Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Josh Garza od GAWMiners je zdaj popolnoma nov lastnik domene Bitcoin nameBTC.com! G. Josh kupili Bitcoin domensko ime za oslovski $ 1 milijon dolarjev USD. Nihče zares ne ve, kdo je že registrirano ali v lasti domeno Bitcoin pa je bil na seznamu za prodajo približno tednom dni. Podjetje zastopa ime Bitcoin domene stik nekaj cryptocurrency trgu velikih igralcev, vendar Josh je bil srečnež oditi z BTC.com. Ime Bitcoin domene ni bilo na dražbi.

Bitcoin Domain Name Prodano!

Namewas je Bitcoin domen naveden kot "Ob ponudbe" in "Buy It Now" premoženja. Nismo prepričani, če je bil Josh začetna ponudba za milijon $ 1 ali če je po dogovoru cene navzdol. Prenos BTC.com na višji grenak vzemi vse dražba bi bili zelo zainteresirani in bi pritegnila nekaj največjih Bitcoin vlagateljev na svetu. Zdaj je prepozno, če Josh načrte o lahkota Bitcoin ime domene. Josh ugotovil, da je podala najvišjo ponudbo za Bitcoin domensko ime, ko se je zbudil, da e-pošto, da se glasi:

Josh Garza
Torej si hotel nekaj novic?

Pravkar sem kupil btc.com za 1,1 milijona :)

Josh s svojimi podjetja GAWMiners je eden od glavnih Bitcoin miningplayers v Bitcoin skupnosti in svojo naložbo v BTC.com kaže, koliko je pripravljen iti za spodbujanje Bitcoin in njene vzroke. Upamo druge Bitcoin in potencialnih Bitcoin vlagatelji so se seznanili. To je še en znak, da Bitcoin kot je cryptocurrency tukaj, da ostanejo in se zavezuje, da bo po svetovnem trgu valute, ki jih nevihta. S podjetji, kot so Bitfury dvig obremenitev denarja in več Bitcoin in Bitcoin povezanih podjetij, ki prihajajo ven z IPO, bo neumno, če ne dokončno neprijetno za velike finančne akterje časom zaostajal za Bitcoin bandwagon.

Cryptocoinsnewsreached ven, da Josh in je rekel tole:

Kako je Bitcoin spremenila svoje življenje, in način, kako se približal denar?

Bitcoin je denar. Prav gotovo daje nov pogled na univerzalno valute in vrednost vsakogar prepričanje v isti valuti. To je velik razlog, zakaj sem v to za začetek. Jaz bi rekel, za mene osebno, se mi je pomagal razumeti; Nisem ta tip, ki je pravkar meni moje podjetje potrebuje, da raste, se počutim industrija kot celota raste. Zame je to, da moramo vlagati v kaj verjamemo. Ni boljšega načina, da vam pokaže, verjeti v nekaj, kot ga vlagajo svoj čas in denar. Nazaj gor s svojo čekovno knjižico. Za mene, mislim, da v tej industriji, in sem pripravljen investirati svoj denar, ki sem jih naredili v mojih drugih podjetij, ki jo podpira in ji pomagati rasti. To je, kako se je spremenilo moje perspektive.

Ekipa na BitcoinValues.netwould rad izkoristil ta čas, da čestitam Josh o svojem velikem Bitcoin domeni nameBTC.com nakupa in mu želimo veliko sreče. Mi se vleče za vas Josh!

Vir: cryptocoinsnews

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC