Pregled: Rabbitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: Rabbitcoin

Pregled: Rabbitcoin

Nekaj ​​mojih najljubših pipe so tisti, ki so samo preprosta.

Rabbitcoin je mrtev preprosta pipa, ki vsebuje veliko okno, kjer vnesete Bitcoin naslov, rešili preprosto SOLVEmedia kapitan in preprosto zadeti gumb velik zahtevka.

Ena mojih prvih misli, ko obiščejo Rabbitcoin je bil, da se oglasi zelo dobro opravljeno. Niso preveč na obrazu, so razporejeni enakomerno in ne počutim preobremenjeni z oglasi, ki pomagajo plačati račune na mestu.

Obiščete lahko Rabbitcoin enkrat na dan, in trdijo, kjerkoli med 10 Satoshi in 100 Satoshi vrednosti Bitcoin.

Ta pipa je eden izmed tistih preproste obiska vsako uro in zahtevali svoje proste kovanec pipe, ki sem jih našel, medtem ko so izplačila niso največji, je tudi vredno svojega časa samo zato, ker o tem, kako mrtev preprosta stran je.

V mestu obremenitve blazingly hitro, pipa izplačilo gre v vašem Microwallet račun v trenutku, in medtem ko je le dnevni obisk sem ugotovila, da sem se pogosto začnejo moje zjutraj s te strani vsak dan, ker o tem, kako hitro je.

Bottom line je, da če hočeš hiter dnevni obisk z nekaj oglasov morate odjaviti Rabbitcoin.Richard Branson priznava, da Bitcoin deluje: vesoljske luči bi morali biti pripravljeni iti v letu 2015Izgleda, Sir Richard Branson je zadovoljen z njegovo odločitvijo, da sprejme Bitcoin kot možnost plačila za poletel Virgin Galactic je. Milijarder je priznal, da Bitcoin "deluje" in je priznan pomen "velike industrije okoli Bitcoin". 

Govoril z Bloomberg, ustanovitelj skupine Virgin je dejal: "Mislim, da je [Bitcoin] deluje. Tam bo druge valute, kot je to, da so lahko še boljši, vendar v tem času obstaja velika industrija okoli Bitcoin. Veste, ljudje so se sreča iz Bitcoin, so nekateri ljudje izgubili denar iz Bitcoin. "

Branson je očitno vesel, Virgin Galactic je začel sprejemati cryptocurrency novembra 2013.

Nisem neumno, če so ljudje dobili veliko Bitcoins in želijo iti v vesolje, bi veliko raje preživijo, da denarja za naše vesoljsko ladjo, [...] ne Virgin Galactic vesoljsko ladjo, kot on, veste [...] Elon [Musk ] bo pošiljanje ljudi v vesolje, en dan na ladje Elon, zato bomo zgrabi denar, medtem ko je tam.

Glede na naslove, ki so šest Virgin Galactic kupci že plačali za svoje potovanje v BTC-ju in celo Winklevoss dvojčka razmišljate o uporabi njihove kriptografske prihranek obiskati prostor.

Virgin Galactic je trenutno preizkuša svoje rakete. Ampak Branson je priznal, da Bloomberg, ki je gradnjo strojne opreme za komercialne poletel bil izziv. Milijarder je dejal, da bi morali biti vsi objekti pripravljeni "v začetku prihodnjega leta bomo končno navzgor in stran".

Branson je govoril tudi o nadaljnji podpori svetovno najbolj znanih cryptocurrency, ki ga je opisal kot funkcionalna.

Vendar pa je tudi priznal Bitcoin je nestanovitnost je še vedno problem, čeprav to ne pomeni, da ljudje ne morejo ustvariti dobiček. Dodal je, da "je precej nestanovitna, vendar v nihanju lahko ljudje bi denar" Bitcoin.

Izbrani slika: Bloomberg


Rise and Rise of Bitcoin # 1 v iTunesHiter pregled iTunes Store potrjuje, da je v Združenih državah Amerike, ki se dvigajo in Rise of Bitcoin sedaj številka ena dokumentarec na platformi.

Vzpon in vzpon Bitcoin je 96 minutni film, ki se sprošča v zadnjem času in je Plačljivi preko Bitcoin na http://bitcoindoc.com/store, vendar je na voljo za najem ali nakup na iTunes tudi.

Film je bil hitro plezanje lestvice iTunes in danes je končno dosegel najvišjo vrednost # 1 mesto za dokumentarce. To je spodbudilo tudi film postati iTunes Movies Novo in zanimivo funkcijo, ki še dodatno izpostavlja film za tiste, ki morda ne poznajo Bitcoin in cryptocurrency prostora.

Kupci na ZDA različico iTunes, ki se gibljejo v rubriki video videli film na seznamu skoraj takoj po nalaganju poglavje filme brez vrtanja navzdol do razdelka Dokumentarni kjer je film sedaj ima število eno mesto.

Kako dolgo bo ostal v tem položaju, je treba še določiti, kot je, če bo začela plezanje skupnih kart še v bližnji prihodnosti.


Safello predstavi švedski prvi Bitcoin bankomat v Hilton SlussenuHilton Slussen, v središču Stockholma, je mesto, ki ga zagonu Bitcoin prijazen Safello izbrali za predstavitev prvega cryptocurrency bankomat na voljo na Švedskem. Naprava je bila razvita s strani družbe in omogoča uporabnikom, da izmenjavo denarja za virtualni denar.

Bitcoin ATM je predstavil ta ponedeljek (9), na strani STHLM Tech Meetup. Po izmenjavi fiat valute za virtualne kovance, lahko uporabniki kupijo pijačo in hrano na bližnji ulici uporabo njihovih cryptocurrency, na primer.

Med Meetup, prva oseba, da bi poskušali stroj javnosti je bil David Sonnek, vodja SEB Venture, ki je eden izmed najboljših bank v državi, v skladu z Metro v švedski različici. Mu je uspelo zamenjati denar Bitcoin v nobenem trenutku, medtem ko so udeleženci v primeru gledal.

"Želimo, da premostiti vrzel med Bitcoin svetu in tradicionalnega finančnega sektorja. Mislim, da je ta tip stroja, lahko to storite," je dejal Safello izvršni direktor, Frank Schuil.

Vendar pa še vedno obstajajo ljudje v državi, ki ni prepričan o možnostih Bitcoin je. Claes Hembergsvägen, A ekonomist prihranki na spletu posrednik Avanza, vidi cryptocurrency kot "način za spodbujanje razprave" o tem, kako se različne valute pod nadzorom centralne banke in fiskalne politike. Metro ga navaja pravi, da "se vrednost spreminja strašno veliko. To je zanimivo izmenjavo, vendar ljudje ne želijo razburjenje, ko gre za njihov denar. Želijo varnost".

Schuil strinja s to točko. Tukaj je nekaj negotovosti, seveda, in smo jo videli pred kratkim, ko cena Bitcoin je padla za več kot 35 percentin nekaj dni. "Ampak mislim, da Bitcoin bo ostal," je zagotovil.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Nakup Bitcoins z Paypal - korak za korakom

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Post Bitcoin

Prvi prodajni prodajalci Bitcoin v Novi Zelandiji so že v teku

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodaj Bitcoin cene za finančni indeks!

Post Bitcoin

Intervju z Charly Clintonom iz BitXBay-a, Bitcoin Marketplace