Senator Manchin poslal pismo kongresu, ki je zaprosil za zavrnitev Bitcoin v ZDA! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Senator Manchin poslal pismo kongresu, ki je zaprosil za zavrnitev Bitcoin v ZDA!

Senator Manchin poslal pismo kongresu, ki je zaprosil za zavrnitev Bitcoin v ZDA!

Senator Manchin Bitcoin Ban poziva

Število državnih uradnikov, ki pozivajo k Bitcoin banfrom različnih delih sveta. Ti uradniki se uporabljajo Mt.Gox kot dokaz, zakaj bi bilo treba bitcoins prepovedana in se ne uporabljajo povsod po svetu kot alternativno valuto. Kaj ti idioti se ne zaveda, ali skrbi za raziskave je, da ima katera koli druga oblika valute soočajo z neko vrsto tehničnih vprašanj.

Jaz ne vidim nobene od njih, ki poziva k prepovedi dolarja po filmu "The Wolf of Wall Street" je pokazala luknjo v naši finančni industriji. Nihče se imenuje za vodjo pohlepni SEO in Wall Street prevara izvajalci, ki so praktično stečaj gospodarstvo Združenih držav Amerike. Vendar pa njihova poziva k Bitcoin banworldwide.

Demokratični senator iz države Redneck Zahodne Virginije imenom Joe Manchin poslal pismo ministrstva Združenih držav za finance, Federal Reserve in drugih vladnih uradnikov, trdijo, da je virtualna valuta "nedovoljena dejavnost" in da Bitcoin je "zelo nestabilen in moteče za naše gospodarstvo. "

Preberite tudi: seznam držav, ki so prepovedale Bitcoins

Manchin, aktiven član bančnega odbora senata, predlagal v pismu z naslovom "Manchin zahteva zveznih regulatorjev Bitcoin Ban", da bi bilo treba Bitcoin prepovedane v Združenih državah Amerike, saj so države, kot so Tajska, Kitajska in Južna Koreja že sprejeli Bitcoin banrestrictions, zakone in politike.

Natančna vsebina Machin pismu poziva k Bitcoin banis spodaj:

Spoštovani sekretar Lew, predsednica Yellen, komisar Curry, vd namestnika Wetjen, predsednik Gruenberg, predsednica bela:

Pišem danes izrazila svoje pomisleke glede Bitcoin. Ta virtualna valuta je trenutno neurejeno in je omogočil uporabnikom, da sodelujejo pri nezakoniti dejavnosti, obenem pa zelo nestabilne in moteče za naše gospodarstvo. Iz razlogov, navedenih v nadaljevanju, pozivam zakonodajalce, da sprejme ustrezne ukrepe za omejitev sposobnosti tega zelo nestabilno valuto.

Kot ozadje, Bitcoin je kripto valute, ki je zaslovel v zadnjih mesecih zaradi naraščanja menjalno vrednost in povezavi z nezakonitimi transakcijami. Vsak Bitcoin je opredeljen z javnim naslovom in zasebnega ključa, torej Bitcoin ni le simbolično vrednost, ampak tudi način za prenos te vrednosti. To tudi pomeni, da Bitcoin ponuja edinstveno digitalni prstni odtis, ki omogoča anonimne in nepopravljive transakcij.

Zelo funkcije, ki omogočajo Bitcoin privlačna za nekatere pritegnili tudi kriminalci, ki so sposobni, da bi prikrili svoja dejanja iz kazenskega pregona. Zaradi anonimnosti Bitcoin se je virtualni trg bili zelo dovzetni za hekerje in prevara izvajalci krade milijone uporabnikov Bitcoins. Anonimnost v kombinaciji s sposobnostjo Bitcoin za hitro dokončanje poslov, zaradi česar je zelo težko, če ne nemogoče, da se obrne goljufive transakcije.

