Kaj je Bitcoin, Kako uporabljati BTC, Bitcoin do USD | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Bitcoin, Kako uporabljati BTC, Bitcoin do USD

Kaj je Bitcoin, Kako uporabljati BTC, Bitcoin do USD

Obstaja danes toliko zanimivih objektov na voljo množic, da je to skoraj nemogoče držati korak z vsemi najnovejšimi narave v. Med njimi je Bitcoin pojav, ki je trenutno v svet transakcij z nevihto! Odobri, da še ni znano, ali priljubljena, saj je večina ljudi še vedno vprašanje, kaj je Bitcoin? Upati je, da bo naslednji podatki boljši uvid v to novo in udobno slog transakcij.

Zgodovina Bitcoin

Kaj je Bitcoin je zgodovina? Nekateri bolj priljubljena in pogosto uporabljajo skoraj "zastonj" objekti na spletu bi se objekti, kot so e-pošte in Skype. Čeprav obstaja veliko drugih enako popularne platforme na voljo, ta dva sta verjetno daleč najbolj priljubljen zaradi očitnih "free" konotacije, ki jim pripadajo. Podobno je Bitcoin je v bistvu nova oblika denarja slogu transakcij minus vseh običajnih pristojbin.

Kaj je Bitcoin Video


Video kredit: weusecoins

OBVEZNO PREBERITE: Kaj je Bitcoin rudarstvo

Ta decentralizirana slog uporablja platformo elektronsko valuto, ki ni na noben način banke, finančne hiše ali vlad vseh vrst nadzorovano. Biti odprte zasnove vir projekta, je zdaj vedno bolj priljubljena kot končni platforme za izmenjavo izkušenj, kjer so spremembe tako majhna, da je vsekakor nepomembna, če so narejene primerjave.

Bitcoin transakcije

Kaj je Bitcoin transakcij? Bitcoin je ustvarjena s pomočjo brezplačne tekočih aplikacij, ki uporabljajo Bitcoin rudar. To omogoča, da se skupni znesek na voljo vedno predvidljiv in omejena. Digitalni kovanci so poslana prek interneta vsakič, ko je treba narediti posel.

Vse transakcije se štejejo za neposredne, saj deluje na osebe do dogovora osebi, prikladno pri čemer pa se je "posrednik" in pristojbine ponavadi zaračuna. Posrednik, ki je običajno banke ali drugih dajatev hišne naprave je mogoče povezati s katero koli število običajno nepotrebnih pristojbin in zamud.

Tiste, ki uporabljajo slog Bitcoin za posle z veseljem ugotavlja, da ni omejitev za svoje roke, saj skoraj vsaka država na svetu je del razpoložljivo omrežje.

Izrazi, kot so digitalne denarnice, skupinske verige in izmenjave so pogoste na tem slogu transakcij. Shranjevanje poteka v digitalni denarnici, ki je zelo podoben spletnega bančništva objektu so že na voljo in ki ga mnogi pogosto uporablja. Kjer so bile banke in kreditnih kartic formalno priljubljen način za lajšanje finančnih transakcij, najbolj se zdaj kar stikalo.

Kako uporabljati Bitcoin

Ko pa je dovolj shranjen v digitalni denarnici, lahko vsaka transakcija poteka. Preverjanje se opravi bitcoinminer in shrani dokler se ne pojavi dodatna potreba. Obsega popolnoma odprto kodo in vsakdo lahko preveri kodo, kadar je to potrebno. Ko je prenos storiti, je dodal elektronski podpis, ki se ga je rudar, nato ponovno preveriti.

Ekonomika Bitcoin

Kaj je Bitcoin ekonomija? Bitcoin se šteje tudi veliko boljše unovčljive orodje transakcij, saj ni odvisna, ali je predmet, koli nihanja v inflaciji, gospodarskih motenj in drugih vzgona dejavnikov. To je daleč bolj učinkovito orodje transakcij kot večina drugih konkurenčnih valut na trgu danes. Sčasoma se bo, kot je splošno sprejeto, podobno kot računalniki so danes. Kot nepogrešljivega orodja, bo sčasoma bolje in širšo bazo uporaba, zaradi česar druge podobne platforme transakcijskih da ponovno razmislijo o svojih skoraj vedno nezaslišano pristojbine.

Z uporabo te slog transakcije lahko vsa mala podjetja in samostojni uživajo boljše in širšo bazo kupcev potenciale, kot je sprejetje tega ne zahteva "birokracije" za vse sodelujoče stranke. Mnogi, ki se trenutno uporabljajo to vrsto posla so se potrjuje, da lahko uživate dodatne posle iz bitcoineconomy.

Ta članek o "Kaj je Bitcoin", je še vedno ni jasno, da vas? Poskusite opredelitev Wikipedia je v Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitkoini proti bitnim kovancem in Bitcoin proti bitki

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin

Post Bitcoin

SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu

Post Bitcoin

Bitcoin Price Update: US Marshals Update Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Post Bitcoin

Pregled Coinhouse - Moje osebne izkušnje s to Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Kako ustvariti 99,9% varno bitcoin papirnato denarnico