Silk Road Bitcoin zmagovalec dražbe, ki ga je objavil urad ZDA U.S. Marshals! Kdo je? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Silk Road Bitcoin zmagovalec dražbe, ki ga je objavil urad ZDA U.S. Marshals! Kdo je?

Silk Road Bitcoin zmagovalec dražbe, ki ga je objavil urad ZDA U.S. Marshals! Kdo je?

Posodobitev, 2. Julij 2014: Zmagovalec Silk Road je Bitcoin US Marshals dražbi je prišel naprej! Tim Draper, tveganega kapitala in ustanovitelj Draper Fisher Jurvetson osvojil vseh 30.000 bitcoins. G Draper dal ven izjavo, "Bitcoin osvobaja ljudi poskuša delovati v sodobnem tržnem gospodarstvu s šibkimi valutami."

"S pomočjo Vaurum in te na novo kupljene Bitcoin, pričakujemo, da bomo lahko ustvarili nove storitve, ki lahko zagotavljajo likvidnost in zaupanje na trge, ki so dušila šibke valute. Seveda, nihče ni povsem varen v gospodarstvu svoje lastne države, je valuta. Želimo, da bi ljudem, da imajo in trgovina Bitcoin da se zavarovati pred oslabljenimi valut. " je nadaljeval.

Zasežene iz nezakonitega trgu drog Silk Road 30.000 Bitcoins je na dražbi, ki jih urad Združenih držav šerifov "in en zmagovalec je razglašen! Na dražbi Bitcoin je šel v živo ta teden in urad objavil v torek, da je eden dobil vse bitcoins za $ 19 milijonov. Fed je poročala, da je v lasti 174,000+ bitcoins vzetih iz Silk Road. Steven Englander, raziskovalni analitik pri Citigroup navaja, pred nekaj tedni, da je "Prodaja Bitcoin z nekoliko likvidnem trgu ni isto kot na dražbi off 1998 Chevy z nekaj krogel lukenj v voznikovih vratih.« Zdi se, da Fed se je izkazala G. Englander narobe, saj je dražba je potekala gladko in prodajajo hitreje kot večina pričakuje.

Silk Road Bitcoin Zmagovalec dražbe

Lynzey Donahue, predstavnica za storitev Urada maršali dal ven izjavo, da je danes prebral "ZDA maršali Bitcoin dražba povzročila eni zmagovalni ponudnik. Prenos na Bitcoins za zmagovalca je bila danes končana. "Zmagovalec je doslej ostala skrivnost. Na informacije hitrost potoval preko interneta v teh dneh, smo pričakovali, da bo anonimno zmagovalca, ki se je pokazala v kratkem. V ZDA maršali" urad objavil izjavo na svoji spletni strani sporočilo, da bo dosegla, da tako zmagovalci in poraženci dražbe Bitcoin v ponedeljek s 5 pm vzhodni časa in dal Silk Road Bitcoin zmagovalec dražbe, 5 ure na torek prenesti zabavo račun urada.

Čeprav je Silk Road Bitcoin zmagovalca dražbi še niso opredeljeni, smo opredelili nekatere poražence dražbi Bitcoin! Pantera Bitcoin je Bitcoin Trgovina in Coinbase, Rangeley Capital in Alex Waters na CoinApex nekaj velikih imen, ki se potegujejo za Silk Road Bitcoin dražbi. Mi dosegel, da vse od njih in vsi trdili, da niso zmagovalec.

"Čeprav smo razočarani, da je naš sindikat ne pojavljajo kot zmagovalec na dražbi, smo veseli, da je tako veliko zanimanje od drugih ponudnikov," Barry Silbert, vodja SecondMarket, je dejal v izjavi v ponedeljek. "Na dražbi je bil jasen uspeh in rezultat zelo pozitiven za Bitcoin." Je povedal Silbert njegov sindikat je prejela 186 ponudbe od 42 ponudnikov.

Cena Bitcoin Na Silk Road Bitcoin Winner Napoved

Urad Marshal je poročal, da je petinštirideset (45) registrirani ponudniki so sodelovali na Silk Road Bitcoin dražbi s šestdeset-tri ponudb dani. Cena Bitcoin se še naprej vzpenja višje na novice o uspehu avkcij. Po Bitcoin indeksom cen CoinDesk je, enotna cena Bitcoin dosegla $ 655 torek zgodaj! To je 16 $ povečanje od $ 639 v ponedeljek.

Kdo je Silk Road Bitcoin Zmagovalec dražbe?

Urad Marshal se še ni postavil na Silk Road Bitcoin dražbi zmagovalec javnosti in zmagovalec še ni prišel naprej, da ga razkrije / sama. Še vedno kopanje za zmagovalca in se bo takoj, ko bomo našli nekaj obvesti naše bralce!

Ostani Tune!

Vir: NY Times

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Je Bitcoin Legal? Pravni status Bitcoin po državah

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Bitcoin

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Napredek Bitcoin 2.0 prinaša decentralizacijo do realnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt