Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Expedia Sprejema Bitcoin

Še ena odlična novica za Bitcoin skupnosti kot spletne potovalne agencije Expedia napovedal, da so zdaj sprejema bitcoins kot plačilo za hotelske rezervacije. Expedia sprejema Bitcoin ni ravno nova novica za potovanja agencije, vendar ima eno od največjih potovalne agencije, ki bo zajemala Bitcoin je odlična novica za virtualno valuto.

Letenja in avto rezervacije še ne podpira, ampak Michael Gulmann; Expedia podpredsednik svetovnega proizvoda za Expedia dejal stran bo kmalu sprejema Bitcoin za lete in avtomobile, kot tudi. CheapAir je prva spletna turistična agencija sprejeti Bitcoin kot plačilo. Bitcoin plačila za Expedia bodo obdelani z Coinbase!

Expedia Sprejema Bitcoin

"Bitcoin postaja uspešna valuta," je dejal Gulmann. "To ni nič drugačen od tekoč v katerem koli trgu, razumeti, kako lahko poslujejo, in ponuja oblike plačila stranke želijo."

Ob glavni spletni strani, kot so Expedia sprejema Bitcoin kot plačilne legitimira in strdi Bitcoin kot resnično alternativo tradicionalnim načinov plačila.

"Pot Bitcoin je na je na nek način, kar je bilo PayPal naprej. Sprva se zdi čudno... Ampak to bo postala bolj mainstream." omenjeni Michael Gulmann. "To ne bo Bitcoin malo bolj resno," je nadaljeval Gulmann. "Z našega vidika, Bitcoin je mlada, vendar je cryptocurrency, ki je tukaj, da ostanejo."

Expedia sprejema bitcoinas plačilo ni samo dobra izbira za podjetja, vendar je prihodnost Bitcoin sebi. Vrednost enotnega Bitcoin dosegla rekordno visoko 1,000 $ konec leta 2013 kot špekulanti in programi za manipulacijo trga, kot Willy in Markus odpeljal na trgu navzgor. Vendar pa je cryptocurrency je velik hit po največjem in najbolj uveljavljena Bitcoin je menjalni Bitcoin podjetju Mt.Gox poročali velik sistem vdiranja v kateri so trdili, hekerji pobegnil z več kot $ 400 vredno bitcoins strank nato vložila predlog za stečaj zaščite na Japonskem!

Kako lahko podjetja, kot koristi Expediinih od Bitcoin val? No, enkrat je treba velika podjetja, naj sprejmejo in vključijo virtualna valuta sedaj. Pri tem ne bodo označeni kot konec adapterji in pomanjkanje inovativnih vizij. Morajo partner s sedežem Bitcoin plačilnih procesorjev, kot BitPayand Coinbase tako da so lahko pripravljeni za to, kar bi lahko bilo pomembno stikalo za virtualne valute.

Expedia Sprejema Bitcoin Kaj je v njem za Expedia?

No, saj je Bitcoin nižjo provizijo Expedia je postavljen za shranjevanje ogromne količine denarja od tega. Kreditne kartice podjetja navadno zaračuna med 2-4%. Lahko bi tudi svojim strankam veliko srečnejši z delitvijo prihrankov. Po Gulmann, nižjih transakcijskih stroškov ni razlog Expedia sprejema Bitcoin. On pravi, da je "tako postane Bitcoin bolj široko sprejeta, pričakujemo, da bo ta transakcijske stroške, da gredo gor malo."

Expedia sprejema bitcoinas plačilo je ena zmaga krog za Bitcoin skupnosti. Kaj menite o tem veliko novic ljudje?

Novice Vir: CNET

Sorodne novice


Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Pacienti z rakom prisiljeni uporabljati nezakonite spletne trge, ki jih upravlja Bitcoin, za nakup zdravil

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?