Carikoin prinaša bitkoin na Karibe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Carikoin prinaša bitkoin na Karibe

Carikoin prinaša bitkoin na Karibe

Ena izmed najbolj zanimivih trendov v razvoju Bitcoin je bil, da se zdi, da uspevajo v borijo gospodarstva ali, natančneje, gospodarstva, v katerem imajo ljudje omejen dostop do bančnih računov. To prvič postalo jasno, v Grčiji, kjer je desetletje dolga finančna kriza je pred kratkim vodil nekatere državljane, da gredo o sprejetju cryptocurrency kot primarno sredstvo za shranjevanje in prenašanje sredstev. Dejansko je avgusta lani z omejitvami na podlagi umikov bank, Grčija videl pritok 1.000 Bitcoin ATMsmeant zagotoviti malim in srednje velikim podjetjem (kot tudi posamezniki) s pomočjo dostopa do svojih financ. Da je pomemben korak v korist cryptocurrency, vendar smo videli podobno zanimanje Bitcoin v drugih državah z borijo gospodarstva.

Sedaj izgleda, da bomo morda lahko dodali povsem novo regionto te razprave. Jasno je, Caricoin začenja Bitcoin denarnico v Caribbeanfor namen pomagati "finančno pokrita" na otokih. Kot je navedeno v sporočilu za javnost, dostop do bančnih storitev na Karibih ni prepričan stvar tudi za avtohtone državljane, in tako skoraj 50 odstotkov prebivalstva je unbanked. Ni treba posebej poudarjati, nekatere karibske narodi so bolj učinkovite z bančništvom kot drugi, vendar je videti na regije kot celote je bila očitna potreba po sistemu, ki je dala sredstva posameznikov bolj dostopni in lažji za varno in shranjevanje.

Za tiste, ki morda manj seznanjeni s tem, kako Bitcoin funkcij, sama uvedba digitalne storitve denarnice morda ne zdi, da je v veliko pomoč na Karibih državljanov, ki nimajo dostopa do bančnih računov. V resnici pa Bitcoins mogoče kupiti prek borz ali posameznikov, in ta se lahko enostavno olajšati z denarnico. Z drugimi besedami, bo preprosto nalaganje Caricoin denarnico omogočajo državljan, ki temelji na Karibih za uporabo navadnih valuto za nakup Bitcoins od drugega posameznika (ali morda celo za izmenjavo), ki jih ima.

Čeprav je malo verjetno, bi mnogi to korak za začetek, je to razumljivo za eno prenesti večino lastnega bogastva v obliki cryptocurrency relativno hitro skozi vrsto preprostih transakcij denarnico. V ZDA ali Evropi, bi to zdi nepotrebno in celo tvegano, vendar si zasluži premislek, ko si dal sebe v čevlje nekoga borijo za povezavo z conventio
nal bančni račun.

Najboljše od vsega je, da to ni nekaj naključno ali oportunistične podjetje, ki ga na novo pridobljeno Bitcoin podjetje. Caricoin je zasnoval svojo Bitcoin denarnico za Karibe poleg Palo Alto podjetja BitGo, ki se zahteva vodilna v blockchain varnosti. To je veliko ime, da so na krovu, in tisti, ki je tako temeljito, ustanovljena z varnostnega vidika, saj bi vsako podjetje, ki je le nekaj let v javnem obstoja Bitcoin je. In to daje novemu denarnici veliko legitimnosti, kot se pojavlja v Karibih.

To se bo pokazalo, kako zelo se bo denarnica sprejeli in koliko zmogljivosti je Bitcoin za širitev v regiji. Toda za zdaj je to videti kot še en primer, v katerem so se borijo bančni sistemi olajšalo vzpon cryptocurrency.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin stečaj

Post Bitcoin

6 Novi bančni avtomati Bitcoin in kje jih najdete

Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa

Post Bitcoin

Nakup Bitcoins z Paypal - korak za korakom

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen