Kaj je Bitcoin denarnica in Kako priti do denarnice? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Bitcoin denarnica in Kako priti do denarnice?

Kaj je Bitcoin denarnica in Kako priti do denarnice?

Živimo v svetu in času, ko so ljudje želijo poskusiti nove stvari in izkoristiti tisto, kar je tehnologija lahko ponudi. Ena izmed najbolj zanimivih in uporabnih tehnoloških prebojev so bitcoins. Ta digitalna valuta ali cryptocurrency se lahko uporabijo za nakup spletne izdelke in storitve po nizkih cenah. Kljub temu, da bi se lahko izkoristite prednosti bitcoins, kar potrebujete, da se naučijo, kako uporabljati Bitcoin denarnico.

Kaj je Bitcoin

Spodnji video razložiti Bitcoin v laik smislu. Priporočamo vam, da obiščete tudi Kaj je Bitcointo dobili več informacij!

Kaj je Bitcoin Wallet?

Kaj je Bitcoin denarnico? Bitcoin denarnice je enakovredno bančni račun. To vam omogoča, da shranite bitcoins, jih prenese na druge gospodarske subjekte, ki jih uporabljajo za plačilo spletne storitve in jih pretvoriti v pravi denar. Tako kot e-pošto, lahko denarnice interoperabilni s seboj. Izbirate lahko med različnimi vrstami Bitcoin denarnice. Najprej, imate možnost izbire namizja denarnice. Ti denarnice so nameščene neposredno na vaš računalnik, ki vam daje popoln nadzor nad Bitcoin računu. Nekatere od najbolj znanih strank vključujejo Bitcoin Core, orožarno, panj OS X, Multibitno in ELECTRUM.

Drugič, lahko izberete mobilno denarnico, če imate radi, da bi nakupe na spletu, medtem ko ste na poti. Plačate lahko tudi v fizičnih trgovinah (kdo sprejema Bitcoins) s skeniranjem QR kode z napravo. Mobilni denarnice vključujejo Bitcoin denarnico in panj Android. Končno, lahko uporabite spletne denarnice. Te Bitcoin denarnice omogočajo uporabo Bitcoin v vsakem brskalniku, ki prihajajo bolj kot pogosto z dodatnimi storitvami. Eden izmed najboljših Bitcoin digitalne denarnice do danes je Coinbase.

Kako Get Bitcoin denarnico

Kako uporabljati Bitcoin denarnico? Ustvarjanje lastne Bitcoin denarnico je tako enostavno kot pita. Preprosto gre za CoinMama (zelo priporočljivo)

Vpišite svoj elektronski naslov in nastaviti geslo. Nato priključite vaše kreditne / preverjanje kartice, bančnega računa ali celo uporabo denarja, da bi začetek trgovanja bitcoins v nekaj minutah. Po zagonu svoj prvi nakup, bo vaš bančni račun v breme in dobili boste svoj prvi bitcoins. Podobno se lahko proda bitcoins in prejemanje denarja prav na vaš bančni račun. Coinbase ponuja tudi mobilno možnost denarnice na voljo na obeh platformah Android in iOS.

Več kot 33.000 podjetij po vsem svetu zaupanje CoinMama in sprejemajo Bitcoin plačila. Nekatere od teh uglednih podjetij so Reddit, overstock.com, Expedia Fiverr, Google, Bing, Digital River in Sacramento Kings. Vaš Bitcoin denarnica je zaščitena z ekipo strokovnjakov, ki ponujajo offline varnostnih kopij in stalne preglede. Denarnice, poleg gesla so shranjeni z uporabo AES-256 šifriranjem, ki velja za eno izmed najboljših, najbolj zanesljiv in najbolj varnih načinov šifriranja na voljo. Ko boste izvedeli, kako dobiti Bitcoin denarnico, obstaja samo ena stvar levo storiti - začetek trgovanja in se potopite globoko v edinstven svet bitcoins.

Kako uporabljati Bitcoin denarnico

Kako uporabljati Bitcoin denarnico? No, to je odvisno od tega, kaj ste poskušali narediti. Če ste poskušali, da bi nakup na spletu, obiščite "Kdo sprejema Bitcoins" in boste videli seznam podjetij, ki sprejemajo bitcoins kot plačilno sredstvo. Nekateri na seznamu so fizične trgovine in nekateri so spletnih trgovin. Lahko pošljete bitcoins za družino in prijatelje s svojim Coinbase račun! Vse kar morate storiti, je dobil svoje prijatelje ali družinske člane, da se uporablja tudi za račun Coinbase in so jim dam svoj Bitcoin zasebni ključ.

Preberite "Kaj je Bitcoin zasebni ključ", da bi izvedeli več o tem! Končno, lahko uporabite Bitcoin bankomatih za izmenjavo bitcoins za hladno gotovino. Oglejte si seznam Bitcoin lokacije na bankomatih po vsem svetu. Če imate Bitcoin bankomata ali bankomatov v vašem mestu in ki niso na seznamu, se obrnite na nas s polno informacij o lokaciji in bomo dodali! Vzemite kramp na "Kako uporabljati Bitcoin bankomat", če že ne vem, kako.

Ne oklevajte, da delite to "Kaj je A Bitcoin Denarnica" članek s svojimi prijatelji. Pomagajmo več ljudi uporablja Bitcoin z izmenjavo izobraževalno gradivo, kot je ta z njimi!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Zakaj je Rand Paul Napačen glede podpore Bitcoinove vrednosti z zalogami

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Podcast # 3 - Analitiki cen GHash, Silk Road in Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra

Post Bitcoin

Poročilo Willy: nov razvoj v Mt. Gox Bitcoin Debacle

Post Bitcoin

Millis March Madness (Making Money s posodo Bitcoin Faucets)

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet