Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih

Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih


Nakup Bitcoins z gotovino

Bitcoins so digitalna valuta 21. Stoletja. V letu 2009 programsko opremo kot odprtokodno so bili uvedeni. Z lahkoto internet danes taksist je Pseudoniman razvijalec Satoshi Nakamoto programiran sistem z kriptografije nadzorovati prenos in ustvarjanje denarja. Uporaba "peer-to-peer" tehnologija, ki je valuta ni pod nadzorom banke ali avtoritativni vlade, ki omogočajo lažji prenos sredstev. Vaš Bitcoin denar je potekala v spletni denarnici, ki omogoča lahek dostop do vaših sredstev.

"Bitcoin Rudarstvo" je način, da zaslužite bitcoins. Ko mine, rešiti zapletene matematične algoritme, s posebno programsko opremo, ki vas nagrajuje z bitcoins ko bo dokončan. Mnogi rudarji uporabo več »stroji« ali računalniške postavitve teče posebno programsko opremo, da bi prinašala več sredstev. Bazeni so skupnost rudarjev, ki delajo skupaj, ki se širijo vsa sredstva zaslužil enakomerno. Oni so odličen kraj za začetek rudar, da začnete svojo Bitcoin kariero.

Preberite tudi: BTCRobot - Automated Bitcoin Trading Software / Bot Pregled 

Glavni problem s tem novim Izvaljen valute je brez trdne podlage, kot je od 13. Februarja 2014, je vrednost posameznega kovanca niha noro. To zagotavlja negotovost v vrednosti sredstev, in lahko prestrašiti bolj previdne ljudi.

Nakup Bitcoins z gotovino

Čeprav valuta je digitalna v naravi, obstaja veliko načinov za nakup kovancev. Tudi najbolj uporabljen oblika denarja, hladno gotovino, se lahko uporabijo za nakup bitcoins. Nakup bitcoins z gotovino? Veliko trgovin in podjetij nosijo darilne kartice, ki jih je mogoče kupiti z denarjem. Vi preprosto izločiti znesek v bitcoins, ki jih želite, in plačati za to v registru.

Potem, boste morali položiti kodo s kartice na spletni strani in kmalu se bo pojavil vaša sredstva. Nakup bitcoins z cashprovides boljšo varnost na dejansko vrednost izdelka. Mnoge spletne strani imajo posebne možnosti, ki vam omogoča, da kupujejo in prenos bitcoins na lokalni banki in elektronskih prenosih. Raznolikost načinov, da enostavno kupiti bitcoins z gotovino naredi temelj zdi veliko močnejši.

Lokalni Bitcoins Exchange Marketplace

Na voljo je lokalna Bitcoin trg, ki povezuje kupci in prodajalci bitcoins lokalno. To je nekako tako kot Craigslist, vendar zagotavlja večjo varnost. Spletna stran bo samodejno prepozna svojo lokacijo s svojim ISP IP naslov in prikaže Bitcoin kupci in prodajalci v vaši bližini. Obiščite localbitcoins.comto začetek!

Nakup bitcoins z Western Union

Če želite kupiti bitcoins z Western Union, je na voljo način. Spletni prenos je še en odličen način za nakup bitcoins s hladno trdo gotovino. Western Union je elektronsko poslovanje in komunikacije podjetja, ki omogoča bitcoins bo kupil in poslal.

Sprejemajo bitcoins kot najprimernejši obliki gotovine, ki omogoča, da pride do žice transferji med gotovino in Bitcoin. Nakup bitcoins z Western Unionis preprosta, čeprav bi bilo pametno, da so seznanjeni z Bitcoin tržnic prvimi. Ko izberete možnost plačila, mora biti na voljo na večini rednih tržnic za nakup sredstev za Bitcoin denarnico Western Union. Zdaj lahko preživite novo denarne kupil bitcoins z Western Union.

Nakup bitcoins z gotovino / Western Union je zelo enostavno nowdays! Obiščite LocalBitcoins.com, da bi začeli. Zagotavljajo navodila in nasvete.

Naj nam je naš "nakup bitcoins z gotovino, Western Union" tutorial je koristno uporabo obrazca za razpravo v nadaljevanju!

Želite, da bi dobili brezplačno bitcoins? Klikni tukaj

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je v mehurju, in tukaj je, kako se bo zrušil - CNBC

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)