10. aprila 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

10. aprila 2015

10. aprila 2015

(Podjetnik) Moja naložba filozofija je zelo dolgo termsays Reid Hoffman o Bitcoin.

(LiveJournal) LiveJournal se zdaj sprejema plačila v Bitcoin.

(New York Times) Hekerji ciljno SendGrid, množično e-poštno storitev, ki jih 180.000 podjetij, vključno z uber, Pinterest, Spotify in Foursquare, ki se uporablja, da bi prodrli Coinbase, eden od najbolj priljubljenih izmenjave Bitcoin.

(CoinDesk) Molčečnost Bitcoin zagon 21 Inc je napovedala, da bo vodstvo sponsorfor prihajajočo Bitcoin Job sejmu, ki se odvija v Sunnyvale v Kaliforniji, 18. Aprila.

(Coin Fire) Mississippi Power Company (MPC) vložila tožbo proti GND rudarje, LLC, je embattled cryptocurrency družbe, v Okrožnem sodišču v južni za južni District of Mississippi.13. April 2015Zadnja sprememba: 13:57 EDT

(TechnInAsia) filipinski Bitcoin krovna družba Satoshi Citadel Industries (SCI) je danes sporočila, da je pridobil Bitcoin menjalni BuyBitcoin za neobjavljeno znesek.

(Poslovni Standard) Ekipa poroča, da se študij blockchain da vidim, če se je mogoče vključiti v jedro bančnega raztopino.

(Ameriški Banker) Za družbe v cryptocurrency in pravna marihuane podjetij - dve sektorjih, da regulatorji sedaj najbolj temeljito proučili - dobili dostop do banke accountcan stalo na tisoče v mesečne naročnine, če je mogoče storiti na vseh.

(Wall Street Journal) Dobrodelne so pogosto odprti za vse vrste donacij, v denarju ali v naravi. Zdaj se obrača na nov vir: darovanje Bitcoin.


16. April 2015Zadnja sprememba: 17:39 EDT

(CoinDesk) New York State Department of Financial Services (NYDFS) kažejo, da se vztrajno premika proti releaseof zaključenem BitLicense, pod katerimi bi bila digitalna valuta podjetja urejena v državi.

(CNBC) Digital Valuta Group, podjetje s sedežem v New Yorku, ki ga Bitcoin zagovarjajo Barry Silbert ustanovljena, preimenovali svoj broker-dealerdivision za SecondMarket Inc, specializirano za trgovanje virtualne valute, vključno Bitcoin, v skladu z izjavo tiska v četrtek.

(Coin Fire) Brawer.com je zaustavitev. Podjetje notranjih povedal kovanec požara je osebje, da so razvijalci prevzela vodstvo mestu in niso bili plačani za daljše časovno obdobje. Prav tako je ponovil so tudi, da stran ni bila donosna in ne more plačati osebje


2. April 2015Zadnja sprememba: 14:28 EDT

(Na CoinTelegraph) Pričakuje se, da predlog zakona o prepovedi Bitcoin v Rusiji, ki se prenese v Augustof letos, kot kripto-pravni strokovnjak priporoča podjetjem "ven iz ruske pristojnosti."

Skladnost urad (CoinDesk) Coinbase se želi pridobiti operativne informacije iz Bitcoin rudarstvu companiesin proces, da so nekateri od podjetij v tem sektorju so slikovne kot kršitve na njihove poslovne skrivnosti.

(Kovanca spredaj) Kljub temu, da je Bitcoin Bowl prinesel dobrih ocen, BitPay in ESPN so dosegli medsebojni dogovor do konca, kar bi bilo triletno sponzorstvo dogodka.

(CNBC) Vlagatelji kmalu lahko začeli trgovanja delnice prvega nosilca naložbe vezane na Bitcoin.


22. April 2015Zadnja sprememba: 14:51 EDT

(Great Wall of Numbers) Po posvetovanju s številnimi strokovnjaki na področju industrije, sem zgrajena grobo, ampak bolj podrobno tok fundsbased na dejansko vedenje uporabnikov.

(Inside Bitcoins) valovanje plačilo mreža se sooča kritiko ta teden preko razodetij o likvidnosti nekaterih njenih sredstev. To je prišlo na dan, da je valovitost prehode - za onramps in offramps omrežja - imajo sposobnost, da "zamrzne" uporabniške sredstev na voljo. Poleg tega je Ripple Labs že uporabil svoj vpliv in prepriča Bitstamp, vidno prehod in izmenjavo, da zamrzne 1 milijon dolarjev vredno fundsbelonging na valovitost je preminulega ustanovitelja Jed McCaleb.

(TechCrunch) Obvestilo danes izdala navodilo stranke, da se prijavite, v v svojem Mt. Gox računa na claims.mtgox.com, od koder se lahko njihov poskus reklamacije. (Obstaja tudi offline možnost za tiste, ki raje gore papirologije.)

(Debatni krožek Bitcoin) Stephanie, Andreas in Adam govoriti z zgodaj podjetnik Charlie Shrem.

(Na CoinTelegraph) vrvico, prvi blockchain omogočena platforma, da fiat valute, ki se uporablja kot Bitcoin je uradno bil izpuščen na takojšnje izmenjave šifrirnega, ShapeShift. Ta integracija bo zdaj bi bilo brez bolečin enostavno nestanovitnosti Dodge Bitcoin je z uporabo v kripto različico kovanca za USD.

(Coin Fire) Bitmain pa je delala na rešitve za ublažitev DDoS attackson AntPool in AntMiners. Namesto poskus za boj proti ognju z ognjem, bolj učinkovit način za zmanjšanje učinkov DDoS napad, so se izognejo napad, ne pa za boj proti nazaj.

(Trgovci Magazine) Genesis Trading, hčerinska družba v stoodstotni lasti Digital Valuta skupine in delitev posredništvo SecondMarket, je pravkar odprla svoja vrata in launcheditself kot prvi ameriški posrednik-trgovec, da so specializirani za trgovanje digitalnih valut, vključno Bitcoin.

(CoinDesk) New York Oddelek za finančne storitve superintendent Benjamin M. Lawsky predvideva končno različico regulativnega okvira BitLicense bo izšel nekje do konca maja.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!