Changelly pregled - 1 stvar vam ne bo povedala | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Changelly pregled - 1 stvar vam ne bo povedala

Changelly pregled - 1 stvar vam ne bo povedala

IMPORTANT- Changelly je že številne pritožbe v zadnjem času zaradi odtegnitvenih časih verjetno zaradi začasne priliv novih uporabnikov v kombinaciji z zelo gosto mrežo Bitcoin. Predlagam, da preberete poglavje komentar za to delovno mesto, da bi dobili jasnejšo sliko o trenutnem stanju storitvijo in pri tem, da se upoštevajo pred odločitvijo o tem, ali uporabiti to izmenjavo.

Changellyis izmenjava cryptocurrency, katerega cilj je odpraviti tehnične ovire tradicionalnih platform za trgovanje.

Deluje od leta 2015, je bila storitev prvotno povezan z Minergate ekipo, ki smo jo pred kratkim pregledali tudi; Vendar pa danes to sta dva različna podjetja (glede na vir znotraj Changelly).

Changelly uporablja avtomatsko trgovanje robota, ki združuje z nekaterimi od največjih trgovskih platform, vključno Poloniex in Bittrex. Deluje tako, da ponudbe in zahteva od posameznih borzah kažejo najboljše cene na trgovinskih parih. To je podobno storitev za Shapeshift, in smo celo primerjali dva companiesin preteklosti.

V bistvu, Changelly vam omogoča trgovanje cryptocurrency brez registracije pri vseh deviznih ali potrebujejo potrditev.

Changelly ponuja takojšen in brezhibno pretvorbo več kot 80 altcoins in žetoni. Storitev ima že več kot 700.000 strank na krovu in procesov preko 50.000 BTC mesečno. Changelly je solastnik s Jaxx, Coinmarketcap, Bittrex, Coinpayments, debetno kartico Uquid, Coinomi in drugih uglednih podjetij.

V tem pregledu bomo upoštevali značilnosti, prednosti in slabosti Changelly ponuja in ali platforma ustreza vašim potrebam.

Kako uporabljati Changelly

Korak 1

Odločite se, kaj kovanci želite spremeniti (npr Bitcoin do Ethereum, Litecoin na Dash, itd).

Korak 2

Preverite provizijo.

Korak 3

Vnesite svoj sprejemno naslov.

Korak 4

Potrdi in plačati v izbrani valuti.

To je to, ko je približno 30 minut, boste prejeli zahtevanih kovancev v vaši denarnici. Tukaj je, kako postopek izgleda na spletni strani:

Changelly Valuta Podpora

Široka paleta cryptocurrency trgovalnih parov, če naredi platformo še posebej privlačna. To ustvarja priložnost za izmenjavo nobenih dve valuti z minimalno napora. Tradicionalna trgovanje cryptocurrency platformsgenerally imajo omejen izbor trgovalnih parov, kar pomeni, da imajo uporabniki včasih narediti več transakcij, da dobijo svojo želeno cryptocurrency.

Z Changelly lahko dopolnite svoje trgovinske parov z eno transakcijo, najem programske opreme poskrbel, da teh poslov. Na primer, ste lahko brez težav trgovino Doge za steem v eni transakciji. Oglejte si vse cryptocurrencies na voljo tukaj.

Pred kratkim, je bila podpora fiat valute dodan Changelly, z vključitvijo kreditnih in debetnih kartic nakupe. To je dobrodošel dodatek za nove uporabnike, čeprav se tam zdi, da se začetne težave pri pretvorbi med fiat in CRYPTO. To je še posebej pomembno, da bodite pozorni na pristojbine, s to funkcijo.

Pristojbine

Changellyboasts o svojih pristojbin statične mere kot glavno korist svojih storitev. Vsi posli zagotoviti 0,5% provizijo, kar je precej konkurenčna, ko vse povedano in storjeno. Vendar cenejše tečaji so na voljo, ko delajo neposredno za trgovanje na trgu platformah. Če ste izdelavo več poslov za premikanje altcoins, nato Changelly lahko dejansko postane cenejša možnost, predvsem z manjšimi zneski. 0% umik in provizije še vedno zelo dobrodošli tudi, da ne boste našli veliko skritih stroškov.

