Kaj je Bitcoin Mining, Kako Mine BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Bitcoin Mining, Kako Mine BTC

Kaj je Bitcoin Mining, Kako Mine BTC

Kaj je Bitcoin rudarstvo

Preprosto rečeno, Bitcoin miningis vključitev transakcijskih zapisov v glavnem Bitcoin knjigo, ki je vedno na voljo za vsakogar, da gredo skozi, vsakič, ko se pojavi potreba. Na ta način se bo kdo šel čez informacije lahko zagotovi, da se niso "plača" s ponovno pošlje kovancev že uporabljajo za druge posle. Za knjige, navadno besedilu skupinske verige, so vedno točni in up-to-datum.

Bitcoin težavah

Obstaja nekaj težka vprašanja, ki običajno potrebujejo pozornost, preden lahko začne gladko procesi posla. Computationally- težava, težava metrika in nagrada je nekaj več nujnih platform, da bi bilo idealno, naslovljenega na začetku faze za namestitev Bitcoin.

  • Računsko-težava naredi Bitcoin mininga malo bolj zahtevno, ker glavi bloka, ki mora biti najprej spuščen ali na zelo vsaj znašala do cilja. To je edini način, da se zagotovi blok bo na koncu sprejeta kot del večjega Bitcoin omrežja in Bitcoin proces rudarstvo. Za tiste, ki šele začenjajo, o ustanovitvi določeno količino ničel za hash je glavni ukrep potreben. Ustvarjanje novih hašiš verjetnosti je pogosto zelo zahtevno, kot se začne z ustrezno količino ničel običajno pomeni, da je treba nekaj poskusov, preden se doseže pravica izračun.
  • Težava meritev je še en zaplet spopadati s, kar vključuje potrebo po iskanju novega bloka. Stalno je treba preračunati in zagotoviti 2016 bloki se hranijo v vrednosti prejšnjih blokov lahko Bitcoin rudarstvo dolgočasno in včasih neprijetno vaja. Proces ustvariti blok je ponavadi okoli 10 - 15 minut na poskus, vendar je to lahko spremeni, več rudarjev sodelujejo pri izvajanju. Ustvarjanje novih blokov se nato sistematično potiska navzdol, kot je treba nadomestiti pritok blokov čemer nastavitve. Celoten postopek se ne sme sprejeti rahlo, kot karkoli zaznana kot v neskladju ali zlonamerno sprosti rudarji bodo nato označili kot ničvredni. To se običajno zgodi, ko drugi na Bitcoin rudarske mreže zavrne blokov, saj ne izpolnjuje splošnega zakonodajnega cilja.
  • Nagrada, ki je tisto, kar ponavadi ustvarja spodbudo tudi v bistvu kaj je Bitcoin minersare res tam uživati. Ko je blok ustanovljena, bo Bitcoin rudar dodeliti določeno količino Bitcoin do lastne Bitcoin račun. To se ponavadi najprej dogovoriti s tistimi, ki uporabljajo omrežje. Obstajajo tudi drugi "zaslužek", ki se uživajo, kot je ta iz pristojbin, ki jih poslov kdorkoli bi plačali. Velik odstotek Bitcoin miningincome bo sčasoma izhajajo iz teh pristojbin.

OBVEZNO PREBERITE: Kaj je Bitcoin

Bitcoin Rudarstvo ekosistemov

Strojna oprema, ki je precej raznolika se običajno pridobi v skladu s specifikacijami in podrobnosti o dogodkih, ki so skrbno prijavljeni na strani za primerjavo.

  • CPU rudarstvo je eden od načinov za zgodnje Bitcoin uporabniki ustanovljena svojo prisotnost. Ta sčasoma razvil v uporabi GPU kot proces rudarstvo postal vedno manj skozi starejše orodje.
  • GPU rudarstvo je veliko bolj učinkovita pri svojem načinu obdelave, zaradi česar je priljubljeno orodje.
  • FPGA Rudarstvo je končna oblika rudarstva, kot je znano, za svojo hitrost in učinkovitost. Porabi manjše količine energije, čeprav je sposoben zagotoviti visoke ocene hašiš v vsakem trenutku.
  • ASIC Miningis predvsem mikročip namenjen za Bitcoin rudarstvo.
  • Rudarske storitve, ki jih tisti, ki opravljajo določene storitve na podlagi pogodbe nastala. Te segajo od krmiljenje rudarskega moč za omejitev tveganja sprejmejo.
  • Bazeni so nastala z Bitcoin rudarji se zanimajo za pridobitev boljšega tržnega deleža z združitvijo svojih prizadevanj.
  • Zgodovina je javna knjiga, ki omogoča vse Bitcoin biti miningtransactions vidna v danem trenutku.

Kaj je Bitcoin Rudarstvo Video


Video kredit: BitcoinMiningCom

Seznam Bitcoin rudarstvo Strojna oprema in Primerjave:

Https://99bitcoins.com/best-bitcoin-miners-2016-hardware-reviews/

Seznam Bitcoin rudarske Software / Apps / stranke:

Https://99bitcoins.com/the-6-best-bitcoin-mining-software/ 

Bitcoin kalkulator rudar:

Https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Seznam Bitcoin rudarstvo Wiki:

Bitcoin.it/wiki/Mining

Wikipedia.org/wiki/Bitcoin_protocol

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

MIT bitkoin poletno tekmovanje: BitComp

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Joe Manchin proti Ron Paulu: ena zahteva prepoved Bitcoina, druga zahteva brez vmešavanja

Post Bitcoin

Razvijanje Kipochi, Mpesa in Bitcoin v vzhodni Afriki

Post Bitcoin

Pregled lokalnega Bitcoins - Ali je Legit?

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Kratka prodaja Bitcoin Vodnik za začetnike - Dobiček, ko padec cen Bitcoin

Post Bitcoin

Explained Smart Contracts (za lutke)