Bolnišnica Hollywood plača hekerje 40 bitkoin vreden 17.000 $ za izdajo računalnikov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bolnišnica Hollywood plača hekerje 40 bitkoin vreden 17.000 $ za izdajo računalnikov

Bolnišnica Hollywood plača hekerje 40 bitkoin vreden 17.000 $ za izdajo računalnikov

Ena od največjih moči Bitcoin je lahko tudi njen propad, saj so mnogi politiki že, naj prosi za predpise. Temelj cryptocurencyis sposobnost, da anonimnih transakcij. V drugimi besedami, walletcan posameznik s Bitcoin pošiljanje in prejemanje Bitcoin, ki jih ni mogoče izslediti. Hekerji, ki se zavedajo tega dejstva izkoriščajo.

V začetku tega tedna, hekerji prevzeli računalnikov Hollywood Presbyterian Medical Center v bolnišnico v Los Angelesu, Kalifornija. So zaklenjen zdravniki in bolnišnično stvari iz kritičnih zapisov in podatkov, ki so ključnega pomena za varčevanje ljudi življenj. Hekerji demandedthat bolnišnici plača 40 bitcoins za hekerji, da bi javnost računalnike.

Bolnišnica Pays Hekerji v Bitcoin

Prevzem je prišlo 5. Februar in ni bilo do danes; 17. Februar, da je bolnišnica lahko za dostop do informacij po pridobivanju 40 bitcoins- enaka 17.000 $, da hekerji.

Bolnišnica CEO, Allen Štefanek javnost izjavo, ki se glasi:

"Malware ključavnice sistemi s šifriranjem datotek in zahtevajo odkupnino za pridobitev ključa za dešifriranje. Najhitrejši in najbolj učinkovit način za ponovno vzpostavitev naše sisteme in druge funkcije, je za plačilo odkupnine in pridobiti ključ za dešifriranje," je dejal Štefanek. "V najbolj v interesu obnovo normalnega poslovanja, smo naredili to."

Štefanek vztrajal, da ni bilo bolnikov osebne podatke in oskrba ogrožena v času prevzema. Vendar pa računalniški strokovnjaki močno dvomim, da je temu tako. Imate več naprav v rokah za hackerswith zelo občutljivih informacij tednov je problematično. Hekerji so imeli čas in sredstva, da to, kar so zadovoljni s temi napravami. Mislim, da mr. Štefanek vztrajanje je od strahu so pregledali ali celo tožil za bolnike v bolnišnice.

PREBERITE: Evropske države zatiranju Bitcoin Slow Financiranje terorizma 

Kmalu po kramp, bolnišnica poklical policije Los Angeles in jih obvešča o položaju, ki je postal pozoren tudi FBI.

"Nikoli nisem slišal za to vrsto napada poskuša zapreti bolnišnico. To postavlja življenje v nevarnosti in je sicking videti takega dejanja," je dejal. "Sistemi za upravljanje zdravje so se začeli poostrijo svojo varnost." Said kibernetsko varnost strokovnjak, Phil Lieberman.

Bitcoinis dogaja, da imajo trd čas pridobivanje skozi kongres v nepredvidenih stanj, ki dajejo nekaj žaga za odmevne in računalniških talcev zahtevali, da je treba plačati v Bitcoin dude pomanjkanja sledljivosti transakcije v cryptocurency je.

Člen kredit: LaTimes

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 4

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno