Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Cheapair Bitcoins novice

 Cheapair.com, potovalna agencija, je prva spletna turistična agencija vam sporočamo, da jih bo sprejemala Bitcoin kot plačilo optionfor hotelske rezervacije in letov. Letalo je na voljo za nakup z Bitcoins v novembru leta 2013, hotelske rezervacije, medtem ko so bili objavljeni na 6. Februarja 2014.

Bitcoins so bili le približno za nekaj let, vendar so hitro pridobiva na popularnosti za izdelavo vseh vrst nakupov. Zdaj je mogoče prek Cheapair narediti rezervacije za vaše celotno počitnice s pomočjo bitcoins. Direktor in ustanovitelj Cheapair.com, Jeff Klee navaja, da so pridobili nove kupce, saj sprejemajo bitnih kovancev in so prejeli veliko pozitivnega odziva na spremembe.

Cheapair Bitcoins Experiment

Nakupi so zajeti v ceno padec maščevanje programa podjetja. To zagotavlja kupcem 100 $ na kredit, če je njihova poštena let pade, ko so kupili vozovnice. Ta je bil sprva na voljo le v trdno valuto, pa je z uvedbo cryptocurrency, je na voljo za kupljeni so z virtualno valuto, kot dobro.

Cheapair ni edino podjetje, ki na krovu skok z uporabo bitcoins; lahko kupite tudi stvari iz Overstock.com uporabo te virtualne valute. Potovalna agencija vam omogoča, da se premeša in se ujemajo leti, to vam ponuja možnost, da ustvari popolno pot. Cheapair bitcoinsexperiment je prvi svoje vrste za potovalne industrije. Poleg tega stran ponuja potovanje svetovalec za stranke, tako da bi lahko odgovoril na to usposobljena oseba težave in vprašanja. Ta je na voljo za ljudi, ki kupujejo z uporabo bitcoins tudi.

Proces Cheapair uporablja vključuje izmenjavo bitcoins, ki se uporabljajo za nakup izdelkov preko svoje spletne strani v trdno valuto; To lahko zagotovi nekaj težav, tečaj bitcoins sprememb le kot menjalnega tečaja med spremembami trdih valut.

Ni pričakovati, da vidi vse več podjetij, ki želijo dodati bitcoins njihovih sprejemljivih cenah za plačilo. Toda cheapair bitcoinsannouncement presenetil vse. Jerry Brito od centra Mercatus na George Mason University meni, da zato, ker je Bitcoin je del omrežja, tako kot kraji, kot so Facebook, je omrežje, je to lahko le razlog, zakaj ljudje pridružijo Bitcoin omrežje.

Cheapair je že od leta 1989 in je danes eden od inovativnih sil v spletnih potovalnih agencij z dodatkom bitcoins svojih možnosti načina plačila. Zdaj lahko to storite vse, kar je treba, da so rezervacije za vaše potovanje na spletu z uporabo cheapair bitcoinsas način plačila!

[Vir: CheapAir]

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitlanders: Bitcoin izpolnjuje socialne medije

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost in Its Success, odvisna od decentralizacije

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov