Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Kako sprejeti Bitcoin

Mala podjetja so hitro ugotovili, da družbe, ki sprejme ljudi, ki uporabljajo Bitcoin kot obliko plačila za svoje blago in storitve, ki bi obogatel. Zato sem menil, da je ta članek koristen za mala podjetja in posameznike, ki želijo vedeti, kako sprejemajo plačila Bitcoin. Bitcoins pomeni hitre transakcije z nižjimi stroški in brez polnjenja hrbet. Bitcoins so dobili ogromno pozornosti v medijih, in mislim, da vsa podjetja, vključno manjše morali izkoristiti. Obstajajo ton informacij o tem, kako sprejeti Bitcoin ki so na voljo na internetu plačila, vendar ta članek bo seznam korakov za začetek predelave Bitcoin plačil v najpreprostejši obliki.

Kako Sprejmi Bitcoin Plačila za mala podjetja / posameznikov

Najprej bi morali ugotoviti, znak, da ugotovi, da se strinjate bitcoins kot plačilno sredstvo. Potem so tu še dve osnovni možnosti, ki se lahko uporabljajo za začetek postopka kasneje. Prva možnost bi bila, da preprosto ustvarite Bitcoin naslov (priporočam: Coinbase) in prosi kupce za pošiljanje denarja tam, ampak to bo najbolje delujejo samo, če imate majhno količino potencialnih uporabnikov Bitcoin. Ti bi morali ustvariti Bitcoin denarnico (BERI: Kaj je Bitcoin Denarnica in kako dobiti BTC denarnico), kjer je poslal denar in deluje veliko kot e-pošto. Ti bi vhod svoj Bitcoin naslov / zasebni ključ ali skenirajte kodo QR (SEE: Kaj je Bitcoin zasebni ključ, kako ga lahko uporabite, kako Keep it Safe) in nato vnesite znesek in nato zadeti spodbuda.

Jaz bi priporočal, da ustvarite tutorial na vašo spletno stran, ki opisuje vse vpletene korake in tudi varnostne metode. Druga bi bila uporaba Bitcoin plačilni procesor. Bitpay in Coinbaseare primeri trgovca procesor, ki se lahko uporabljajo. Plačilni procesorji zaračuna bodisi odstotek ali mesečno nadomestilo za svoje storitve, vendar so njihove cene so oblikovane tako, da je cenejši od tistega, kreditnih kartic ali celo PayPal stroškov. Kul stvar o načinu procesorja je, da bo spremenil svoje bitcoins v drugo obliko valute, če vaši dobavitelji raje nekaj podobnega gotovino namesto. Te možnosti so najboljše vedo, kako sprejeti plačila Bitcoin. Morda boste morali obrniti na svojega računovodjo ugotoviti, kako voditi evidenco o svojih transakcijah Bitcoin.

Preberite tudi: Kdo sprejema Bitcoins Kot plačila? Seznam družb, trgovine, Trgovine

Kot je navedeno zgoraj, je koristno za mala podjetja, da vedo, kako sprejeti Bitcoin paymentsbecause so prednosti tam zunaj samo daje svojim potrošnikom drug način plačila. To je samo posnetek o tem, kako sprejeti Bitcoin plačila onlinebut naj bi zagotovo dobili ste začeli v pravo smer vzpostavitve sistema za prilagoditev svoje uporabnike Bitcoin. Vaje so lahko koristna in vam lahko vse podatke o teh dveh postopkov, opisanih v tem članku. Torej ta članek gre ven za vse mala podjetja, ki so še niso dobili sporočila, da so manjkajoče ven na priložnost, da razširijo svoje blago in storitve bolj raznolike skupine potrošnikov, ki so sprejeli Bitcoin.

Več vadnic o tem, kako Sprejmi Bitcoin Plačila

Bitcoin.it

BitPay.com/start

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost in Its Success, odvisna od decentralizacije

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Ponovno zagnani globalni spletni bitcoin mešalni mikser Debata Darkcoin proti zanesljivim mešalcem in zaupanja vrednim mešalcem

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Laboratoriji Butterfly odgovarja na pritožbo FTC

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Final Bitkain dražbi na Silk Road - štirje zmagovalci z 44.000 bitkoinami vredi 14,6 milijona dolarjev