Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Kljub padcu enega največjih in najbolj uveljavljena Bitcoin je menjalni družbi, Bitcoin je na vstal po zelo burni mesec! Zakaj Bitcoin noče umreti? To je ena od mnogih vprašanj, ljudje so bili sprašuje od Mt. Gox šel dol z več kot 600 $ milijonov vredno bitcoins strank, ki so privedle do Mt. Gox vložitve za stečaj. Bitcoin pricesare v porastu!

Virtualna valuta skeptiki imeli žogo. Nekateri celo peljal v največjih svetovnih medijev, da odmeva "Povedal sem vam" izraz najpogosteje uporablja, ko je eden napoveduje uničenje nečesa. Za nosilce bitcoins, vendar pa želi, da imajo zadnji smejal. Bitcoin pricesrose prvič ta teden in držo za velik pridejo nazaj.

Bitcoin Cene v porastu!

Nekateri pravijo, da je bil Bitcoin način kot pomemben in kaj se je zgodilo, je preprosto prilagoditev cen. Ampak ti verjamemo Bitcoin pricesare o presenetiti vsakogar. Epizoda na Mt. Gox naj služi le kot priložnost za prihodnost bitcoins in za bolj resne izmenjave in vlagatelje, naj okrepijo. Tudi eden najbolj konservativnih kongresnikov Nekdanji ameriški kongresnik Ron Paul je nekoč dejal Bitcoin je lahko alternativa za ameriškim dolarjem.

Po neodvisni, obstajajo 3 razlogi, zakaj bitcoins ne bodo izginile:

1. Ljudje, ki štejejo verjamem v to.

Če ste line up zastave Omahuje proti naysayers, je težko prezreti primerjalno make-up obojega.

Predlagatelji iz šifriranega valute so pogosto kršitelje in ustvarjalci. To so ljudje, kot so Marc Andreessen ali starejših poslovnežev spletni industrijo: inženirji in podjetniki, ki so trenutno ustvarjajo veliko več bogastva kot v drugih industrijskih panogah. To pomeni, da če menijo, da strastno v nekaj, gradijo stvari, ki to podpirajo.

Nasprotno, mnogi izmed najbolj vokalno skeptiki ustreza profila institucionaliziranih podpredsednikov z osebno in profesionalno kapitala, vloženega v statusu quo. Delajo za banke, navedenih investicijskih podjetij in drugih finančnih organizacij z nič pridobili - in veliko izgubiti - če sistemi, kot Bitcoin še naprej uveljavljati v javni zavesti.

Zelo pogost razlog proti Bitcoin, ki jo besuited naysayers je: "Jaz ne razumem." V svetu, ki ga nejasnih derivatov in CFD-ji vladajo, ali je to res clincher argument?

2. Kitajski vlagatelji všeč.

Kot že navedeno, je bila rast vrednosti Bitcoin je najmočnejši, ko Kitajske najstarejši izmenjava Bitcoin - BTC Kitajska - se je v zvezi s financiranjem. Čeprav je kripto valute prepovedan na Kitajskem, so kitajski vlagatelji vlije Bitcoin.

3. Bitcoin se zdi, da so pridobili zaupanje.

Eden od ključnih elementov v vsakem bi-bila valuti - zlasti tisti, ki se ni podprta s sredstvom, kot so zlato - je zaupanje.

V primeru ugotovljenega valuto kot na dolar, da je zaupanje suvereno zavezanost vlade in institucij.

Medtem ko je Bitcoin nič približuje to raven globine, njeno preživetje Mt Gox zlom je pomemben preizkus opravil. Kaže, da potencialnih uporabnikov in vlagateljev, da če en tak dogodek zgodi, njihov virtualni vredna morda ne izginejo čez noč.

********

Da ne bo pomote, jaz ne lasti nobene Bitcoin. Prav tako sem verjetno, da kupujejo koli prej (novinarji običajno niso investitor razreda posamezniki). Ampak jaz lahko jasno videli uporabo za Bitcoin: z malo več razvoja, je zelo učinkovit, trenja način za prenos denarja in ob plačil.

Če bi lahko videli, obstaja na milijone veliko pametnejši ljudje, ki ga lahko vidijo tudi. Jaz ne bi stavil na Bitcoin kadarkoli prej umirajo.

Kakšni so vaši razlogi, zakaj Bitcoin ne bo umrl?

[Photo Credit: ihavebitcoins]

Sorodne novice


Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

19 milijonov dolarjev za BTC se je začelo z avkcijo v Avstraliji - Bitcoin Reacts!