Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Dne 10. Septembra ogromen DDOS napad se je začela pred več hosting podjetja, ki so znani za organizacijo različnih cryptocurrency mest in več cryptocurrency mest, ki so gostovanje spletnih strani sami.

Coin Požar, Chain Radio, Prosti pogovor v živo, Bitcoin PR, Silk Road 2.0, Agora, in še veliko drugih mestih so potrkal offline po trajno DDOS napad se je začela pred več usmerjevalnikov in sistemov DNS. Napad, ki zaobidejo CloudFlare v celoti in se namesto tega osredotoča na korenu gostovanje ponudniki povezav je lahko prinese več lokacij odsoten.

Več bivanje odsoten zjutraj po več kot pet dni utrpela napad.

Coin Ogenj je bil med tista mesta, ki so bili sprva prizadela zelo težko in po nekaj urah in dela v sredi noči nismo mogli, da bi stvari nazaj na spletu, dokler ne bomo neposredno delali z ekipo CloudFlare Enterprise, naj pripravi rešitev, ki bi nam omogočil za delo z našim ponudnikom za vložitev našo spletno stran nazaj na spletu vsaj preko predpomnjeni način, preden ga prinaša popolnoma nazaj na spletu.

Napadi so še vedno v teku z novim napadom vektorja spet dogaja neposredno po usmerjevalniki in opreme v prostoru ponudnika. Ta je kmalu spet odpravili na kovancev Fire, ampak več lokacij, še vedno ostal odsoten v času, ko je ta funkcija se dogaja, da pritisnete vključno z verigo Radio.

To ni bila tvoja standardna metoda script kiddie norosti, ampak koncentrirana, neposredne in težko hitting DDOS napad proti zelo usmerjevalne opreme in strežnikov, ki zagotavljajo širokopasovne storitve za vrsto cryptocurrency straneh.

Pogovarjali smo se z nekaterimi tehničnimi ekipami o napadih DDOS na različnih cryptocurrency mestih.

Rockstar na Chain Radioreported, da je veriga Radio še vedno odsoten, saj so vsi štirje pretakanje strežnikov, ki jih uporabljajo za oddajanje napadli neposredno.

Mi smo delali v zadnjih nekaj dneh, da bi poskušali, da bi naše postajo nazaj na spletu, vendar ti napadi so zelo napredna in neposredno za naše pretakanje strojev. Za razliko od večine spletnih strani, ne moremo postaviti naše pretakanje strežnikov za zaščito CloudFlare in če sem iskren z vami, se zdi, da CloudFlare ima težave varstva območij v ozadju zaščite družbe v tem času, kot tudi.

Prepričani smo, da imamo rešitev za ta ogromen napad in se pripravljajo, da ga razvaljamo in bi stvari na spletu, vendar ne želim, da gredo v specifičnosti zdaj, kot smo želeli biti prepričani, da smo rešili težavo, preden se prikazuje naše kartice.

- Rockstar na Chain Radio

V času, ko smo objavili ta članek Chain Radio še vedno odsoten zaradi DDoS napad s spletne strani, ki jo je utrpela napredno caching sistem z CloudFlare. Kovanec Ogenj je podarila naročnino Enterprise za verigo Radio z CloudFlare storitev na postajo, da ga pripelje nazaj na spletu hitro in postaja je dosegel, da kazenskega pregona za pomoč o napadih.

Justin na Bitcoin PR omrežja tudi poročali DDOS je prinesel stran brez povezave v skupine, ki se je tudi s pomočjo CloudFlare je brezplačna storitev.

To mora biti najbolj napredna DDOS napad, ki smo jih videli doslej. Napad vektor v celoti uporablja zaobide vse zaščite, ki CloudFlare ponuja z osnovnim načrtom. Smo preživeli ves vikend boju proti napad, namesto da delajo z našimi strankami in ta napad nas je stalo veliko raven poslovanja. Napadalci so najprej poslal povpraševanje odkupnino, vendar smo od zavrnil, da bi plačilo in v nekaj urah se napadi začeli in so trajno.

Na koncu smo še vedno ni plačal odkupnino, vendar smo si nadgradite na najvišji ravni CloudFlare storitev in neposredno delali z našo ponudnika gostovanja, da se zavarujemo pred napadom. Kajti varnostne namene CloudFlare in naše gostovanje družba nas prosili, da ne kaže vektor napad, ki se uporablja kot strahovi so, da zaradi lahko do prefinjenosti tega napada je treba uporabiti za znižanje še več mest in sedanja raven dela, potrebna za zaščito pred njo je tako visoka.

- Justin na Bitcoin PR omrežje

Silk Road 2.0 je bila tudi v zelo podobnem napadu. Skrbnik je za Silk Road 2.0 so navedli, da je to najbolj napredna DDOS napad, ki so jih videli do sedaj.

Defcon objavil nekatere posodobitve, saj je napad začel z navedbo:

Soočamo se z zelo prefinjeno DDoS napad, najbolj vnaprej metod vendar smo se soočajo.

Dev team deluje štiriindvajset ur na dan, da se trg storitev obnovljena, kot tudi pozorno spremljati varnost naših sistemov.

Veliko izpadov, ki ste jo videli, je namerna na naši strani: če je to poskus najti naših strežnikih s paketno analize, ne želimo, da bi bilo enostavno za naš nasprotnik in bi raje offline, medtem ko smo prilagodili našo obrambo.

Opravičujemo se za nevšečnosti, hvala za potrpljenje, kot smo hitenja za izboljšanje stanja.

Ker je ekipa delala za obnovitev skrito storitev DEFCON je objavil posodobitev:

Po dnevih analize in neverjetno delo dev ekipa, smo zdaj uspešno filtriranje velik del vhodnih prometa poplavi.

Menimo, da gre za delno obnovo storitev. Tržnica je še vedno počasno, vendar pa je treba pri nalaganju bolj dosledno zdaj.

Imejte v mislih, da je odsoten več kot en dan, kadar koli Silk Road, uporabniki hiteti naš odstopni sistem z zahtevki. Vedno pričakujemo umik zamude takoj pojavi po tem, ko si opomore od izpada, zaradi tega. Umik čakalna vrsta trenutno obdeluje zahteve, vendar pa obstaja veliko so predloženi. Kot vedno, se obrnite na podporo, če ste že kdaj videli umik zamudo, za več kot 12 ur.

Ta bitka še ni dobljena, vendar smo na spletu.

Napadalci: nas DDoSing je nesmiselno zapravljanje časa vsakogar. Tekmujte z nami precej. Mi ne bo dotaknila strežnikov.

Napadi na cryptocurrency mestih še niso popustili in mnogi v skupnosti so se začeli dvomi, ki ima sredstva in željo, da bi prinesel toliko strani, brez povezave v tako velikem in koncentrirano napora.

Kovanec Ogenj je aktivno sodeloval z organi pregona, in ekipe CloudFlare storitve v določanju najboljše ukrepe za preprečevanje te napade in kako preprečiti nadaljnje napade v bližnji prihodnosti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Bitcoin Cene Surge & Zakaj ne bi smeli skrbeti

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Mesto Bitcoin v gospodarski nesreči

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov