Kdo je lastnik Bitcoina? Je Bitcoin prevara? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kdo je lastnik Bitcoina? Je Bitcoin prevara?

Kdo je lastnik Bitcoina? Je Bitcoin prevara?

Kdo je lastnik Bitcoin in je Bitcoin prevara? Mnogi ljudje živčni preko teh dveh temah v svetu Bitcoin. Ljudje želijo vedeti, jasne odgovore o teh temah, vendar je res, da ni enostavno. Prva tema na to, kdo je lastnik bitcoinis ni tako zapletena ali razpravlja toliko, kot mislijo, da je Bitcoin prevara. Obstajajo dejstva, ki jih je mogoče navedeno, in tam so tudi mnenja, da se lahko daje na obeh temah. Ta članek bo poskušal razložiti nekatere od teh dejstev in tudi preučiti nekatera mnenja teh dveh temah.

PREBERITE: Kaj je Bitcoin, kako uporabljati BTC, Bitcoin do USD

Kdo je lastnik Bitcoin?

Prva specifikacija Bitcoin in dokaz koncepta je bila objavljena leta 2009 v kriptografija poštni seznam, ki ga Satoshi Nakamoto. Satoshi zapustil projekt konec leta 2010, ne da bi razkril veliko o sebi. Skupnost je od eksponentno rast s številnimi razvijalci, ki delajo na Bitcoin (Bitcoin.org).

Kdo je lastnik Bitcoin

Bitcoin se ne upravlja vsako posamezno osebo ali podjetje, ki pa je ne upravlja več tisoč ljudi, ki vodijo opremo Bitcoin po vsem svetu. Obstaja knjiga, ki se vodi za vodenje poslov v bazi podatkov. To je ponavadi naveden kot "Blockchain". To lahko primerjamo z ljudmi sistema, ki se uporabljajo za izmenjavo glasbenih datotek. Zastrašujoče del za novega uporabnika, je, da nihče ne bi prevzele odgovornost, če gre kaj narobe. Ta občutek je težko pogoltniti. Nad glavo, "Kako do brezplačnih Bitcoins z Bitcoin pipe to res plačilo" za vas nekaj prostega bitcoins na svoj Bitcoin denarnico.

SEE: Kaj je Bitcoin Denarnica in kako dobiti BTC denarnico?

Je Bitcoin prevara?

Je Bitcoin je prevara? Nekateri pravijo, da ja in nekatere reči ne. Razprava je v teku in dobili različne odgovore glede na to, kdo si vprašal. Nekateri so se v primerjavi s shemo phonzi in prav tako ji je dal enake možnosti, saj bo realni svet valute, ki so jo verjamejo propad kadarkoli. Drugi pravijo, da kako lahko odprtokodni kriptografija protokol prevara. Ti ljudje verjamejo, da so samo ljudje, ki so ga kliče prevaro tisti, ki vedo nič o tem. Čeprav je veliki Bill Gates kotira kot pravim, "Bitcoin je tehnološki tour de force". Menijo, da tako dolgo, kot je internet na voljo, lahko Bitcoin to, kar je zlato storiti, vendar desetkrat bolje. Ena od presenetljivo izjavo, ki jo je treba preučiti dvomljivci je, kako lahko Bitcoin prevara, če je nihče ne nadzoruje.

OBVEZNO PREBERITE: Bitcoin Scam Alert! Seznam Trenutni Bitcoin Goljufije in prevaranti

Svet postaja vse bolj dovzetni za Bitcoin, saj je več informacij, ki postanejo dostopni. To traja spremenljivih časov za različne ljudi, za prebavo, da so informacije, ko so na voljo, čeprav. Tako bodo vprašanja in razprave nadaljevati, ker živimo v družbi, v kateri, ki je tako, kot je. Mislim, da je vprašanje o tem, kdo je lastnik Bitcoin bo dal spat takoj, ko je več informacij na voljo, ker so dejstva, dejstva, kolikor je to, da je predmet gre. To lahko traja še nekaj časa, da ljudje prenehali zaslišanje je Bitcoin prevara. Uspeh Bitcoin v svetu valute bo protistrup za dvomljivci in naysayers. Do takrat ima vsakdo pravico do svojih mnenj, ampak vse, kar je treba upoštevati, preden se mnenje ustvari.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Strateški razvoj je prvo svetovalno podjetje v Severni Karolini, ki sprejema Bitkoine

Post Bitcoin

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Mempool?

Post Bitcoin

Kmalu: prva Bitcoinova debetna kartica

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Kaj je Ethereum? - Najbolj ambiciozen sistem od Bitcoin