Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Vse, kar se zdi, da gre tudi za Atlanta, Georgia temelji Bitcoin plačila processorBitPay. Podjetje poročali pred tednom dni (21. Maj 2014), ki je Anglež in milijarder Sir Richard Charles Nicholas Branson vbrizga 30 milijonov dolarjev dollarsin zagonu, ki bodo pomagali ustvariti več kot 70 novih delovnih mest v prihodnjih mesecih. Dobra novica vedno znova, kot so zdaj poroča, da je BitPay obdeluje povprečno $ 1 milijon dolarjev vsak dan v Bitcoin transakcije.

Bitcoin BitPay plačilnega procesorja

BitPay je druga plačila Bitcoin processorbehind coinbase v Volumne in transakcije. Glede na podatke pridobiti od Anthony Gallippi, soustanovitelj in izvršni direktor BitPay - 30.000 podjetja in organizacije, ki se vroči zagonskem podjetju dnevno. Nekatere izmed njihovih največjih strank, vključujejo: Zynga, Virgin Galactic, WordPress, Gyft, Shopify in TigerDirect.

Kaj je Bitcoin plačila procesor?

Plačilo Bitcoin processorallows trgovce, podjetja, trgovine in posameznike, da sprejemajo bitcoins brez ročaj koli bitcoins ali transakcij Bitcoin sami. Bitcoin nato pretvorimo v fiat. Paypal je odličen primer tega. Paypal omogoča ljudem in podjetjem, pošiljanje in prejemanje denarja s pomočjo svoje plačilo prehodom za plačilo s kreditnimi karticami, preverite kartice in preglede. BitPay je Bitcoin različica plačila, vendar valuta je povsem virtualno.

BitPay Bitcoin Predelava v številkah

BitPay počne odlično delo kot drugi tekač v plačilih Bitcoin processiong poslovanja. Lani BitPay obdelujejo le 10.000 Bitcoin transakcij v primerjavi z 30.000 letos. Ta 200% + povečanje v obdobju leta! Lepo je, kajne? To je $ 110m vredno obdelave Bitcoin, ki je napovedano za trojno do konca leta.

BitPay nekaj sprememb pred nekaj meseci se gibljejo Stephen Pairto položaj uprave in nekdanji izvršni direktor Tony Gallippi deluje kot izvršni predsednik. BitPay ima zdaj sedež v Amsterdamu, Buenos Airesu in San Francisco. Trenutne vlagatelji so: Sir Richard Branson, PayPal ustanovitelj Peter Thiel in AME oblaku Ventures, ki jih Yahoo ustanovitelj Jerry Yang režiral. Ali uporabljate Bitcoin plačila processorBitPay? Kakšne so vaše izkušnje z njimi?

Vir: CoinDesk

Sorodne novice


Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Bitcoin VeriCoins, IBM-ovi Internet stvari, Syscoin proti Moolah, Bitlendingclub in Bitcon

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta