Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Po padcu na zadnje Bitcoin scamout tam sem prisiljen pisati o številu Bitcoin prevare dogaja tam in scammers ki stojijo za njimi. Moja zgodba se je začela v četrtek, po poldnevu (sreda avgust 13, 2014), ko sem stopila v stik z osebo, ki se pretvarja, da je predstavnik cryptocoinsnews.com prodajo sponzoriranih objav na spletni strani z bitcoins. Posameznik vprašal for.40 vredno bitcoins za sponzorirane delovno mesto, vendar sem lahko, da bi ga prepričali, da accept.02 bitcoins. Oglejte kopijo prvega Bitcoin prevara emailI prejela spodaj.

Klikni tukaj

Tukaj je prvi problem, da ni opaziti. Oglejte si e-poštni naslov, ki ga Bitcoin scamwas poslano iz. Glasi David Parker je pravi solastnik spletne strani CryptoCoinsNews.com in je navedena na spletni strani, kot je to. David Parkeris zakonit. Vendar, kaj ni zakonit, je to David Parker iz tega e-poštni naslov. Nekdo podvojene CryptoCoinsNews.com za CryptoCoinzNews.com. Ali lahko opazite razliko? Spletna stran Bitcoin prevara / e-poštni naslov je CryptoCoinzNews.comwith kot "z" in zakonit Bitcoin strani z novicami je CryptoCoinsNews.com s "s". Toda, ko emailis Bitcoin prevara poslal, je pravilna spletne strani, navedene v telo e-pošte z goljufivim e-poštni naslov!

Nekaj ​​ur kasneje, po pogajanjih nižjo stopnjo za sponzorirane delovno mesto, sem sent.20 bitcoins na prevara Bitcoin naslov 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc. Malo sem vedel, to Bitcoin naslov je naslov, ki bi izginil z mojimi bitcoins na kopnem "nikoli ne opomore."

Klikni tukaj

Posreduje 9 dni kasneje. Po neštetih e-pošte na ponaredek David Parker prosi za status sponzorirani delovno mesto, ki naj bi se objavili v roku 24 ur, sem šel na spletnem mestu z novicami Bitcoin CryptoCoinsNews.com in stik vsakogar, ki kotirajo na njihove kontaktne strani s žalostno sporočilo. Takrat sem bil poslan na delovno mesto napisano tednoma o Bitcoin prevara umetnika je lažno predstavlja resnično David Parker. Prebral sem post in izvedela, da nisem bil edini, ki je žrtev te posebne Bitcoin prevara.

Isti tip prevara Zdi se, da teče okoli Coindesk kot dobro. Nekdo se pretvarja, da Shakil Khan (lastnik Coindesk je) je pošiljanje e-pošte v zvezi s ponarejenimi oglaševalnih vložkov.

Kot rezultatov, sem se odločila, da povem svojo zgodbo in ustvariti seznam Bitcoin prevare in scammers za pomoč Bitcoin skupnost prepoznati in jih odpravimo! Prosimo, padla, da dodate na ta seznam (na strani pripombe in jih bo preselila na seznamu), vsem znanim Bitcoin prevara izvajalca ali Bitcoin prevare!

Seznam Bitcoin prevara izvajalci / Prevaranti / Spletna stran / E-poštni naslov / Bitcoin naslov

Prevarant: David Parker (pravi David Parker je solastnik CryptoCoinsNews.com s "s" na kovancu (i))
Prevara Bitcoin Naslov: 1NzpPpSKJyFbpUruMkxF8FVm6huoUwhrLc

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja