Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

V čudnem kančkom dogodkov generalni direktor Butterfly Labs je, ki trdijo, da zaradi osebnih zamrznitve premoženja s strani sodnega naloga iz FTC ona je zdaj ne more niti kupiti živil.

Butterfly Labs zaprosila sodišče dovoli, kar je zahteva pet ključnih prič, da bi v živo izjavo na sodišču.

Te priče sedaj vključuje predstavnika urada Johnson okrožja pravobranilstvo; G. Bruce Bourne, svetovalec za podjetja in vd CFO; G. Jeff Ownby, podpredsednik za trženje in E-Commerce in soustanovitelj družbe; Ga Jody Drake, generalni direktor; in Ms Linda M. Freeman MarksNelson LLC.

Vseh pet se pričakuje, da dajo izjavo v podporo Butterfly Labs, če dovoli, da dajo izjavo.

Rep iz urada okrožnega pravobranilstvo

To priča, ki se pričakuje, da bo bodisi odvetnik ali raziskovalec iz urada DA, bo obravnavala vidike preiskavi BF Labs, pojasnite, kako družba je bila zadruga med preiskavo, je izpolnila vse roke, in je bila vpletena v teku pogajanja v smeri rešitev spora glede uporabe zakona o Kansas varstvu potrošnikov, Zakon o Kansas varstvu potrošnikov.

G. Bruce Bourne

G. Bourne bo povedal Sodišče o tem, zakaj je bil privlači priložnosti, ki jih BF Labs predstavila, in svoje poglede na nekdanjega in sedanjega vodstva. On bo obravnavala trditve in trditve, ki jih je FTC in reševanje glavo vprašanj v preteklosti in prihodnosti družbe, če ne že uničil težkimi-predal taktično FTC. G. Bourne bo povedal Sodišče zakaj BF Labs ni goljufije, in zakaj je dal svoje talente za delo v podjetju in je osebno vlaganje svojega časa in energije v priložnost.

G. Jeff Ownby

On bo pričajo o zgodovini BF Labs in prvih dneh tega start-up tehnološko podjetje. On bo opisal svojo vlogo kot eden od treh ustanoviteljev BF Labs, začetnih ciljev družbe, njenega delovanja zgodovino in njeno prihodnost. G. Ownby tudi koristno znanje deliti s Sodiščem o Bitcoin in Bitcoin rudarske industrije. On vam bo razložil, da je Sodišče priložnost je videl v industriji, kako je pomagal dihati življenje v njej, kritike družbe, in upanje za prihodnost podjetja.

Ga Jody Drake

Ga Drake bo opisal svojo vlogo pri BF Labs. Medtem ko je bila ona vpletena v storitev za stranke, ladijski promet, človeških virov in splošno nakup pisarniške, ona nikoli politiko v družbi ali pa so aktivno sodelovali pri odločanju za upravljanje. Ona opisuje Sodišče šok in grozo vročitvi FTC pritožbo, s katerimi se sooča zamrznitev osebnih sredstev, izpolnjevanje finančnih oblik, ki so popolnoma nepotrebna za nekoga v svojo vlogo in svoje skromno premoženje. Ona bo tudi opisal svojo zahtevo, da se ji je dovoljeno za nakup živil in plina, ko se osebno toži FTC.

Ms Linda M. Freeman

Ona bo pričal o start-up podjetja, računovodstvo, poročanje, davek in drugih finančnih vprašanj, povezanih z BF Labs. Ona lahko odgovorijo na vprašanja Sodišče lahko imajo približno BF Labs financ. Ona bo tudi pričati in obvesti Sodišče o izboljšavah na BF Labs v daljšem časovnem obdobju in notranjih kontrol, ki so bili izvedeni, skupaj s prizadevanji (z nadzorom, ki ga Bruce Bourne), ki jih družba, da se bolje in v skladu z vsemi računovodstva in davkov obveznosti v skladu z zakoni Združenih držav Amerike.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Halving: kaj je to in zakaj bi se morali skrbeti?

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Vlaganje v Bitcoin, je zdaj pravi čas?

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Post Bitcoin

EKSKLUZIVNI Hack: kupite poceni Bitcoins (25% od tržne cene)

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Post Bitcoin

Razvijanje Kipochi, Mpesa in Bitcoin v vzhodni Afriki

Post Bitcoin

Laboratoriji Butterfly odgovarja na pritožbo FTC