Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah

Če berete ta post, potem ste verjetno poskušali kaj vsaka druga oseba počne, ko je prvič sliši o Bitcoin - da jih kupili s pomočjo Paypal.

Ker Bitcoin prišel v zavest širše javnosti je problem nakupom Bitcoin s Paypal ni dobil ustrezne rešitve. V ta post bom pokazal, kako to storiti hitro in enostavno (čeprav v nekoliko drag način).

Razlog, da Paypal ne omogoča ljudem, da prodajajo Bitcoins v zameno za Paypal kredit je zelo preprosta. Bitcoin je kot gotovino in Paypal je kredit. Če se nekdo ne strinja, potem ko so jih kupili z Paypal prodajo na Bitcoins, družba (Paypal) ne more vedeti, če je transakcija dejansko zgodilo. To je predvsem posledica psevdonimnega narave Bitcoin. Zatorej, Paypal zapre nobenega računa, da bo sprejel plačilo za Bitcoins s svojimi krediti.

Vendar!

Ker je to internet in vse, vedno obstaja način, da nekaj storiti, da se ne morejo storiti neposredno :)

Torej, tukaj je nekaj načinov, kako lahko še vedno kupite Bitcoins s Paypal kreditov, sem jih našteti od najbolj priljubljenih na najmanj. Imejte v mislih, da vsakič, ko uporabite Paypal za nakup Bitcoins boste naleteli na vprašanje visokih pristojbin. Ker prodajalci v teh metod vem, da je to problem, da si dovolijo zaračuna veliko za to žal. Zato poskrbite, da ste seznanjeni z vsemi pristojbinami, preden zaprete posel.

Tržno Second Life lipe (SLL), ki jo kupili z Paypal za Bitcoins

To Prvi način je nekako lahko odpravite. Namesto nakupa Bitcoins z Paypal kar ni dovoljeno, bomo kupili drugo valuto, ki je dovoljena in jo zamenjal za Bitcoins.

Second Life lipe ali SLL skratka je virtualna valuta, uporabljena v igri Second Life. To je mogoče kupiti s Paypal prek spletne strani imenovano Virwox. Ko kupite SLL skozi Virwox lahko enostavno zamenjati za Bitcoin na SLL / BTC izmenjavo (tudi na Virwox).

Celoten proces lahko traja do 48 ur, kot Virwox odobri vsako novo stranko ročno, vendar od leta 2013 je bilo dokazano, da je to način, da spet delajo čas in čas. To je edina slaba stran je, da ima visoke provizije.

Tu so koraki na kratko:

  1. Odprite račun pri Virwox
  2. Položiti denar na svoj račun z Paypal
  3. Nakup SLL v SLL / izmenjava USD
  4. Izmenjava SLL za Bitcoin v SLL / BTC izmenjavo
  5. Umakne svoje Bitcoins

Če boste potrebovali bolj podroben opis postopka preberite ta priročnik.

Nakup iz lokalnega prodajalca ali spletni prodajalec preko lokalnih Bitcoins

Druga možnost, ki jo lahko uporabite, je na spletni strani Lokalne Bitcoins. Ta spletna stran omogoča, da bi našli prodajalci blizu vas geografsko lokacijo. Ker pa želite plačati s Paypal si lahko ogledate na prodajalce iz celega sveta.

Ko se ukvarjajo z lokalnimi Bitcoins je pomembno, da se glasi vsakega prodajalca noto v zvezi s transakcijo, in poskrbite, da boste izpolnjujejo. Nekateri prodajalci imajo zelo stroge predpise o prodaji vam Bitcoins s Paypal. Prav tako se prepričajte, da se ukvarjajo samo z izkušenimi prodajalci, ki imajo visok ugled na lokalnem Bitcoins.

Ker je tveganje pri nakupu Bitcoins z Paypal je postavljeno samo prodajalcu, nekateri prodajalci ne bodo nagnjena prodati za vas, če nimate ugled na spletni strani. Zato se lahko ta metoda lahko malo bolj težko izvesti, kot prvega.

Če imate debetno kartico Paypal - uporabiti to metodo

Če pustite v ZDA, potem ste verjetno lahko sami izda debetno kartico Paypal. Če je temu tako, potem lahko enostavno kupiti Bitcoins z Paypal z zelo nizkih stroškov. Samo odpreti račun na Circleand poskrbite za povezavo debetno kartico v svoj profil.

Od sedaj naprej, ko boste uporabili to debetno kartico za nakup Bitcoins da bo odštejejo od dobroimetja Paypal.

Pazite prevare!

Obstajajo seveda različne druge spletne strani, ki bo trdijo, da prodajajo vam Bitcoins s Paypal. Vendar pa nobeden od njih so bile približno dovolj dolgo, da sem jamčiti za. Trenutno so najboljše na voljo, odvisno od vaše osebne preferance te tri možnosti.

Če pustite v ZDA - uporaba krog z debetno kartico Paypal.

Če želite brez težav posla - uporaba Virwox.

Če vse drugo odpove - uporaba lokalnih Bitcoins.

Vso srečo!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Halving: kaj je to in zakaj bi se morali skrbeti?

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom