24. marec 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

24. marec 2015

24. marec 2015

Zadnja sprememba: 20:14 EDT

(CoinTelegraph) Bitcoin Brokerage Anycoin Direct napovedala, da je širitev na 14 novih držav. Nizozemska družba se širi na dodatnih 14 držav, ki so predvsem vzhodnoevropske države.

(Digital Valuta magnatov) Tera Group, upravljavec platforme Bitcoin derivati ​​Tera Exchange, je prinesel na nekdanji newyorški borzi (NYSE) CEO Duncan Niederauer kot svetovalnega direktorja.

 (CoinDesk) Uporabniki blog komentiral storitev Disqus lahko zdaj tipeach drugi v Bitcoin po integraciji družbe s sedežem v San Francisco zagonu micropayments ChangeTip.

(Coin Fire) globalni predplačniški mobilni top-up storitev Bitrefill in New Yorku na izmenjavo Zelena sta sedaj začela partnerstvo, ki temelji na povezovanje, ki nam omogoča uporabnikom, da pošljete takojšnje mobilnega prenosa podatkov, remittancesto več kot 100 državah.

(Privacy Online News) Švedski davčni organ je zahteval celotno zgodovino transakcij za stranke, in sicer vključno z denarnico naslovi strank, od majhnih menjalnega švedski Bitcoin BTC-X.

(Wall Street Journal) Nasdaq OMX Group Inc se je strinjala, da zagotovi zagona temeljijo New York Noble trgi z osnovno tehnologijo za pogon nov trg je namenjen, da podjetja in institucionalni vlagatelji, kot so hedge skladi v trgovini Bitcoin in z njimi povezanih sredstev digitalni valuti. [Plačaj Stenski]

(CoinDesk) je ostalo 9% Američanov občutek "zmeden" ali "zmeden", potem ko je prikazan logotip Bitcoin, glede na nedavno raziskavo Digital valute sveta.

(Kovanca spredaj) CEX.IO, ki trenutno zaračunava provizijo 0,2% provizije na kateri koli nakup ali prodajo poslov, je tako padla na 0% se začne jutri do 1. Aprila, da bi pomagala spodbuditi več uporabnikov, da preizkusite platformo.

(CoinDesk) Plačila procesor in ponudnik predplačniške kartice NETELLER je dodal funkcijo Bitcoin depozit.25. Marec 2015Zadnja sprememba: 18:07 EDT

(CoinDesk) Plačila procesor in ponudnik predplačniške kartice NETELLER je dodal funkcijo Bitcoin depozit.

(Kovanca spredaj) Coinsquare namerava zapolniti vrzel z zaprtjem dveh glavnih kanadskih izmenjave Bitcoin tekme s širjenjem trgovanja v kanadski dolar učinkovito takoj.

(CoinDesk) Trgovci uporabljajo ponudnik pristnosti plačilnih CardinalCommerce bo zdaj lahko sprejme bitcoinalongside možnosti alternativa plačila, vključno s PayPal in Google Denarnica.

(Coin Fire) globalni predplačniški mobilni top-up storitev Bitrefill in New Yorku na izmenjavo Zelena sta sedaj začela partnerstvo, ki temelji na povezovanje, ki nam omogoča uporabnikom, da pošljete takojšnje mobilnega prenosa podatkov, remittancesto več kot 100 državah.

(CoinDesk) Bitcoin denarnico in tehnologija ponudnik Coinkite je napovedal Bitkit, njegova Bitcoin API denarnico, je sedaj na voljo za anonimno komunikacijske opreme Tor.

(Coin Fire) PayCoin Foundation, gospod Adam Matlack vodil, je zdaj v preiskavi v več agencij zaradi povezav z g Homero Joshua Garza.


26. Marec 2015Zadnja sprememba: 16:40 EDT

(CoinDesk) Digitalni valuta podjetja bodo morala v skladu z otoka Man je boj proti pranju denarja (AML) lawsfrom 1. Aprila in bo verjetno v pristojnosti Komisije za finančne storitve, ki ga je poleti.

(BraveNewCoin) Da bi pritegnili igralnih skupnosti na ChangeTip in spoznavanje Bitcoin, ChangeTip bo giving stran $ 10.000 USD.

(Coin Fire) Coinapult nedavno ponovno omogočen loginsso, da bi uporabniki pregleda stanja po preverjanju, da so podatkovne zbirke na strežnikih Coinapult ni bila ogrožena.

(CoinDesk) Bitcoin investicijski sklad (BIT) je prejel soglasje za uvrstitev na marketplaceOTC trgi skupine vrednostnih papirjev, kar pomeni, delnice lahko začeli trgovati takoj prihodnji teden.


30. Marec 2015Najnovejše posodobitve: 14:05 EDT

(New York Times) Dve nekdanji zvezni agenti se pričakuje, da bodo aretirali v ponedeljek na podlagi obtožb, krajo denarja, medtem ko je delal pod krinko na preiskavi Silk Road, nekoč uspešnega črno spletni trg za ukvarjajo z drogami, dokument kaže.

(ESR) ESR vložila drugi krog commentsto New York State Department of Financial Services (NYDFS) na svojih predlaganih regulativnih pravil za digitalne valute, kot je Bitcoin.

(Zamišljen za Shibe) odgovorni urednik kovancev Fire, je bil Mike Johnson gost na zadnji epizodi. Govori o GND rudarjev, predpisi, novinarstva in množico drugih temah.


Mark Cuban imenuje bitkoin mehurček, padec cen - CNBCMislim, da je v mehurček. Samo ne vem, kdaj in koliko to popravi. Ko je vsakdo hvali, kako enostavno so kar $ = mehurček

Kdor koli lahko kupite zalogo. #cryptois kot zlato. Več vere kot sredstva. Razen seveda zlato naredi lep nakit. #cryptonotsomuch

Pohvala, ki jo: Mark Cuban

Sorodne novice


Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin Donacije na vašem blogu

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Final Bitkain dražbi na Silk Road - štirje zmagovalci z 44.000 bitkoinami vredi 14,6 milijona dolarjev

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA