Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Bitcoin milijonar - bitcoins resnično zasesti mesto med finančnem svetu in vsakdo želi vedeti vse o zvezdnikov industrije. To so ljudje, ki so dosegli Bitcoin milijonar investitorje klub. Niso to storite tako, da upravljavec hedge sklada ali s prodajo najnovejše največji izdelek. So postali milijonarji z nakupom, rudarstvo in trgovanje z cryptocurrency.

Število dejanskih Bitcoin millionaireinvestors ni znan. Bitcoins so navedeni v virtualnih denarnic in medtem ko se je število denarnic in zneski, ki jih vsebujejo, je splošno znano, so ljudje, ki imajo v lasti te denarnice zaščiteni. Glede na to, da imajo lahko ljudje toliko denarnic, kot hočejo, je nemogoče reči, da so vsi denarnice pripadajo posameznikom.

Bitcoin milijonar: Seznam posameznih Bitcoin milijonarja

Bitcoin milijonar Jared Kennapurchased njegova prva serija za $ 0.20 kos. On jih tržijo za približno $ 258 kos. To je bila le prva serija kovancev. Izgubil je približno $ 200.000 v letu 2010, ko je preoblikovano svoj pogon. Nekaj, kar se lahko zgodi, ko se ukvarjajo z cryptocurrency ni treba skrbeti o izgubi, čeprav je ne bi razkrili njegovo dejansko vrednost.

Facebook pravdnima strankama je Winklevoss twinsbecame vlagatelji na trgu, glede na New York Times so se nabrale 11 milijonov $ iz svojih naložb. V Winklovess dvojčka pridružila Bitcoin milijonar klub, še preden je bil Bitcoin narejen priljubljena in znana javnosti.

Charlie Shremfound bitcoins v letu 2011; je kupil svoj prvi paket za med $ 3-4 kos. Kupil več tisoč, ko so se povečale za 20 $. Nato je začel BitInstant podjetje, ki ljudem omogoča, da nakup Bitcoins v fizičnih trgovinah.

Roger Ver

Je vložil v BitInstant nato pa se je začela, ne le nakup, ampak daje Bitcoins stran. On vidi kot zanesljiv hranilec vrednosti. Stori vse, kar je v teh dneh v Bitcoins.

Yifu Guobegan rudarstvo kovanci, ko je bil študent na Univerzi v New Yorku. Nato je ustanovil Avalon. Avalon je podjetje, ki se ukvarja z razvojem potrebne opreme za rudarjenje podatkov, potrebnih za bitcoins. Cilj za nadaljnje širjenje Bitcoins in pomagajo, da se zagotovi omrežje je na voljo na dolgi rok.

TOPY GallippiCEO od BitPay vključuje Bitcoins v svojem portfelju pravico skupaj s svojimi nepremičninami, obveznice in delnice. Njegovo podjetje je obdelavo plačil, ki se ukvarja Bitcoin obdelavo.

Kot je bilo že omenjeno, zaradi tega, kako so bitcoins so shranjene, da je nemogoče, da imajo jasno razumevanje, kako veliko lastnikov denarnice so dejanske milijonarji. Status milijonar prihaja iz zneska težko primerjavi cryptocurrency bi jih imajo, če bi denar v svoje Bitcoin gospodarstva.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Bitcoin prevara! Seznam trenutnih Bitcoin goljufij in scammers

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas