Pregled: Prosti Bitcoin Faucet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: Prosti Bitcoin Faucet

Pregled: Prosti Bitcoin Faucet

Free Bitcoin pipa je pipa nikoli nisem obiskal že prej, a je bila opozorjena s strani lastnika, da si oglejte.

To je dokaj nova pipa, ki uporablja svoj Microwallet račun in ponuja med 100 - 300 Satoshi vsako uro za vaš obisk.

Pipa je velik v tem, da ima zelo malo oglase, ki so precej iz poti. Pomikanja besedilo nad polje za naslov je rahlo nadležno in izgleda amatersko v trenutku, vendar pa sporoči točko, ki jo je treba vrniti na pipo vsako uro.

V CAPTCHAs zagotavljajo SOLVEmedia tako da so običajno zelo težko izpolniti.

Plačila na tej strani, so instant svoj račun Microwallet tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti dosegla minimalno stanje na tem pipo in ravnotežje iz drugih spletnih strani Microwallet združujejo skupaj, da vam pomaga doseči izplačilo hitreje Microwallet.

Spletna stran ponuja nekaj osnovnih informacij za začetnike približno pipe in Bitcoins in obremenitve precej hitro večino časa.

Medtem ko je spletna stran ne prikazuje količino celotnega Bitcoin jih vsebuje (tako da boste vedeli, da je pipa BTC, da ste v plačilo), kjerkoli se pojavi lastnik je bil zelo odziven in imam razlog za domnevo, da se bo z vztrajanjem približno za nekaj časa ker je razvijalec želi videti res šel.

Zdi se, da je odličen nov vstop v Bitcoin pipa svetu!Pregled: MiniBitSem iskal na nove pipe, ki prihajajo na spletu v zadnjih nekaj dneh in ena imenovana MiniBit je res zanimivo, da mi je, ker je to še eden od tistih Bitcoin pipe, ki je samo mrtev preprosta.

Ko se je ta pipa začela je bila prvotno izdajati prišel vsak dan, vendar pa je v začetku tega tedna je bilo napovedano, da se opušča zdaj poteka vsakih šest ur.

Z MiniBit ima več oglasov, vendar pa se dajo tudi tako, da niso preveč moteča. Spletna stran vsebuje tudi enostaven za dokončanje kapitan iz SOLVEmedia kar pomeni, da so vedno zelo enostaven za branje, ki se mi zdi, je velik plus.

Izplačila na tem spletnem mestu so lahko majhne, ​​vendar so takoj poslali na vaš Microwallet račun. Eden glavnih plus spletne strani, čeprav je sposobnost, da le popolna CAPTCHAs in zaslužili še več malih vrednosti kovancev. Obiščete lahko "zaslužijo več" del spletne strani in dokončanje hitre CAPTCHA enostavno zaslužiti hitro. So tudi podarjamo oglaševanje kredite na mestu.

Spletna stran je hitro polnjenje, se CAPTCHAs so zelo enostaven za dokončanje in zaslužiti več odsek ponuja edinstveno twist zelo hitro zaslužiti majhne zneske. Bom pogosto zapustijo zavihek odprt v ozadju na tem mestu in samo popolne CAPTCHAs kot sem deskanje po internetu.


Pregled Bitcoin ZebreBitcoin Zebra je nova pipa z mano. Videl sem nekaj oglasov za to obrezovanje po internetu in nekaj mojih Bitcoin prijatelji so preklapljate tudi se mi, da je to velik pipa, ki se mudi na teden in ima dostojno raven prejema zelo malo prostih Bitcoins treba zaslužiti.

Vam omogoča, da igrajo vsako uro podobno kot FreeBitco.in moj prvotni odziv je bil, da je belo besedilo na črnem ozadju težko brati, čeprav razumem misel, z mestom, ki se imenuje Bitcoin Zebra.

V mestu obremenitve zmerno hitro in ima več oglasov, vendar se ne zdi, da je preveč na način, čeprav na trenutke kakovost manjka zoper nekatere druge pipe sem pogledal na in pregledanih v preteklosti.

Ena stvar, ki Bitcoin Zebra počne pa se, da sem našel tako velik plus, da nobena druga pipa je naredil v svojih potovanjih je ponuditi razširitev za Google Chrome, ki vas bo obvestil vsakič, ko ste pripravljeni za novo se odpravijo iz pipe. Ugotovil sem, da je to velik plus. Nisem še videl nobene druge pipa ponudbo to kot doslej, vendar ta funkcija je tako velika, in tisti, ki res naredi Bitcoin Zebra izstopajo iz množice pipe, ki jih lahko najdete vse preko interneta.

Bitcoin Zebra obremenitve hitro, ima inovativno razširitev za Google Chrome, ki jih nisem videl še kdo počne (pa tudi druge pipe je treba paziti!), Ko so dobili standardno solvemedia kapitan kar pomeni, da velikokrat zahteva dodaten korak, vendar je skoraj vedno lahko brati in hitro obremenitve in oni tedenskih izplačil, ki so vedno zelo zanesljiv.


Pregled FreeBitco.inSem iskal na več kot 500 različnih Bitcoin faucetsbut tisti, ki sem jih našel, je ves čas zanesljiv, dejansko izplačuje vsak teden in ima zelo malo časa, da se prijavijo na že FreeBitco.in.

Eno od vprašanj, ki sem jih imel z veliko Bitcoin pipe je, da se pogosto počuti scummy z velikim številom oglasov, težko rešiti s popačenimi znaki in manj kot zanesljivih izplačil.

Še vedno se spomnim, ko sem odkril FreeBitco.in in je bil presenečen, kako dobro opravljeno stran je v primerjavi z drugimi Bitcoin pipe, kako hitro obremenjenih stran in po prejemu moje prvo izplačilo, kako je bil vedno zanesljiv vir Bitcoins za mene.

Očitno ti nekako pipe deluje na predpostavki, da so lastniki zaslužijo za oglase, ki se prikazujejo zato sem zelo priporočamo, da vam ne zmanjka software Adblock ob obisku te vrste spletnih strani, ker če lastniki ne more pokriti stroške poslovanja, da bodo verjetno bo mesta navzdol, kot je ta, vendar je lastnika FreeBitco.in je naredil veliko delo za uravnoteženje pipo z oglasi, ki niso preveč na obrazu, ne drstitvenega nobenih pop-up oglasi in so razporejeni dovolj.

Spletna stran je podarjen preko 349 Bitcoins od začetka, in vsebuje tudi visoko-lo igra za tiste, ki želijo tvegati nekaj prostih kovancev, ki jih prejmejo na priložnost, na še več kovancev. Igra je dokazano pošten, vendar nisem ravno eno narediti veliko srečo, da sem le igral občasno.

Bottom line je, da je FreeBitco.in velik Bitcoin pipa in odličen način, da zaslužite nekaj kovancev za relativno nizko napora. V CAPTCHAs so enostavno popolna, so izplačila v razponu, in obremenitve na mestu hitro.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Sam Patterson, OpenBazaar, govori o elektronskem poslovanju, decentralizaciji, multisigu in več

Post Bitcoin

Coinbase: trenutni vodja pri nakupu direktnih bitkinov

Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti