ste prejeli nekaj Bitcoin in se premakniti interno iz naslova pipa za vašo Microwallet.org naslov. Ko ste dosegli prag kovanci so dosegljiva vas kot končnega uporabnika, da se umaknejo, ki je, ko je transakcija gre nazaj na blockchain.

Z uporabo spletne strani, kot Microwallet.org je lažje za lastnika pipa, da vam pošljemo mikro transakcije in vam prihrani pristojbine z vezavo do poslov, kot tudi.

Zakaj je to tako kul storitev, je, da ko ste dosegli umakne omejitev, vam ni treba storiti ničesar. Kovance se samodejno pošljejo svoj naslov Bitcoin denarnice, plus vam ni treba storiti ničesar, da bi dejansko dobili nastavitev Microwallet. To samodejno obstaja, ko uporabljate svoj Bitcoin naslov na spletni strani, ki podpira Microwallet.org

Microwallet.org je v celoti vreden zaupanja, razvijalci so aktivni na različnih platformah in vedno izplačila na čas. Kot ste z uporabo različnih pipe, ki sem pregledovanje mnogi od njih so powered by Microwallet.org.

Čeprav Microwallet.org ni res, denarnica, ampak bolj za začasnega prostora za majhne transakcije, je popolnoma zanesljiv in dom več izplačil Bitcoin pipe.Rudarska družba Alydian, inkubirana z datotekami Coinlab za bankrotPo samo treh mesecih obstoja je podjetje, obseg rudarske zagonu Alydian, ki je povezan s cryptocurrency storitev CoinLab, je vložila predlog za stečaj, o razglasitvi manj kot 50.000 $ sredstev.

Po navedbah Wall Street Journal, Alydian Inc. Vložila predlog za poglavje 11 zaščito v stečajno sodišče Združenih držav Amerike v Seattlu, v petek (1). Vendar pa dokument o 10-stran ni pojasnila, zakaj je podjetje trdi, razloge za bankrupcy ali kako bo plačal svoje dolgove.

Sodišče vložitve je podpisal Peter Vessenes, predsednik uprave CoinLab, povezanega-Bitcoin podjetij in podjetniškega inkubatorja, ki je ustvaril Alydian v avgustu, tako oglaševanje kot podjetje, ki bi zagotavljal močne rudarske solutionsfor podjetja in posamezne stranke.

Po Alydian v sodnih dokumentih, zagonski dolguje 600.000 $ za CoinLab, kakor tudi $ 3 milijone do Nove Zelandije rentgenski Holdings LLC in 40.000 $ Peter Vessenes.


Ponedeljki sestanki na trgu Satoshi: izmenjava bitkoina v New YorkuVsak ponedeljek, del Union Square v New Yorku, zdaj znana kot Satoshi Squarelooks več kot druženje v družini kot le neformalno srečanje, kjer lahko ljubitelji Bitcoin izmenjujejo svoje virtualne kovance.

To ni nekaj povsem nenavadnega - ljudje v Londonu, Torontu in Berlinorganize nekaj podobnih dogodkov -, ampak New York je to vrsto uporabnikov cryptocurrency, ki jih je težko najti nikjer drugje. To je tako kot če bi bili prvotni Bitcoiners in Big Apple je središče cryptocurrency svetu. Vsaj od maja, ko so ti sestanki začel, da se pojavljajo, vsak ponedeljek, od 5 do 7 ure.

Jeff John Roberts, na spletni strani GigaOM je na Satoshi trgu v zadnjem času in deli svoje izkušnje. "Ljudje zaklical prodajno ceno in druge, stiskal ovoji $ 100 računov, sprejetih v 30 minutah, sem videl okoli sedem poslov, največja za $ 1500 Ni vključen blaga -.., Da je vse zelence za Bitcoins", piše.

Po Roberts, trgovci niso enako metodo za izmenjavo. "Nekateri potegnil ven telefonov za skeniranje Bitcoin naslove vgrajenih v QR kode, drugi uporabljajo prenosne računalnike ali tablet, in en človek uporablja darilno kartico je pridobljeno že pred meseci na dogodku Bitcoin v Kaliforniji," je še dodal.

Na koncu, je dobil idejo, da so samo tri vrste ljudi zanima Bitcoin: "političnih idealistov, Geeks, in ljudi, ki si želijo, da bi dobili smrdljivo bogate" in prihodnost cryptocurrency odvisna samo "na denarnih moške".

Via gigaom.com


Več Dirt na Bitcoin - PlataBitcoin je ne-stvar. Nikoli ne bo mogla imeti samostojno, suvereno vrednost sama, ker je ne-stvar, tako kot vse valute na svetu, danes so ne-stvari, vključno z (začasno) Vsemogočni dolar, ki je postal absolutno ne prav -thing v nedeljo, 15. Avgusta 1971.

Ustvarjalci in promotorji Bitcoin se morda v dobri veri, vendar so posamezniki navdušil s tehnologijo. Bitcoin morda res tehnološki čudež, vendar ustvarjalci in promotorji Bitcoin ne razumejo denarja, in ne razumejo, da je ustvarjanje denarja ni mogoče doseči s tehnologijo, ne glede na to, kako sofisticirana je lahko. Nevedni javnosti danes je začarala tudi čudeže tehnologije in je bila temeljito zavedeni z lažnimi ekonomistov o tem, koliko denarja je in mora biti, in to odpira pot za takšne fantazije kot Bitcoin.

Stojim za moje mnenje, da je Bitcoin, v resnici, če ne v namenu, goljufije; gre za poskus, da se mišice-in na ogromno prevara univerzalne fiat denarja, ki je prekletstvo na človeštvo. In kot prevara, bo šel v prahu-bin zgodovine, skupaj s sedanjo svetovno fiat denarja sistema.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Federal Reserve vidi svetlo prihodnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Ustvarjanje Bitkoinov - Top Ten Bitcoin rudarskih strojev

Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Millis March Madness (Making Money s posodo Bitcoin Faucets)

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Kako priti do brezplačnih bitkoinov z bitkoinskimi čopiči, ki dejansko plačujejo