Tam je ogromen opozorilo omeniti: kom iz fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd), trdijo, da imajo pristojbine za 0,5%, v resnici pa se to ne zdi, da bi bilo res. Stopnje se razlikujejo s to metodo. Ste bolj verjetno, da bo trgovanje na ogromen stroškov do 40% na slab dan.

Changelly pa vas opozori o visokih pristojbin, in ekipa trdijo, da je to izven njihovega nadzora. Za obdelavo teh transakcij, Changelly potrebuje tretje osebe za plačilo storitev, ki močno spreminja hitrost (trenutno Indacoin). To je neprijetno za prepričan, vendar mislim, da je to dokaz, zakaj imajo cryptocurrencies takšno drzno prihodnost: omogočajo svet za izmenjavo sredstev brez tretje osebe, ki omogoča pristojbine, ki se hranijo minimalno.

Pomoč strankam

Nobenega dvoma ni, da je celotna industrija se bori za zagotavljanje zanesljive storitve za stranke. Večina podjetij so špekulativni ustanavljanjem podjetij, ki rastejo svoje uporabniške baze eksponentno. V začetne težave še vedno opazen povsod, tudi Changelly.

Za večino del, Changelly se zdi, da se delaš ugleden delo. Člani ekipe pogosto odgovarjati na vprašanja v nekaj urah, in obstaja veliko poročil o problemih, ki se določeni v manj kot 24 urah.

Spletna stran je še posebej čist in enostaven za razumeti, da imajo uporabniki minimalno krivuljo učenja za trgovino altcoins. FAQalso poglobljeno pomaga izobraževati se o ins in outs osnovnih cryptocurrency poslov. Podpora je na voljo preko obliki e-pošte na spletni strani. Bilo bi lepo, da so stranke telefonsko linijo, vendar to preprosto ne obstaja na Changelly ali katero koli od njegovih konkurenčnih platform, kot so Shapeshift.

Javno mnenje / Online Komentarji

Obstaja vihra različnih pregledov za Changelly, in to je postala problematična za platformo.

Krepko terjatve pristojbin še vedno boleče mesto za kupce. Veliko ena zvezda reviewsabout drage trguje fiat-do-cryptocurrency preganjajo po internetu. Kot je navedeno zgoraj, Changelly trdi, da je 0,5% provizije, v resnici pa je veliko dražji za transakcije USD in evro. Ekipa pa pojasni razloge za te nepričakovane stroške, uporabniki pa so še vedno hitro izrazijo svoje frustracije.

Poleg tega vprašanja, večina jih ima čisto izkušnje na izmenjavi. Ni faffing o tem, kdaj gre za potrditev računov ali povečanje trgovinske omejitve. Si morate ponuditi e-poštni naslov, vendar ne potrebuje potrditev, tako da lahko ostanejo anonimni, če želite.

Uporabniki, ki naredijo napake s denarnice ali blockchain izbire pravijo njihove težave hitro korigirani mogoče. Tam je čuden pregled, ki označuje sredstva gredo manjka ali transakcije, ki se oprime v sistemu, vendar pa to ni nič novega v industriji, s cryptocurrency operacije še vedno v razvoju in premagovanju tehnoloških ovir.

Če ste previdni, še enkrat preverite pristojbine in vaše denarnice naslove, je verjetno, da boste imeli zelo gladko izkušnje z Changelly.

Zaključek: Je Changelly Good Exchange?

Changellydoes kaj piše na kositra: Uporabniki lahko hitro in enostavno trgovino altcoins, ki ustrezajo njihovim potrebam. 0,5% provizija za cryptocurrency trgovina ni izsiljevanja, da je pravzaprav zelo poceni za tako priročno izdelka.

Družba sama ni tako transparenten, kot bi moralo biti. Kot pri Minergate, njeni lastniki ne bo dobil v razkrila svojo identiteto, ki je vedno nekoliko zaskrbljujoče, kdo bo odgovoren, če bo šlo vse narobe? To je rekel, Changelly nima svoje kovance na računu, ga pošlje sredstev na velikih borzah pred deponiranjem naravnost v izbrani denarnico.

Na osebno sporočilo, da smo bili z uporabo Changelly za skoraj leto dni, in nismo doživeli nobenih težav. Kadarkoli nismo zašli v tehnične težave, je Changelly ekipa hitro odzvati. Za altcoin poslov, ki potrebujejo čisto in preprosto rešitev, Changelly je dostojno izbira.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonymously & brez ID

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Bitcoin je pojasnil v 3:30 minutah

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas