Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Kaj je Bitcoin

Bitcoin je digitalna valuta in plačilni sistem, ki je bil uveden kot odprtokodne programske opreme, ki ga je Satoshi Nakamoto, ki jo je razvil. Uporablja peer to peer tehnologijo, saj se denar lahko prenaša iz ene osebe na drugo neposredno, brez udeležbe centralne banke. Vsa plačila so običajno posnete na javni knjigi. Posamezniki, ki uporabljajo programsko opremo, kot je programska oprema denarnice lahko dobite za pošiljanje in prejemanje bitcoins elektronsko prek aplikacije na PC, pametni telefon ali spletu.

Kaj je Bitcoin zasebni ključ?

Kaj je Bitcoin zasebni ključ

Bitcoin zasebnega ključa je skrivnost številka se generira, da se omogoči posameznikom, da preživijo svoje bitcoins. Ko so uporabniki izda z naslovom Bitcoin, se izda tudi z Bitcoin zasebnim ključem. To je običajno 256 bitna številka in ker je zlato vstopnico, ki omogoča individualno, da preživijo svoje bitcoins, mora biti varna in varno.

Zasebni ključ se lahko uporablja, da sprejme, prodajo in darovati Bitcoin. Številne dobrodelne Sprejemamo bitcoins.

Kako, da obdržite Bitcoin zasebni ključ varen?

Eden od načinov, kako lahko vodijo v Bitcoin zasebni ključ varno je, da jih shrani na svojih računalnikih, v disku, ki je šifriran. Prav tako ga lahko natisnete na list papirja. To je mogoče doseči z uporabo pywallet. Pywallet je pripomoček, razvit z uporabo pitona, ki uporabnikom omogoča pridobivanje zasebnih ključev iz svoje denarnice datotek. Izvlečenih datoteke lahko nato natisnjena na majhen kos papirja s pomočjo tiskalnika.

Kaj Bitcoin zasebni ključ se uporablja za?

Da bi transakcijo, mora imeti uporabnik razpoložljivost za orodje ali program, ki omogoča uvoza zasebnega ključa. Nekateri denarnice lahko transakcijo brez potrebe uvoza zasebnega ključa. Drugi bodo zahtevale zasebni ključ, ki se briše. Ko zasebni ključi skozi postopek pometanje, bo transakcija oddaja na drug naslov, in bodo tudi ravnotežje.

Kako Uvoz Bitcoin zasebnega ključa?

Kako se uvoz Bitcoin zasebni ključ? Ena od metod vključuje uporabo blockchain.info. To spletno orodje pomaga uporabnikom, da uvoz zasebnih ključev enostavno. To se doseže s svojo denarnico storitev, ki se imenuje hibridni ewallet. Ker gre za spletno orodje, da ne shranjuje vaše podatke denarnice. To vodi v brskalniku kot šifrirano datoteko. Ti so potrebni za izdajo geslo ali vzdevek, da za dostop do računa.

BIPSalso omogoča uvoz zasebnih ključev enostavno s preprosto omogoča uporabniku, da ročno vnesete ključ iz denarnice papirja ali skeniranje uporabo QR bralec aplikacije prek kamere pametnega telefona je. Drugi Bitcoin zasebnih ključnih uvoznih ponudnikov vključujejo micelij ki zagotavlja android aplikacijo, ki jih lahko prenesete iz Google Play. Aplikacija omogoča, da bodisi skenirajte kodo iz denarnice papirja ali z uporabo hladilnice.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Bitcoin v Mainstream delu 1: Švicarski Bitcoin raziskovalni dokument

Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več