Kako plačati bitkoinske takse v Združenih državah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako plačati bitkoinske takse v Združenih državah

Kako plačati bitkoinske takse v Združenih državah

Bitcoins so vse bes v zadnjem času, ne samo v ZDA, ampak tudi v Evropi in Aziji. Vedno večje število rednih ljudi, kot ste vi in ​​mi, so prišli do spoznanja, velike koristi od trgovinskih bitcoins. Bitcoins, ki so vrednotene po 10 $ na kos nekaj let nazaj je bila prodaja za toliko, kot 320 $ lani, preden padejo nazaj pod 130 $.

Vesele Bitcoin Zavezanci

IRS so spoznali, da se je število ljudi, ki uporabljajo bitcoins za nakupe na spletu eksponentno rast, zato so se odločili, da izkoristijo tistih "srečen Bitcoin davkoplačevalcev". Večja jasnost prihaja kot olajšava za številne državljane, ki so se bali, da se ukvarjajo z bitcoins. Sedaj je kristalno jasno - Bitcoin je nepremičnina, ne valuta. To ima pomembne posledice tako za posameznike in podjetja, ki se ukvarjajo z bitcoins.

Kako plačati Bitcoin Davki v ZDA

Ko gre za posamezne Bitcoin lastnikov, ki uporabljajo bitcoins za plačilo blaga ali storitev, za sledenje kapitalskih dobičkov postane precej težko. Če lahko pretvorite bitcoins na redni valuti in nato opravite nakup prek te oblike valute, poročanje o kapitalskih dobičkov postane tako enostavno kot pita. Po drugi strani pa, če se uporablja bitcoins v svojem e-denarnico za nakupe, so stvari nekoliko bolj zapletene.

Da bi izvedeli, kako plačati Bitcoin davke, morate najprej sledenja vseh vaših nakupov na spletu z uporabo bitcoins. Lahko uporabite storitev, kot Coinbaseor Blockchain vas upravljanje Bitcoin porabe. Naredite podroben obračun stroškov, vključno vsaki podrobnosti o porabi in nakupe. To vodenje evidenc bo vaš računovodja je delo veliko lažje, še posebej, če vodijo svojo lastno podjetje.

Kako izračunati & Track Bitcoin kapitalskih dobičkov

Tu lahko najdete različne storitve na voljo na spletu, posebej zasnovane za pomoč ljudem slediti svoji bitcoing porabe. V primeru, da ne želijo najeti ločeno računovodjo, ena od teh storitev je morda najboljša izbira za vas. Seznam vključuje Bitcointaxes.infoand Coinreporting.com za izračun svoje kapitalske dobičke na bitcoins. Oba storitve vam omogočajo, da uvoz vse transakcije s spletnih strani tretjih oseb ali jih vnesite ročno. To je, kako lahko plača vse svoje Bitcoin davke enostavno, brez skrbi kazni ali dodatnih davkov.

Srečno, Bitcoiner! Začetek poslavljam do nerazumljivosti in ustaviti shying od IRS. Sistem Internal Revenue lahko ogledate toliko, kot hočejo v svojem računu ne da bi našle madeže, saj bodo imeli popolno evidenco vseh svojih Bitcoin transakcije.

Vir: Forbes

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin kreditni Bubble Part 2: Razširitev kreditov centralne banke

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide