Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Dish Satellite mreža pridružila zelo ekskluzivni seznam podjetij, ki sprejemajo bitcoinas obliki plačila v zameno za storitve. V primeru, da jed, bo Bitcoin lastniki smeli plačati mesečne naročnine storitev in Dish nadgradnje z uporabo bitcoins; najnovejša oblika virtualno valuto. Seznam podjetij, ki sprejemajo Bitcoin trenutno so, vendar ne omejeno na: Tesla avtomobile, Zynga video iger, Overstock.com, Amazon, CVS, Target; da naštejemo samo nekatere. Ogledate si lahko celoten seznam, ki sprejme bitcoins. Dish Satellite napovedal prejšnji četrtek, da lahko sedanje in bodoče stranke začeti plačevanje z bitcoins to prihaja septembra (2014) na svoji spletni strani!

Kaj je Bitcoin

Bitcoin, virtualna valuta uveden v začetku leta 2009 je dobila veliko pozornosti v zadnjih nekaj mesecih. Nekaj ​​finančnih težkih hitters so investirali v Bitcoin in Bitcoin povezanimi podjetji v zadnjih nekaj mesecih. Sir Richard Branson je accentric milijarder in lastnik fo Virgin Group, ki obsega več kot 400 podjetij iz Virgin Mobile Virgin Airlines je pred kratkim vložili $ 30 milijonov dolarjev v BitPay - Atlanta temelji Bitcoin plačilo procesor Starup. Če ste novi v Bitcoin in bi radi izvedeli več o tem, preberite članek "Kaj je Bitcoin." Tam boste našli besedila in video pojasnjujejo Bitcoin v navadnega smislu, seznam podjetij, ki sprejemajo Bitcoin in Bitcoin vlagateljev in milijonarji.

Dish Network na Sprejemanje Bitcoin

Dish Satellite mreža je partner največjih in najbolj uveljavljena svetovnega podjetja za izmenjavo Bitcoin Coinbase za izmenjavo Bitcoin do ameriških dolarjev (USD). Pomivalni CEO Bernie Han acknowleged vse večjo priljubljenost Bitcoin kot legitimen in nadomestni valute v drugi tradicionalni trenutno z navedbo, da "je Bitcoin postaja prednostna pot za nekatere ljudi, da posel, in želimo, da sprejme te posameznike.« Nadaljeval je, da rečemo, da "vedno smo želeli zagotoviti izbiro in udobje za naše stranke in ki vključuje metode, ki jih uporabljajo, da plača svoje račune," "Bitcoin postaja prednostna pot za nekatere ljudi, da posel, in želimo, da sprejme teh posameznikov."

Skupina tehničnih Savy zaposlenih jed je glasom idejo družbe prevzemnega bitcoinas plačilno sredstvo. Analitik Amy Yong od Macquarie Capital Securities pozdravil odločitev Dish Satellite omrežju, vendar opozoril, da družba ne bo veliko koristi od podjetja - "Mislim, da gre samo, da vam pokaže, da so zelo naprej razmišljanje, ki je ni, kako veliko ljudje mislijo o satelitu in linearno televizijo, "je dejal Yong.

Mislim, da je še prezgodaj reči, kdo bo in ne bo veliko koristi od sprejemajo in sprejemanje Bitcoin. Vendar pa obstajajo pozitivni znak, da Bitcoin je postal igralec na finančnem trgu bolj pomembno svetu. Jed ima nekatere pozitivne novice, da se opira na ali povej vlagateljev na tej točki. Prevelike poročali, da je družba v prvih štirih mesecih, kolikor sprejemajo bitcoins kot plačila za hotele in letalske karte, je družba nabrala v rekordnem $ 1,6 milijona dolarjev Bitcoin transakcij. BitPay je zelo zaseden Bitcoin processiong podjetje na začetku omenil poročali še rekordno $ 1 milijon dolarjev na dan v Bitcoin transakcije.

Veliko podjetij želi priti v Bitcoin bandwagon, vendar se je odločila, da igrajo igro, počakajmo in bomo videli, za zdaj. Bitcoin je tukaj povedati, in tistimi, ki niso za vključitev virtualna valuta v svojem plačilnem sistemu v zgodnjem stanju stati, da izgubi več kot pridobiti! Ste Bitcoin podjetje ali ve za vse družbe, sprejema Bitcoin? Prosimo vas, da nam podrobnosti in z veseljem vam bomo pisati o svojem pozitivnem Bitcoin novice. Mi smo tukaj, da vam pomaga Bitcoin napredka in spodbujanje podjetij, ki pomagajo vzrok!

Člen Vir: latimes

Sorodne novice


Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Odziv na profesorja Bitkorn: I Wager 1 Bitcoin, da ste napačni

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitsquare - izmenjava Bitcoin z decentralizacijo vso pot navzdol