Bitcoin je postal tudi zatočišče za posameznike, za nakup črnem trgu predmete. Posamezniki so lahko anonimno nakup predmetov, kot so droge in orožja nezakonitega. Sem že napisal, da regulatorji enkrat na zdaj že zaprta Silkroad, ki delujejo že vrsto let za dobavo droge in druge predmete črnem trgu za storilce kaznivih dejanj, zaradi v veliki meri za ustvarjanje Bitcoin.

Zato je več kot le peščica držav, in njihovi bančni sistemi, ki so posvarila pred uporabo Bitcoin. Dejansko je bilo v dveh različnih državah, Tajske in Kitajske, in Južna Koreja prepovedala izjavila, da ne bo priznala Bitcoin kot legitimno valuto. Nekatere druge države, vključno z Evropsko unijo, so izdale opozorila, da Bitcoin uporabnike, njihove vlade preuči možnosti za urejanje ali v celoti prepoveduje njegovo uporabo. Kljub temu, da je žalostno, da bo vodilna v svetu in epicenter bančnega sektorja le po zgledu namesto da bi politika, da je skrajni čas, da se Združene države upoštevajte opozorila naše zaveznike. Najbolj me skrbi, da, kot je Bitcoin neizogibno prepovedane v drugih državah, se bodo Američani ostane drži vrečko na brez vrednosti valute.

Naši tuji partnerji so že razumeli številne težave tudi z zakonite načine Bitcoin - od njenih pomembnih nihanj cen na svojo deflacijsko naravo. Ravno prejšnji teden, Bitcoin cene padle po valuti, v večjih izmenjavo, Mt. Gox, doživeli tehnične težave. Dva dni nazaj, ta izmenjava je svojo spletno stran navzdol in ni več niti na voljo. To ni bil edinstven dogodek; novice pada ali vrtoglavo Bitcoin cen je skoraj tedenski dogodek. Poleg tega, njegove deflacijske trende zagotovi, da le špekulanti, kot so tako imenovani "Bitcoin rudarjev," bodo imeli koristi od imajo virtualno valuto. Nobenega dvoma ni, povprečni ameriški potrošniki izgubile s carino v Bitcoin. Od decembra 2013 je indeks cen življenjskih potrebščin (CPI) kaže 1,3% inflacijo, medtem ko je poročilo nedavnih medijskih navedeno Bitcoin CPI ima 98% deflacijo. Z drugimi besedami, poraba Bitcoin zdaj bo stalo veliko naročil bogastva v prihodnosti. Ta napaka naredi vrednost Bitcoin za gospodarstvo osumljenca ZDA, če ne celo škodljive.

Jasna konci Bitcoin za obeh transakcijah v nezakonitih blaga in storitev ali špekulativno iger na srečo, da me je utrudil od njegove uporabe. Senat domovinsko varnost in odbor vladne zadeve izdal poročilo, samo ta mesec z navedbo, "Obstaja splošna zaskrbljenost glede možnega vpliva sistema Bitcoin o nacionalnih valutah, potencial za kaznivo zlorabo, in posledic njegove uporabe za obdavčitev." Pred ZDA preveč daleč zadaj krivulje o tej pomembni temi, pozivam regulatorji sodelovati, hitro ukrepati in prepovedati to nevarno valuto škodi trdo delajo Američani.

S spoštovanjem,
Senat Združenih držav Amerike

Če Združene države urejajo bitcoins ali v celoti sprejeti prepoved Bitcoin?

[Vir: CNET]

Sorodne novice


Post Bitcoin

Revolucija bitkoinov ne prihaja. Evo zakaj - South China Morning Post

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

FBI preiskuje izmenjave Bitcoin zaradi preizkusa Silk Road

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Kaj je potrdilo o delu dokaz o deležu?

Post Bitcoin

Kaj je Peercoin

Post Bitcoin

Dnevna trgovina: kupiti in prodajati Bitcoin

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breached, vendar Bitcoins in User Data Safe!

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Pregled: Prosti Bitcoin Faucet