Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Bitcoin Uradno možno v Kaliforniji! Smo poročali pred nekaj tedni, da je sprememba za legalizacijo Bitcoin senat sprejel v državi Californiawas poslana guverner Jerry Brown podpisani. No, smo veseli, da sedaj poroča Bitcoin skupnost od danes do 30. Junija 2014 Bitcoin in drugih virtualnih valut so uradno pravno v državi Kaliforniji! Novi zakon razveljavlja stari zakon, ki se glasi "vse prej kot zakoniti denar Združenih državah Amerike." Zagovorniki zakona označeni stari zakon pisno pred mnogimi stoletji kot "počasna" in "vodilni v ozadju" v "rastočih in inovativnih plačilni trg."

Bitcoin Uradno možno v Kaliforniji!

"Ta zakon omogoča razjasnitev sprememb veljavno zakonodajo za zagotovitev, da se različne oblike alternativne valute, kot je digitalna valuta, točk, kuponov ali drugih predmetov v denarni vrednosti, ne krši zakon pri uporabi te metode za nakup blaga in storitev ali prenos plačil, "razdelek opozoriti na dokumentu zakona prebral. Čeprav zakon upošteva vse cryptocurrencies ali virtualne valute, je Bitcoin glavni pogon za njim. Marc Lowell Andreessen, ameriški podjetnik, vlagatelj, in inženir za programsko opremo, ki je ustvaril prvi spletni brskalnik na svetu - Netscape - je na twitter ploskati guverner Jerry Brown, za njegovo odločitev za podpis zakona v zakon.

Hvala gov Brown & CA zakonodajalec! "AB 129 omogoča Bitcoin in druga digitalna valuta, ki se zakonito uporabljajo pri poslih v Kaliforniji."

- Marc Andreessen (@pmarca) 29. Junij 2014

"V času razvija plačilnih metod, od Amazon kovancev do Starbucks Stars, je nepraktično prezreti naraščajočo uporabo denarnih alternativ," Demokratična član skupščine Roger Dickinson, ki je predstavil predlog zakona, je dejal v izjavi med argument predloga zakona v Senat je tla.

Bitcoin Cena

Bomo morali počakati, da vidim, če bodo te novice velik vpliv na ceno Bitcoin. Enotna cena Bitcoin narasla na $ 634,653 čez vikend in imajo stalno na ponedeljek. To je še prezgodaj reči, ali je ta novica in poročilo, da je MasterCard vložil patent z ZDA patente in blagovne znamke (USPTO), ki bo omogočala globalno procesor plačilo za vključitev Bitcoin in druge virtualne valute v svoji prihajajoči globalni stranko spletu nakupovalni voziček.

Vir: rt 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov