Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo

Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo

To ni več Google, Facebook in Twitter tekmujejo za najboljše tehničnih inženirjev. Mama, tukaj prihaja, da je človek! Ta človek imam v mislih, da je Bitcoin. Software Engineer Ben Davenport Facebook, Inc je zapustil podjetje konec prejšnjega tedna, da se pridružijo eno izmed najnovejših Bitcoin ustanavljanjem BitGo - varnost Bitcoin podjetje z namenom pomagati Bitcoin lastnike in izmenjavo Bitcoin podjetja in zbirke bolje zavarovati svoje assests v Bitcoin. Ben je ena izmed prvih vlagateljev v Bitcoin in se odločil, da bo bolje služil Bitcoin in njeno napredovanje, ki jih namenjali svoj možganov s polnim delovnim časom na virtualno valuto. Ben CoinDesk povedal, da "je Pot mislim o Bitgo da je pionirski vodilna na področju varnosti za Bitcoin.", In smo na bitcoinvalues.net veseli, da vidim še eno svetlo um deluje, da bi varno Bitcoin daje nesrečno taksist mnogih zgodnjih ustanovljen Bitcoin izmenjav podjetja.

BitGo - Ena od Bitcoin Ustanavljanjem Osredotočanje na varnost

BitGo se zaračunavajo kot eden prvih Bitcoin ustanavljanjem, da so ustvarili adanced Bitcoin denarnico z infrastructured varnost imenovano multi-podpis ali multisig. Druga podjetja uporabljajo javni in en zasebni ključ, ki so manj varna in ustvari veliko tveganj za Bitcoin trgovcev, ker je izgubila od Bitcoin zasebnih keyspells doom; pomeni, da sredstva ne bodo več na voljo za lastnika in če je ukraden Bitcoin zasebni ključ, se lahko bitcoins in sredstva lahko prenesejo na tatu ali tatovi računov čez vaše spletu.

Ben je njegova sedanja vlagatelji naveden kot: kajak, HD trgovinske storitve, 280 North, BitPay, Heroku, Casetext, IMVU, Sense, pošiljanju (stealth), Loomia, ZipZap, Equidate, fiksno, Coinsetter, ChangeCoin, LedgerX, Yoyocard, SignalFire, Boost Bitcoin sklad, povečanje tveganega kapitala, A fterSteps, itBit, Tlon in SideReel.

BitGo Complex Multisig

Struktura Multisig je trikrat bolj varna, ker uporablja več zasebnih ključev. Vsi trije zasebni ključi je treba aktivirati in potrdil, preden se Bitcoin lahko prenašajo med strankami ali umakne. Ena od prednosti tega sistema, ko gre za izgubo in ukradenih zasebnih ključev je, če je eden od zasebnih ključev ukraden ali izguba lastnik Waller lahko še vedno nadzor in dostop do bitcoins uporabo preostalih dveh zasebnih ključev in takoj deaktivira in nadomestitev ukradenih ali izgubljenih zasebne ključe! Primer BitGo strukturi zasebnih ključev je prikazano na spodnji sliki.

Vir: BitGo

BitGo - eden od Bitcoin ustanavljanjem podjetij s poudarkom na varnosti, vendar je še vedno ni zadovoljen. Na novo pridobljena partner Ben Davenport je dejal, je podjetje še vedno v izgradnji več kompleksiran sisteme socialne varnosti za boj proti več hekerji. Ben je dejal, da hekerji najti nove načine, da motijo ​​na dnevni osnovi, in da podjetja, kot so BitGo nikoli ne bi počutili zadovoljni. "To je res prinaša isto vrsto [multisig] tehnologije za podjetja, ki želijo imeti in posel Bitcoin," je dejal Davenport. "Vsi ti ljudje potrebujejo, da posel z Bitcoin, vendar pa morajo biti sposobni, da imajo poslovne vloge v mestu," je nadaljeval reči. "omejitve porabe, omejitve hitrosti in odobritev verige."

To je poročal, da je menjalni podjetja kot BitPayand CoinBaseare dela tudi na izvajanje Multisig tehnologije na svojih sistemov, ki temeljijo denarnico. Cryptocorp, še eden od Bitcoin ustanavljanjem jih Tradehill soustanovitelj Ryan Singer začela se ukvarja tudi s sistemom multisignature za deviznih Bitcoin podjetja.

Ben Davenport Ozadje

Ben Davenport pridružil Facebook ko ga je družba ohranila kot del pakiranih obravnavo po Beluga, družba je soustanovitelj je kupila družba Facebook. Ben in drugi vlagatelji sklad Bitcoin ustanavljanjem preko AngelList sindikata, podjetje / spletno stran, ki omogoča »tehnično svetovanje, pomoč pri oblikovanju izdelka in luščenje, vnosa", da Bitcoin mladim kot tudi določena Bitcoin podjetja. "Imam povezave do veliko ljudi v Bitcoin svetu". Ben je trdil na spletni strani.

BitGo navedene Bridgescale Partners, Bill Lee in Eric Hahn. Ben Davenport je tudi investitor BitGo.

Vir: coindesk

Sorodne novice


Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Razvijanje Kipochi, Mpesa in Bitcoin v vzhodni Afriki

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Expedia Zdaj sprejemamo Bitcoin