Anti-BTC gibanje - Rusija prepoveduje Bitcoin AGAIN! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Anti-BTC gibanje - Rusija prepoveduje Bitcoin AGAIN!

Anti-BTC gibanje - Rusija prepoveduje Bitcoin AGAIN!

Rusija Prepovedi Bitcoin SPET

Rusija ni več kupujejo v novo crytocurrency znan kot Bitcoin so nakazana z nekaj ustvariti, da Zbaciti Združene dolar kot svetovno # 1 valuta! Drugič, Rusija prepoveduje bitcoinsstating, da krši zakon 2002 je bil podpisan v smislu, ki ga je ruski predsednik Vladimir Putin. Istega zakona določa: "Uradna valuta Ruske federacije je rubelj. Uvedba drugih denarnih enot in denarnih nadomestkov je prepovedano. "Prvič, ko je bilo sporočeno, da je Rusija prepovedala Bitcoin se je vrnil februarja 2014. Tožilstvo generalnega Ruski izjavil, da je Bitcoin nezakonita, in da ruski zakon jasno dovoljuje le ruski rubelj. Tokrat je ruska vlada je sprejela stvari še korak dlje, v kateri je rusko ministrstvo za finance pripravlja predlog zakona o prepovedi vseh cryptocurrencies, vključno našega ljubljenega Bitcoin.

Preberite tudi: Bitcoin državo! Top 10 narodov, ki radi BTC

Rusija Prepovedi Bitcoin AGAIN!

Prav tako je ministrstvo za finance predlaga, da se uvede upravno ali kazensko odgovornost za pripravo in izvajanje denarne nadomestke. So omejujejo dostop do informacij, ki pomaga pri delovanju in proizvodnjo nadomestke. Na voljo je tudi čas zapor, ki lahko sodelujejo zaradi kršenja stališče Rusije glede Bitcoin in kazen je precej oster. Ni pravni precedens za pregon ljudi, ki uporabljajo bitcoins v Rusiji, vendar RIA Novosti je poročal, citiram, "kaznivo dejanje pranja denarja vas 7 let v zaporu v Rusiji bo zaslužil, medtem ko finančne dejavnosti, povezane s financiranjem terorizma lahko zemljišča v zapor za 15 let. "Torej, kaj je pravi razlog, zakaj je Rusija prepovedala bitcoins? Tako imenovani Bitcoin strokovnjaki scramming prišli do številnih razlogov in scenarijev.

Zakaj Rusija Prepovedi Bitcoin AGAIN?

Nekateri so trdili, da je Rusija prepovedala bitcoinin poskus ni nadalje jeza v Združenih državah Amerike in pritegniti več kazni za priložila Krim (nekoč pripadal Ukrajino) in za podpiranje upornikov v vzhodni Ukrajini. Ampak, jaz sem najbolj zabaven zahtevek iz komentarja, ki ga je samooklicane Bitcoin strokovnjak z imenom BlackDynamiteOnline članek cryptocoinsnews trdijo, da je "naredil je vse te stroge zakone in prepovedi prisiliti najboljše in najpametnejše v populaciji, da zapusti pisno si v 18. Stoletju. Ovce bo ostal v ozadju, ki se oskubil tiranija. Inovacije in rast zapustiti državo. Stagnacija in uslužbenci bivanje. " Prava resnica je... Ni v resnici ne ve, zakaj ruske prepovedi Bitcoin, in to je moje mnenje, da tudi ruski sama vlada nima nobene logične razlage ali razlog, zakaj so prepovedane ali načrtovanja o prepovedi cryptocurrencies!

JE VEDETI: Vlaganje v Bitcoin, je zdaj čas?

Kot Rusija prepoveduje Bitcoin, je še vedno vprašanje, ali so vsi znotraj svoje vlade na krovu. V juliju je bilo navedeno, da je Rusija mehčanje svoje stališče o uporabi Bitcoin in da je kopičenje informacij o tako imenovanem crytocurrency znan kot Bitcoin. Pomembno je opozoriti, da je, medtem ko je ta izjava je res temelji na namestnik predsednika Georgij Luntovsky, lahko prav tako dobro videti druga zgodba novice pravijo, da je Rusija prepovedala bitcoinfor tretji čas. Idealno je, da je mogoče, da se ocenjuje, da vidim, kako se bo Bitcoin opravlja v gospodarstvu in kako ga je mogoče uporabiti za razširitev rast njena države. To je moj zahtevek in bom in sem z vztrajanjem na njem.

Kakšno je vaše strokovno mnenje o tem, zakaj Rusija prepoveduje Bitcoin drugič?

Sorodne novice


Post Bitcoin

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Kako kupiti Ethereum - vodnik za hiter začetek

Post Bitcoin

Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Vse, kar ste želeli vedeti o bančnih avtomatih Bitcoin

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom