Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Princeton Universityis ni čudno, da Bitcoin. Prestižni akademska ustanova je bil eden prvih ponuditi razred na Bitcoin. Z današnjim dnem, bodo prvi ponuditi Bitcoin učbenika. Prvi osnutek Bitcoin textookentitled "Bitcoin in Cryptocurrency", je zdaj na voljo brezplačno prenesete na spletu (prenos Bitcoin učbenik Tukaj).

Avtorji prvega slovenskega učbenika o bitcoinconducted celovito Analyzation tehnologij, ki vozijo hitre rasti Bitcoin in drugih cryptocurrencies. Popolna različica prvega Bitcoin se textbookwill da na voljo javnosti poletja 2016.

Soavtor prvega Bitcoin učbenika, Arvind Narayanan, docent na oddelku za računalništvo na univerzi Princeton objavil uvodno na svojem osebnem blogu, kjer je odkrito govoriti o pogovorni stil prvega Bitcoin učbenika.

"Če iščete zares razumeti, kako Bitcoin dela na tehnični ravni in imajo osnovno poznavanje računalništva in programiranja, ta knjiga je za vas."

Najprej Bitcoin Textbook Oris

V Bitcoin textbookis namenjena študentom, ampak obravnava tudi odprta vprašanja, nekateri razvijalci programske opreme, podjetnike in tehnologije hobi lahko o Bitcoin. Odgovori na vprašanja, kot so: kako Bitcoin dela, vrste tehnologij, ki se uporabljajo za proizvodnjo Bitcoin in prihodnosti Bitcoin kot celote.

Bitcoin Učbenik authorsalso pogledal Bitcoin varnosti in da je vpliv njene rasti. Tam je to legitimno, strah, da je uporabnikov Bitcoin izgine in da nikoli ne bo več videl! Na primer, MtGox zaprli permantlyafter trdijo, hekerji nimajo v ozadju njihovega sistema in na stran s 85% Bitcoin trgovin; silijo prvo izmenjavo Bitcoin podjetje v stečaj. Besedilo obravnava tudi uporabnik anonimnost, predpis, in prihodnje tehnologije, ki se lahko uporabljajo za zavarovanje Bitcoin transakcije walletsand.

Če ste res občutek akademski je Bitcoin textbookincludes poglavje napolnjena z "domačih vprašanj" s programskih nalog, kjer lahko bralci uporabljajo različne Bitcoin komponento s pomočjo nekaj preprostih modelov.

"Ko boste prebrali to knjigo, boste vedeli vse, kar potrebujete, da bi lahko ločiti dejstva od fikcije pri branju trditve o Bitcoin in drugih cryptocurrencies," je dejal avtorji. "Imeli boste konceptualne temelje, ki jih potrebujete, da inženir varne programske opreme, ki sodeluje z Bitcoin omrežje. In boste mogli povezati ideje iz Bitcoin v svoje projekte."

Dobili svoje roke na prvi Bitcoin učbenika in nam povejte, kaj si o njej mislijo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Bitcoin-The Andromeda Raziskave računalniških znanosti - SMBlog

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts